- ОрестОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В мене три таки штативи. Легко кріпляться, легко збираються, в комплекті все необхідне.
- Достоинства:
- Стильний. Жолоб для дротів. Компактний. Якісна пружина.
- Недостатки:
- Не виявив за 1.5 роки користування.
Представник постачальникаДоброго дня, Орест. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- МАКСИМ Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не вартий він цих коштів. Ні разу ні 3д як вони описують максимум це вперед назад та і все, вагу взагалі не тримає все затянуто на максимум сильніше тільки заварити намертво сваркою і навіть так ліва сторона монітору(у мене 32 дюйми вага 7 кілограм максимум) провисає
- Едуард Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класний, якісне виконаний кронштейн. Брав для монітору Samsung G50 27 дюймів.
Трішки треба було посидіти, щоб правильно відрегулювати, але через хвилин 20 все працює як потрібно.
Дизайн та виконання ідеальне.
Представник постачальникаДоброго дня, Едуард. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крепление замечательное, всё очень стильно и очень грамотно.
Разочаровывает только система, которая позволяет поворачивать монитор. Мне поворачивать его не надо, а вот наклонять бывает надо. И из-за того, что там не просто болт, а шарик, то наклонить монитор - целый процесс с его дальнейшим выравниванием (которое у меня не получается сделать идеально к тому же).
Всё равно рекомендую, потому что будто бы всё круто- Достоинства:
- Хорошо выглядит, ощущается крепко
- Недостатки:
- Дурацкая система наклонов с шариком
- Дима Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Абсолютно крутий кронштейн, вартий своїх грошей тимпаче зараз на знижці. На початку не слід панікувати що щось не регулюється, є інструкція по QR коду, всі шестигранники і викрутка є в комплекті. Просто слід все на початку послабити, тут кожен вінтік абсолютно логічний який вузол тримає, а далі по мірі необхідності закручувати вінти по моделі монітору і його вазі. ЗАГАЛОМ КРУТИЙ КРОНШТЕЙН.
- Достоинства:
- Ціна/функціонал/мобільність
Представник постачальникаДоброго дня, Дима. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- Андрусенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сподобалось що можливо виставити практично нульову силу пружини. Брав для легких приладів.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товаром не доволен
Крепление куда крепится монитор статично, нельзя никак исправить. Пришло с браком. Буду возвращать- Недостатки:
- Брак
- ВіталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Багато недоліків.
- Достоинства:
- Монітор 32 дюйма не хитається.
- Недостатки:
- Нахил вперед/назад максимум 10 градусів.
Дуже туго регулюється, а при послаблені болтів перестає тримати положення.
Тримач кабелів не тримає товсті кабелі.
Обмежена маневреність.
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все добре за винятком вузла нахилу/горизонту. Щоб його задіяти треба послабити три гвинта ззаду а потім затягнути їх знову. Якось дуже заморочно. Підібрати таку затяжку щоб рухалось с певним зусиллям неможливо. Або бовтається або фіксує намертво. З іншого боку саме кріплення досить якісне. Боявся, що монітор буде коливатися від найменшого поштовху. Але ні, стоїть як на підставці.
Раджу відразу переглянути інструкцію по qr коду на коробці перед розпаковкою. Бо пружина там потужна й може дати по пальцях )- Денис Ф***
Підкажіть, будь ласка, чи є в комплекті ключ, яким треба послабляти три гвинта? Бо я так і не знайшов. Повернув як брак і Розетка повернула гроші після перевірки. А кріплення це дуже стильно виглядає і все ж хочу його купити.
- Максим Л***
ключі у комплекті (3шт), проблем з тим нема, просто незручно
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша річ. Виглядає добротно. Монітор 32" тримає добре, ще й послабляв пружину, для плавного регулювання висоти для такої ваги.
Купляв іншу "руку", так вона 24" монітор ледь тримала, хоча параметри були достатні.- Достоинства:
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Однозначно, саме круте кріплення в свому роді. Надійне, штивне, якісне. Але найбільш вражає строгість ліній і лаконічний дизайн
- Достоинства:
- Дизайн, чудова якість
- Недостатки:
- Ціна :)
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
- ВладиславПродавец: RozetkaEU. Цвет: Черный
Не скрипить, чудово тримає мій 34" дюймовий монітор у будь-якому положенні, БУКВАЛЬНО в будь-якому!
- Достоинства:
- Міцний, надійний, стабільний!