Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon №14-4102 Glacier Gray Mikrosatin Premium 2 x 143 x 210 см (2200007230303)

Код:  532502084
Оценка пользователей 4.25/5
  • Отзывы про товар продавца SONMIR_homes
  • Павло Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Придбав батькам, сказали чудовий комплект. Якість сподобалась

• Продавец  SONMIR_homes

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що комплект сподобався батькам
      Якість та комфорт — наш пріоритет. Хай слугує довго та дарує лише приємні емоції!
      З повагою,
      Команда SONMIR_homes

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Чудовий комплект, якісні шви та висока якість

• Микита Т***

Комплект чудовий, порадував себе під час переїзду до нової квартири. Дуже класна якість)

Дякуємо Вам за такий чудовий відгук!

Раді, що комплект постільної білизни MirSon №14-4102 Glacier Gray став приємною частиною Вашого переїзду та подарував позитивні враження

Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість комплекту. Бажаємо затишку, комфорту та багато приємних моментів у Вашій новій оселі!

• Аліна Д***

Колір Glacier Gray спокійний, світлий, після прання став ще м'якшим.

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук про комплект постільної білизни MirSon №14-4102 Glacier Gray.

Нам дуже приємно, що вам сподобався спокійний і світлий відтінок Glacier Gray, а після прання тканина стала ще м’якшою та приємнішою у користуванні.

Ми раді, що комплект дарує вам комфорт, затишок і приємні відчуття під час відпочинку. Саме такі враження від нашої продукції для нас найцінніші.

Щиро дякуємо за довіру до MirSon. Будемо раді вашим наступним замовленням та новим відгукам.

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70

Розмір відповідає заявленому - це радує. Ну і просто що оновлений комплект білизни. Але враження зіпсувало, те що колір в виробу зовсім не такий як на фото товару. З якого боку не подивитися, при якому б освітленні чи камеру телефону, він абсолютно точно не сірий - може більше сітло-світло блакитний чи навіть оливковий. А хотілося б отримати сірий(
    А також тканина тонка.

Достоинства:
    Розмір кінг-сайз, відповідає заявленому. Новий комплект. Підковдра на застібці.
    Недостатки:
    Колір зовсім не такий як очікуєш. Думаю, продавцю варто зробити нові фото (можливо тканина з якої раніше робили цей комплект у виробника змінилася і це давні фото). Тканина тонка

Вітаю! Дякуємо Вам за відгук.

Нам щиро шкода, що колір комплекту не повністю відповідав Вашим очікуванням. Хочемо звернути увагу, що передача кольору на фото може відрізнятися залежно від освітлення, налаштувань екрана та камери пристрою. Також тканина мікросатин має легкий відтінок і текстуру, які інколи складно точно передати на фотографіях.

Дякуємо, що відзначили відповідність розміру та наявність застібки на підковдрі. Ваш відгук для нас дуже важливий, і ми обов’язково врахуємо його щодо оновлення фото товару.

• Ірина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Колір комплекту постільної білизни не відповідає замовленню. Взагалі. Навіщо тратити час вибираючи колір, відтінок, якщо надсилаєте, що заманеться.

Вітаю!
      Хочемо звернути увагу, що передача кольору на фото може дещо відрізнятися залежно від налаштувань екрана, освітлення під час зйомки та індивідуального сприйняття відтінків.

Також тканина мікросатин має легкий текстурний візерунок, який на фото інколи складно повністю передати, тому в реальності відтінок може виглядати трохи інакше.

• Николай Ш***

Дуже задоволені, дякую

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:

Дякуємо вам за чудовий відгук!
      Раді, що комплект постільної білизни MirSon Glacier Gray повністю вас задовольнив.
      Бажаємо вам затишного сну і з нетерпінням чекаємо на нові замовлення!

• Євген С***

Відмінне співвідношення ціни та якості для тих, хто хоче оновити спальню з комфортом і стилем.

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що комплект постільної білизни MirSon "Glacier Gray" з мікросатину Premium припав вам до душі.
      Ваші слова про співвідношення ціни та якості — найкраще підтвердження нашої мети: робити комфорт і стиль доступними кожному!
      Будемо раді бачити вас знову

• Валерій С***

Приємний до тіла, гарний комплект білизни

Дякуємо щиро за ваш відгук та високу оцінку!
      Раді, що комплект вам сподобався — приємність і якість сну для нас на першому місці.
      Завжди раді бути вам корисними!

• Елла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Мне понравился комплект. Хоть и не натуральная ткань, но микросатин меня вполне устраивает, имеет приятный вид, и довольно приятный на ощупь. Из натуральной ткани подобный комплект был бы в разы дороже. Приятно то, что пододеяльник на молнии.

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук і приємні слова!
      Раді, що вам сподобався комплект MirSon Glacier Gray із мікросатину — тканина справді має приємну текстуру та елегантний вигляд.
      Дякуємо, що обираєте MirSon!

• Ірина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Дуже і дуже тонка тканина.
    Колір абсолютно не відповідає фото.

Достоинства:
    Недостатки:
    Тонка тканина, колір інший

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що комплект не виправдав ваших очікувань.
      Тканина мікросатин має тонку, але щільну структуру, завдяки чому є легкою, гладкою та приємною на дотик.
      Щодо кольору — він може дещо відрізнятися від зображення через налаштування освітлення під час фотозйомки або індивідуальні параметри екранів пристроїв.

Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження, щоб покращити подальшу презентацію товарів.

• Марина Н***

Дякую за такий гарний комплект, мені дуже сподобалось

Дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon Полуторний 143*210 см №14-4102 Glacier Gray Мікросатин Premium вам сподобався. Ваша довіра та задоволення — для нас найкраща нагорода

• Ольга К***

Колір взагалі не відповідає фото

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш зворотний зв'язок.

Нам дуже шкода, що колір постільної білизни не відповідає вашим очікуванням. Ми обов’язково розглянемо це питання.

Будь ласка, напишіть нам на електронну пошту, вказану на нашому сайті в розділі Контакти.
      Назву сайту ви можете знайти на набірці/упаковці товару.

Чекаємо на ваше повідомлення для оперативного вирішення ситуації.

З повагою,
      Команда MirSon

• Ольга М***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Замовила розмір євро(200 на 220) а прийшов 150 на 200, хоча на упаковці на стікерах пише що євро розмір.

Достоинства:
    Колір що і на фото
    Недостатки:
    Не той розмір який замовляла

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Нам щиро шкода, що сталася така ситуація з розміром.
      Ваше зауваження ми обов’язково приймемо до уваги та передамо на перевірку виробництву, щоб уникнути подібного в майбутньому.
      Дякуємо, що обираєте MirSon!