Отзывы покупателей о Беспроводной петличный микрофон для телефона айфона iPhone андроид Android с шумопоглощением Plug&Play петличка для блоггера видео интервью TikTok YouTube с LED-индикатором Type-C с кейсом + переходник на Lightning
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Брала на подарунок - племіниця у захваті бо стильні, добре кріпляться до одягу, перехідник був бо в неї айфон і це було важливо.
Дякуємо за ваш відгук
Раді чути, що подарунок сподобався племінниці .Стильний дизайн, зручне кріплення та наявність перехідника для iPhone дійсно роблять користування комфортним. Дякуємо за ваш вибір і рекомендацію!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Купувала цей мікрофон для зйомки відео в TikTok та Instagram — дуже задоволена!
Звук чистий, без сторонніх шумів, навіть коли записую на вулиці. Підключення максимально просте!- Продавец easytell
Вікторія, дякуємо за ваш приємний відгук!
Ми раді, що мікрофон повністю виправдав ваші очікування. Якщо у вас виникнуть запитання — завжди будемо раді допомогти.
- Данило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Користуюсь цим мікрофоном для різних задач, от під час інтерв’ю або коли треба стрім зробити швидко. Дуже зручно, що не треба нічого мудрити — просто підключив і записуєш. Свистів чи шумів майже нема, навіть якщо навколо побутовий гамір. Заряджається окремо, в кейсі, тому завжди під рукою і не треба шукати дроти. Для блогерів та тих, хто часто працює з відео, воно реально полегшує життя.
- Продавец easytell
Дякуємо вам за такий змістовний і теплий відгук
Нам дуже приємно чути, що мікрофон став для вас надійним помічником під час інтерв’ю та стрімів. Справді, формат «підключив і працюєш» — це саме те, що потрібно, коли важлива швидкість і зручність. Раді, що ви оцінили чистоту звуку навіть у побутовому шумі та автономність із зарядкою в кейсі — ми знаємо, наскільки це важливо для тих, хто часто знімає відео.
Нехай мікрофон і надалі полегшує вам роботу та допомагає створювати якісний контент
Будемо раді бачити вас знову!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Товар досить непоганий, працює стабільно і проблем з ним не має. В роботі зручний, тому використовую його без зайвих муток і складностей.
Дякуємо за ваш відгук
Раді чути, що товар працює стабільно та не створює жодних проблем у використанні. Для нас важливо, щоб техніка була зручною та без зайвих складнощів — просто користуватись і отримувати результат
Нехай і надалі служить вам надійно! Будемо раді вашим новим замовленням
- Ілля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Гарно упаковані, є на кейсі захисна дійсно плівка малопомітна, але є. писала на вулиці на ютуб - звук гарний, шумоподавлення є. Рекомендую.
Дякуємо за ваш відгук
Раді, що вам сподобалась упаковка та наявність захисної плівки на кейсі, а також якість звуку і ефект шумоподавлення
Дякуємо за рекомендацію — це дуже цінно для нас і для інших покупців!
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
підійшов для запису на вулиці та в кав'ярні, є шумопоглинання.
Дуже класне пакування стильне, дякую. Прийшло швидко!- Достоинства:
- приємно розпаковувати
- Продавец easytell
Дякуємо за такий приємний і змістовний відгук!
Раді, що товар справив гарне враження і відповідає вашим очікуванням.
Нехай користування приносить лише задоволення!
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Гарний мікрофон, записую чітко без шумів, мені подобається
- Продавец easytell
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що пристрій відповідає вашим очікуванням та приносить задоволення у користуванні.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Все супер! Якість звуку приємно здивувала, шумопоглинання працює добре. Підключення швидке, комплект повний. Покупкою задоволена, рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Якістю мікрофона задоволена. Рекомендую.
- Продавец easytell
Дякуємо за довіру! Нам приємно знати, що покупка принесла вам позитивні враження.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Швидкий в підключенні, граний звук
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Чудовий мікрофон за своі кошти,принаймні з iPhone 15 якість запису досить на високому рівня
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Брала для озвучки відео, звук чистий без лишніх шумів.Шукала саме у кейсі із зарядкою все супер покупкою задоволена.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Звук хороший і зручний в підключенні
- Денис Р***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Купував для зйомки відео на iPhone. Звук чистий, без сторонніх шумів, підключився одразу. За свою ціну дуже хороший варіант.
- Достоинства:
- Чистий звук, швидке підключення
- Продавец easytell
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Мікрофон перевершив очікування. Голос записує голосно та чітко навіть на вулиці. Батареї вистачає надовго, користуватися зручно.
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Брав для онлайн-дзвінків і запису роликів. Співрозмовники одразу помітили покращення якості звуку. Рекомендую до покупки.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Користуюсь iPhone 13 і шукала мікрофон для запису Reels, сторіс та відеодзвінків. Дуже переживала, що будуть проблеми з підключенням, але все запрацювало одразу після під’єднання через комплектний перехідник.
- Продавец easytell
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що змогли виправдати ваші очікування та зробити покупку приємною.
- Павло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Працюють чудово,товаром більш ніж задоволений,
Відео виходять з чистим звуком без зайвих шумів та викривлення голосу
Рекомендую!- Продавец easytell
Вітаємо! Раді, що ви задоволені роботою пристрою. У разі будь-яких питань - звертайтеся, ми завжди на зв’язку.
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Мікрофон кожного дня відпрацьовує кожну потрачену гривню
Результати роботи з цими мікрофонами чудовий
Окрема вдячність за швидку відправку!- Продавец easytell
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Підключаються автоматично, дуже зручно.
- Продавец easytell
Софія, дякуємо за ваш приємний відгук!
- Данил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Компактні, прості у використанні.
- Достоинства:
- Гарна якість, ціна. Рекомендую
- Продавец easytell
Данил, дякуємо за ваш приємний відгук!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Зручний і компактний
- Продавец easytell
Юліє, дякуємо за ваш приємний відгук!
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Підключення до Мак через перехідник пройшло на ура дякую!
- Продавец easytell
Дякуємо за відгук! Раді, що підключення до Mac через перехідник пройшло без проблем. Бажаємо приємного користування!
- Єва С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Класно виконує свої функції.
- Продавец easytell
Дякуємо за відгук! Раді, що товар добре виконує свої функції. Бажаємо приємного користування!
- Матвій П***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Пише добре, звук задовольняє
- Продавец easytell
Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені якістю звуку. Бажаємо приємного користування!
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
залишився задоволеним зручні, все приїхало у повній заявленій комплектації. Звук пише добре під*єднання до самсунгу.
- Достоинства:
- Все добре
- Продавец easytell
Дякуємо за відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та що мікрофон добре працює з вашим Samsung. Бажаємо приємного користування!
- Біла М***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Купила одразу 3 мікрофони — всі працюють відмінно. Підключаються без проблем, звук чистий, шумопоглинання реально допомагає. Зручно, що підходять і для Android, і для iPhone. Задоволена покупкою.
- Леся В***
Щиро дякуємо за такий детальний і приємний відгук!
Нам дуже приємно, що всі три мікрофони працюють відмінно, легко підключаються та радують якісним чистим звуком. Окремо дякуємо, що відзначили шумопоглинання та сумісність з Android і iPhone — для нас це справді важливо.
Бажаємо вам комфортного користування та вдалих записів!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
все гуд, пишуть в кафехах та ковзанках, звук нормальний, заряда вистачає для моїх цілей.
- Достоинства:
- Якість запису звуку та збірка
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец easytell
Доброго дня. Дякуємо за відгук! Раді, що звук і заряд підходять для ваших цілей. Насолоджуйтесь використанням!
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Прийшов в дуже класній коробці, працює, чистий звук, зручний.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Починаючий ютубер моя донька тепер вільно екперементує з записами цікавого контенту - дуже задоволений що обрав саме їх. На одежі майже не помітні а пишуть добре, сідають повільно. Тепер постійно з дружиною приймаємо участь у різних інтервьюшках. А дочка знімає рілси і дуже задоволена. Дякуємо!
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
прості у підключенні, гарний звукозапис, приємний дизайн та розмір.
- Достоинства:
- ціна якість вигляд 2 шт комплекті
- Продавец easytell
Дякуємо за покупку! Ми раді, що ви обрали нас. Гарного користування!
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Замовляла мікрофон! Дуже приємно вражена якістю звуку! Стильний і якісний, не змінює голос на відео. Шумопоглинання взагалі на висоті! Дуже раджу!!! Дякую продавцеві за швидку відправку і якісну річ!
- Достоинства:
- Стильний, якісний, мав би стояти дорожче
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец easytell
Нам дуже приємно отримати такий деталізований та чудовий відгук щодо петличного мікрофона! Приємного користування!
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
гарний та зручний кейс, показує розряд і то круто! підключення просте, звук гарний, кріплення на одяг зручне. Все є для запису у русі та на вулиці
- Продавец easytell
Дякуємо за ваш змістовний відгук!
Нам дуже приємно знати, що товар справив гарне враження та відповідає вашим очікуванням.
Нехай користування ним дарує вам лише позитивні емоції та комфорт!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Добрий день. Купив сьогодні. Ще не включав. Але одна кліпса тримає магніт добре. А інша кліпса вообще не тримає магніт. Мікрофон падає з неї.
- Достоинства:
- Поки не відчув
- Недостатки:
- Не тримає магніт на одній кліпсі
- Продавец easytell
Доброго ранку, Олександре. Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Спробуємо допомогти вам. Ми вже передали ваше звернення нашому менеджеру для уточнення деталей. У разі підтвердження браку заміна пристрою буде здійснена безкоштовно
- Світлана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Написано, що у подарунок йде перехідник на айфон, але нажаль його не було( тому не можу перевірити чи працює
- Продавец easytell
Доброго дня! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Ваше звернення вже передано нашому менеджеру, і найближчим часом він зв’яжеться з вами для уточнення деталей.
- Андрушко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
не рекомендую, склалось негативне враження + написала продавцю, вони не відповідають, щойно знову про себе нагадала. Якщо ніякої реакції не буде, буду писати в підтримку розетка(((
- Недостатки:
- один раз ехом віддає, другий раз з'їдає останні букви в словах
- Продавец easytell
Доброго дня, Юліє. Наш менеджер нещодавно відповів вам у чаті щодо вашого питання. Перепрошуємо за затримку з відповідями. Усі звернення обробляються у порядку черги. Ми отримуємо багато замовлень та запитів, і кожному клієнтові намагаємося приділити максимум уваги. Дякуємо за розуміння!