Отзывы покупателей о Беспроводной петличный микрофон для телефона айфона iPhone андроид Android с шумопоглощением Plug&Play петличка для блоггера видео интервью TikTok YouTube с LED-индикатором Type-C с кейсом + переходник на Lightning

Оценка пользователей 4.31/5
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Користуюсь iPhone 13 і шукала мікрофон для запису Reels, сторіс та відеодзвінків. Дуже переживала, що будуть проблеми з підключенням, але все запрацювало одразу після під’єднання через комплектний перехідник.

• Продавец  easytell

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що змогли виправдати ваші очікування та зробити покупку приємною.

• Кристина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Дуже засмучена. Звук жахливий, мабуть брак, бо мікрофон не придатний до використання, а ще на одному мікрофоні відпадає зажим/кліпса.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Жахливий звук
    • Продавец  easytell

Кристина, доброго дня.
      Прикро, що у вас виникла така ситуація. Ми обов’язково спробуємо допомогти. Ваше звернення вже передано нашому менеджеру для уточнення деталей та пошуку найкращого рішення. Нагадуємо, що у випадку підтвердження браку заміна товару здійснюється безкоштовно.

• Павло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Працюють чудово,товаром більш ніж задоволений,
    Відео виходять з чистим звуком без зайвих шумів та викривлення голосу
    Рекомендую!

• Продавец  easytell

Вітаємо! Раді, що ви задоволені роботою пристрою. У разі будь-яких питань - звертайтеся, ми завжди на зв’язку.

• Ольга У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Мікрофон кожного дня відпрацьовує кожну потрачену гривню
    Результати роботи з цими мікрофонами чудовий
    Окрема вдячність за швидку відправку!

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Кліпса на одному з мікрофонів не тримає. Це раз.
    А два те, що не чутно на відео, що працює Ваш мікрофон. Хоча я зробила все по інструкції з папірця у коробці.

Наталіє, доброго дня.

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Купувала цей мікрофон для зйомки відео в TikTok та Instagram — дуже задоволена!
    Звук чистий, без сторонніх шумів, навіть коли записую на вулиці. Підключення максимально просте!

• Продавец  easytell

Вікторія, дякуємо за ваш приємний відгук!
      Ми раді, що мікрофон повністю виправдав ваші очікування. Якщо у вас виникнуть запитання — завжди будемо раді допомогти.

• Софія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Підключаються автоматично, дуже зручно.

• Продавец  easytell

Софія, дякуємо за ваш приємний відгук!

• Данил Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Компактні, прості у використанні.

Достоинства:
    Гарна якість, ціна. Рекомендую
    • Продавец  easytell

Данил, дякуємо за ваш приємний відгук!

• Юлія М***

Зручний і компактний

• Продавец  easytell

Юліє, дякуємо за ваш приємний відгук!

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Добрий день. Купив сьогодні. Ще не включав. Але одна кліпса тримає магніт добре. А інша кліпса вообще не тримає магніт. Мікрофон падає з неї.

Достоинства:
    Поки не відчув
    Недостатки:
    Не тримає магніт на одній кліпсі
    • Продавец  easytell

Доброго ранку, Олександре. Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Спробуємо допомогти вам. Ми вже передали ваше звернення нашому менеджеру для уточнення деталей. У разі підтвердження браку заміна пристрою буде здійснена безкоштовно

• Артем О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Підключення до Мак через перехідник пройшло на ура дякую!

• Продавец  easytell

Дякуємо за відгук! Раді, що підключення до Mac через перехідник пройшло без проблем. Бажаємо приємного користування!

• Єва С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Класно виконує свої функції.

• Продавец  easytell

Дякуємо за відгук! Раді, що товар добре виконує свої функції. Бажаємо приємного користування!

• Матвій П***

Пише добре, звук задовольняє

• Продавец  easytell

Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені якістю звуку. Бажаємо приємного користування!

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

залишився задоволеним зручні, все приїхало у повній заявленій комплектації. Звук пише добре під*єднання до самсунгу.

Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  easytell

Дякуємо за відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та що мікрофон добре працює з вашим Samsung. Бажаємо приємного користування!

• Кот Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Один із мікрофонів не працює. Вмикається, світиться, але на відео звук не прийма/не видає. Прикро. Чи можливе повернення товару?

Достоинства:
    Стильно
    Недостатки:
    Не працює один мікрофон
    • Продавец  easytell

Наталія, доброго ранку!
      Нам дуже шкода, що у вас виникла така ситуація. Причин, чому мікрофон може не підключатися до телефону, може бути кілька. Ми постараємося допомогти вам розібратися. Ваше звернення вже передано нашому менеджеру для узгодження рішення.

• Данило Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Користуюсь цим мікрофоном для різних задач, от під час інтерв’ю або коли треба стрім зробити швидко. Дуже зручно, що не треба нічого мудрити — просто підключив і записуєш. Свистів чи шумів майже нема, навіть якщо навколо побутовий гамір. Заряджається окремо, в кейсі, тому завжди під рукою і не треба шукати дроти. Для блогерів та тих, хто часто працює з відео, воно реально полегшує життя.

• Продавец  easytell

Дякуємо вам за такий змістовний і теплий відгук

Нам дуже приємно чути, що мікрофон став для вас надійним помічником під час інтерв’ю та стрімів. Справді, формат «підключив і працюєш» — це саме те, що потрібно, коли важлива швидкість і зручність. Раді, що ви оцінили чистоту звуку навіть у побутовому шумі та автономність із зарядкою в кейсі — ми знаємо, наскільки це важливо для тих, хто часто знімає відео.

Нехай мікрофон і надалі полегшує вам роботу та допомагає створювати якісний контент
      Будемо раді бачити вас знову!

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Товар досить непоганий, працює стабільно і проблем з ним не має. В роботі зручний, тому використовую його без зайвих муток і складностей.

Дякуємо за ваш відгук

Раді чути, що товар працює стабільно та не створює жодних проблем у використанні. Для нас важливо, щоб техніка була зручною та без зайвих складнощів — просто користуватись і отримувати результат

Нехай і надалі служить вам надійно! Будемо раді вашим новим замовленням

• Ілля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Гарно упаковані, є на кейсі захисна дійсно плівка малопомітна, але є. писала на вулиці на ютуб - звук гарний, шумоподавлення є. Рекомендую.

Дякуємо за ваш відгук

Раді, що вам сподобалась упаковка та наявність захисної плівки на кейсі, а також якість звуку і ефект шумоподавлення
      Дякуємо за рекомендацію — це дуже цінно для нас і для інших покупців!

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Брала на подарунок - племіниця у захваті бо стильні, добре кріпляться до одягу, перехідник був бо в неї айфон і це було важливо.

Дякуємо за ваш відгук

Раді чути, що подарунок сподобався племінниці .Стильний дизайн, зручне кріплення та наявність перехідника для iPhone дійсно роблять користування комфортним. Дякуємо за ваш вибір і рекомендацію!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

У комплекті мав бути перехідник на lightning. Нема .

Достоинства:
    Не змогла перевірити
    Недостатки:
    Відсутня обіцяна комплектація
    • Продавец  easytell

Ірино, доброго дня. Нам дуже прикро, що у вас виникла така ситуація.
      Хочемо запевнити, що ми отримуємо товар у запакованому вигляді від виробника і не відкриваємо його без прохання.
      Ваше звернення ми вже передали нашому менеджеру для уточнення деталей та кращого розуміння проблеми.
      Будь ласка, очікуйте на дзвінок. Якщо підтвердиться помилка комплектації, ми обов’язково відправимо все, що не увійшло в комплект.

• Біла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Купила одразу 3 мікрофони — всі працюють відмінно. Підключаються без проблем, звук чистий, шумопоглинання реально допомагає. Зручно, що підходять і для Android, і для iPhone. Задоволена покупкою.

• Леся В***

Щиро дякуємо за такий детальний і приємний відгук!
      Нам дуже приємно, що всі три мікрофони працюють відмінно, легко підключаються та радують якісним чистим звуком. Окремо дякуємо, що відзначили шумопоглинання та сумісність з Android і iPhone — для нас це справді важливо.
      Бажаємо вам комфортного користування та вдалих записів!

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

все гуд, пишуть в кафехах та ковзанках, звук нормальний, заряда вистачає для моїх цілей.

Достоинства:
    Якість запису звуку та збірка
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  easytell

Доброго дня. Дякуємо за відгук! Раді, що звук і заряд підходять для ваших цілей. Насолоджуйтесь використанням!

• Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Прийшов в дуже класній коробці, працює, чистий звук, зручний.

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Починаючий ютубер моя донька тепер вільно екперементує з записами цікавого контенту - дуже задоволений що обрав саме їх. На одежі майже не помітні а пишуть добре, сідають повільно. Тепер постійно з дружиною приймаємо участь у різних інтервьюшках. А дочка знімає рілси і дуже задоволена. Дякуємо!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Гарний, зручний, підключала к Самсунгу тайпси адаптер, включила відео і почала записувати одразу, дуже сподобався. Рекомендую.

• Продавец  easytell

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що товар відповідає вашим очікуванням.
      Нагадуємо, що він має 24-місячну гарантію. Якщо виникнуть питання чи потреба у допомозі - ми завжди поруч!

• Світлана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Написано, що у подарунок йде перехідник на айфон, але нажаль його не було( тому не можу перевірити чи працює

• Продавец  easytell

Доброго дня! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Ваше звернення вже передано нашому менеджеру, і найближчим часом він зв’яжеться з вами для уточнення деталей.

• Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

прості у підключенні, гарний звукозапис, приємний дизайн та розмір.

Достоинства:
    ціна якість вигляд 2 шт комплекті
    • Продавец  easytell

Дякуємо за покупку! Ми раді, що ви обрали нас. Гарного користування!

• Лилия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

Замовляла мікрофон! Дуже приємно вражена якістю звуку! Стильний і якісний, не змінює голос на відео. Шумопоглинання взагалі на висоті! Дуже раджу!!! Дякую продавцеві за швидку відправку і якісну річ!

Достоинства:
    Стильний, якісний, мав би стояти дорожче
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  easytell

Нам дуже приємно отримати такий деталізований та чудовий відгук щодо петличного мікрофона! Приємного користування!

• Олександра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

підійшов для запису на вулиці та в кав'ярні, є шумопоглинання.
    Дуже класне пакування стильне, дякую. Прийшло швидко!

Достоинства:
    приємно розпаковувати
    • Продавец  easytell

Дякуємо за такий приємний і змістовний відгук!
      Раді, що товар справив гарне враження і відповідає вашим очікуванням.
      Нехай користування приносить лише задоволення!

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: easytell

гарний та зручний кейс, показує розряд і то круто! підключення просте, звук гарний, кріплення на одяг зручне. Все є для запису у русі та на вулиці

• Продавец  easytell

Дякуємо за ваш змістовний відгук!
      Нам дуже приємно знати, що товар справив гарне враження та відповідає вашим очікуванням.
      Нехай користування ним дарує вам лише позитивні емоції та комфорт!