- Валерія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: COPA_SHOP. Цвет: Темно-синий. Размер: 40.5
Гарні але швидко вбились
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: COPA_SHOP. Цвет: Черный. Размер: 44
Бомба
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40.5
Зручні і якісні!
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: COPA_SHOP. Цвет: Темно-синий. Размер: 41
Саме головне, що сину сподобались.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40.5
Гарна якість , зовнішній вигляд.Поки нові - вузькі, розносились через неділю.Якісна підошва!Дуже сподобались.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- За таку ціну немає
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 46
Брав для фут залу. При активному використанні досить сильно парять ноги, Бракує вентиляції. після гри прямо калюжі у взутті. Але за таку ціну свої функції виконує.
- Достоинства:
- З переваг те що я вних влізся і ціна.
- Недостатки:
- Трохи завеликі як на 46 розмір
Соответствие размеру
Большемерит
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Замовив собі футзалки, по розміру підійшли норм, наче і бренд відомий, проте якість взуття погана, дубові, наче вдягаєш дерев'яне взуття. Пальці німіють, довго пограти неможливо. Не рекомендую вестись на ціну.
- Достоинства:
- Відомий бренд, ціна норм
- Недостатки:
- Погана якість, грати в них неможливо
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 44
Очень достойные футзалки. Я не проф игрок. Так выходу поиграть с ребенком на поле. Мне очень понравились. Задник мягкий, можно играть даже в коротких носках/следах. Ничего не натирает.
- Достоинства:
- Удобные футзалки.
- Недостатки:
- Не заметил.
- Віталій К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46
Брав на повсякденне носіння(весна,літо,осінь,зима) ))))
За рік верхня частина як нова,підошва протерлась пята,але це взуття для футзалу!!!
Трохи вузькуваті(перші 2 тижні).Загалом дуже гарне та не дороге взуття.
Зовнішній вигляд на 12+.
Рекомендую до купівлі.- Достоинства:
- Зовні дуже якісно виглядають.
Соответствие полноте
Узкая
Соответствие размеру
Соответствует
- ВладимирПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43.5
Заказал 43.5 размер оказались немного маловаты у меня стелька 28.8 си. В описании указано 28.7 но на самом деле думаю где-то 28.3-28.8. впереди узковаты немного дубовые. но качество материалов мне понравилось и внешний вид отличный
- Достоинства:
- Красивые
- Недостатки:
- Узковаты