- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже якісний та приємний комплект
- Продавец SONMIR_homes
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що комплект вам сподобався — якість і комфорт для нас завжди в пріоритеті
Нехай постільна білизна дарує вам лише приємні та затишні ночі!
Команда SONMIR_homes
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарна якість
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Раді, що Вам сподобалась якість комплекту постільної білизни MirSon №19-1230 Friar Brown Бажаємо комфортного користування та затишного відпочинку!
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Всё ок
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Раді, що комплект постільної білизни MirSon №19-1230 Friar Brown Вам підійшов і залишив приємне враження. Бажаємо комфортного користування та затишку у Вашій оселі!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Комплект не сподобався, якість. Йдуть стрілки по постільній білизні, як по капронових колготках.
- Достоинства:
- Колір
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що у вас склалося таке враження. Звертаємо увагу, що мікросатин — це делікатна тканина, яка потребує дбайливого догляду та може бути чутливою до механічного впливу (гострі предмети, нігті, блискавки тощо).
Рекомендуємо прати виріб у делікатному режимі, окремо від інших речей та уникати контакту з предметами, які можуть пошкодити структуру тканини.
Ми обов’язково передамо ваше зауваження до відділу контролю якості для додаткової перевірки.
Дякуємо за зворотний зв’язок
Команда MirSon
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Відмінне рішення для вашого ліжка. Якість на першому місці, все як завжди від Мірсон) Дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за довіру та теплі слова!
Нам надзвичайно приємно, що комплект повністю виправдав ваші очікування та ви традиційно обираєте MirSon.
Ми завжди тримаємо якість на першому місці.
Дякуємо, що залишаєтеся з нами
Бажаємо вам затишних і комфортних ночей!
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Комплектом задоволений, повністю замінив свій старий. Виглядає свіжо і дорого.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам надзвичайно приємно, що комплект повністю виправдав ваші очікування та став гідною заміною попередньому.
Раді, що ви оцінили його стильний вигляд і якість тканини.
Дякуємо, що обираєте MirSon
Бажаємо вам затишних і комфортних ночей!
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Якщо хочете якісний і стриманий стиль, то це найкращий вибір. Дуже дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно, що комплект MirSon Friar Brown №19-1230 став для вас вдалим вибором.
Якісний матеріал і стриманий стиль — саме те, що ми прагнули поєднати в цій моделі. Бажаємо вам затишку та задоволення від кожного сну!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Класний комплект, тепер виглядає все супер красиво) Якістю задоволений!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за чудовий відгук! Раді, що комплект постільної білизни MirSon Friar Brown №19-1230 не лише тішить якістю, а й додає краси вашій кімнаті.
Бажаємо вам затишку, комфорту та приємних снів разом із MirSon!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже гарний комплект. Одразу сподобався!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon Friar Brown вам одразу сподобався. Бажаємо вам затишних ночей і комфортного сну!
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарний шоколадний колір, розміри підійшли
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобався насичений шоколадний колір і розміри ідеально підійшли. Нехай комплект дарує затишок і комфортний сон!
- Телешова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Це жесть
Я дивлюсь коментарі, походу фабрика закупила тканини в полоску дешеві та робить з них всі комплекти, однотонні в люди купують це :(
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш коментар.
Хочемо уточнити, що візерунок у вигляді смужок — це особливість фактури тканини мікросатин Premium, а не принт і не інша тканина. Саме така текстура створює легкий перелив та смугастий ефект, який на фото може передаватися інакше, ніж у реальності.
Усі комплекти виготовляються з заявленого мікросатину Premium, без заміни матеріалу. Нам шкода, якщо зовнішній вигляд не виправдав ваших очікувань, і дякуємо за зворотний зв’язок — він для нас важливий.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Все топ
Представник постачальникаДякуємо за короткий, але дуже приємний відгук!
Раді, що комплект №19-1230 Friar Brown вам сподобався. Нехай служить довго та дарує комфорт!
- Олександра В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Прийшов швидко і як на фото
Представник постачальникаДякуємо вам за зворотний зв'язок!
Раді, що комплект відповідає очікуванням і вам усе підійшло.
Нехай користування буде приємним, а сон — комфортним!
Команда MirSon
- Кахніашвілі Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Все сподобалось
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук!
Раді, що комплект постільної білизни Mirson №19-1230 Friar Brown (160*220 см) вам сподобався Мікросатин Premium — це комфорт, ніжність і довговічність у щоденному використанні.
Дякуємо, що обрали MirSon!
- СільвіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарний комплект, приємний на дотик, у використанні все влаштовує
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що комплект постільної білизни MirSon №19-1230 Friar Brown з мікросатину Premium вам сподобався.
Приємно знати, що він приємний на дотик і повністю влаштовує у використанні.
Бажаємо затишних ночей і гарного настрою!
З повагою, команда MirSon
- Валерій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Просто чудовий комплект! М’яка, ніжна тканина, спати — одне задоволення. Дуже задоволений покупкою
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш теплий відгук!
Ми дуже раді, що вам сподобався комплект і що він дарує комфорт і затишок під час сну.
Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарна, мʼяка бюджетна постіль, поки ще не прала,як поведе себе після прання не знаю.
Швидко відправили, замовила о 19:00 на наступний день забрала ))
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що постільна білизна вам сподобалась і доставка була оперативною. Сподіваємось, що навіть після прання вона залишить лише приємні враження.
Гарного користування та затишних ночей!
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Якщо можна було поставити 0 , я поставила б . Мало того що прийшов не той комплект так і якість я просто його викинула
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися своїм відгуком.
Нам дуже шкода, що ваш досвід виявився негативним. Будь ласка, зверніться до нашого сервісного відділу за контактами, вказаними на етикетці виробу — ми обов’язково розглянемо ситуацію та запропонуємо оптимальне вирішення.- Дмитро Д***
а яку ви якість очікували за тисячу грн?
на мою
думку якість чудова за таку ціну
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Фото товару не відповідає дійсності тому що відправляють. Чому на фото вказано однотонне постільне, а по факту воно в смужку?
Представник постачальникаДякуємо за звернення!
Пояснюємо: мікросатин Premium, з якого виготовлений комплект №19-1230 Friar Brown, має фактурне плетіння у вигляді тонкої смужки. Це не принт, а особливість ткацького візерунка самої тканини, що додає глибини кольору та елегантного вигляду.
На фото відтінок може здаватися однотонним через освітлення або ракурс, але фактично легка смужка — характерна ознака цієї тканини.
Дякуємо за розуміння й довіру
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Все отлично
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
Раді, що вам усе сподобалося.
Дякуємо, що обираєте MirSon!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Звичайний товар не того кольору в полоску (на фото однотонний) так що мало відповідає тому який я замовляла.
Представник постачальникаДоброго дня!
Нам щиро шкода, що комплект постільної білизни MirSon Friar Brown Мікросатин Premium не повністю відповідав вашим очікуванням за кольором.
Будь ласка, зв’яжіться з нашим сервісним відділом за контактами, зазначеними на бірці виробу.
Ми обов’язково розглянемо ваше звернення та підберемо рішення, щоб ви залишилися задоволені нашою продукцією та сервісом
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже милилий та гарний коплет постільноїї білизни мені в ньому все подобається гарний на дотик швидко сохне та не линяє
Дякую виробнику
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно, що комплект постільної білизни MirSon Friar Brown Мікросатин Premium подарував вам комфорт і позитивні враження. Ми раді, що ви оцінили його м’якість, практичність та якість. Ваша вдячність — найкраща нагорода для нашої команди.
З повагою, команда MirSon.
Чудовий комплект, якісний, тканина приємна на дотик, гарний колір. Дуже задоволена. Дякую виробнику та Розетці.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук.
Нам надзвичайно приємно, що комплект постільної білизни виправдав Ваші очікування. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо лише приємних емоцій та комфорту з нашою продукцією.
З повагою, команда MirSon
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Не той розмір!!!!
Не той колір!!!!!
Представник постачальникаДоброго дня!
Нам дуже прикро, що комплект постільної білизни не виправдав Ваших очікувань за розміром та кольором.
Будь ласка, зверніться до нас через електронну пошту, вказану у розділі Контакти на нашому офіційному сайті. Ми уважно розглянемо Вашу ситуацію та зробимо все можливе, щоб знайти найкраще рішення.
З повагою, команда MirSon
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Не рекомендую
- Достоинства:
- Тканина приємна на дотик
- Недостатки:
- Зовсім інший колір
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Нам шкода, що колір комплекту не відповідав вашим очікуванням.
Будь ласка, напишіть нам на електронну пошту, вказану в розділі Контакти на нашому офіційному сайті.
Назву сайту ви можете знайти на бірках виробу. Ми обов’язково розглянемо ситуацію та зробимо все можливе, щоб вирішити питання.
Команда Mirson
- Аріна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Чудова постільна білизна, швидко сохне після прання, ту дуже приємна на дотик
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що комплект Friar Brown Мікросатин Premium вам сподобався.
Особливо приємно, що ви відзначили його м’якість.
Нехай користування буде комфортним, а сон — приємним і затишним!
Команда MirSon
- Снежана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Покупкою задоволена. Чудова білизна!
- Достоинства:
- Приємна до тіла
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю нашої постільної білизни.
Бажаємо Вам комфортних і приємних снів!
Команда MirSon
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Постільна білизна дуже гарної якості, колір просто чудовий, на дотик теж дуже приємна, вражена тим що ціна досить низька для такої якості, це дуже тішить.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що комплект постільної білизни MirSon Євро Friar Brown вам сподобався
Ми справді стараємося поєднувати високу якість і доступну ціну, тож дуже тішить, що ви це оцінили.
Ваші слова надихають нас ставати ще кращими!
Нехай нова білизна дарує вам комфорт і приємні сни
З повагою, команда MirSon
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Время покажит.
Представник постачальникаДякуємо за ваш вибір і відгук!
Нехай комплект MirSon Friar Brown із мікросатину Premium служить довго та дарує комфорт.
Команда MirSon
- Юлия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що комплект постільної білизни MirSon Євро 200х220 см №19-1230 Friar Brown вам сподобався.
Раді, що ви оцінили співвідношення ціни та якості — це один із наших пріоритетів.
До комплекту також можемо запропонувати простирадло на резинці в тон — для ще більшого комфорту та зручності у використанні. Якщо буде цікаво — з радістю лишаємо посилання!
ссылка
MirSon
- Василий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Прислали не тей розмір.
Представник постачальникаДуже прикро, що трапилась така ситуація
Будь ласка, зверніться до нас через електронну пошту, вказану на сайті MirSon (адресу також можна знайти на бірці товару), та коротко опишіть ситуацію. Якщо можливо - додайте фото.
Ми обов’язково все перевіримо та допоможемо вирішити питання
Дякуємо за розуміння і терплячість!
Представник постачальникаДуже шкода, що ви зіштовхнулися з такою ситуацією.
Будь ласка, зверніться до нас через електронну пошту, вказану на сайті MirSon (зазвичай у розділі Контакти), або через форму звернення.
Просимо в листі коротко описати ситуацію та, за можливості, додати фото виробу та накладної -ми обов’язково допоможемо вам вирішити питання якомога швидше.
- Ксения Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70
За свої гроші супер
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш приємний відгук!
Нам дуже приємно, що ви оцінили якість та практичність білизни.
До цього комплекту чудово підійде простирадло на гумці - воно надійно фіксується на матраці й забезпечує додатковий комфорт під час сну.
Переглянути доступні варіанти можна тут: ссылка
Простирадла на гумці MirSon
Гарного вам відпочинку та ще більше затишку з MirSon!
- Зоряна Г***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Доброго дня.
Повернула постіль так,як фото не відповідає дійсності.
Замовила однотонну,прийшла в полоску.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за зворотний зв’язок і перепрошуємо за невідповідність. Ваше зауваження обов’язково приймемо до уваги та передамо на перевірку, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Якщо зручніше, будь ласка, зв’яжіться з нашим сервісним відділом — підкажемо подальші кроки.