- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарні карти , я задоволена.
Представник постачальникаДобрий день:) Дякуємо за відгук, щиро радіємо, що ви залишились задоволені!
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Яскраві, приємні на дотик, гарно ілюстровані. Дуже сподобалися)!Швидка доставка.
Представник постачальникаВітаємо! Дуже раді, що вам все сподобалось :)
- Карина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую колоду! Я бы сказала о ней « с душой»!
Давно пользуюсь и сейчас заказала подруге, на подарок
Представник постачальникаДобрий вечір:) Щасливі, що ви залишились задоволені та радите наш продукт іншим !
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість! Дуже сподобались малюнки. Добре, що картон,а не папір
- Достоинства:
- Швидко доставили, гарна якість, картон
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук, радіємо, що вам все сподобалось:)
- МирославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже красива колода! Швидка доставка!
- Достоинства:
- Дуже красиві карти! Завантажив додаток! Все окей!
- Недостатки:
- Немає!
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук, гарних ворожінь :)
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класні та яскраві
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням :)
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість! Дуже сподобались малюнки!
Не надіслано електронного підручника і ніяких посилань на нього(- Достоинства:
- Швидка доставка, чудова якість
- Недостатки:
- Не має обіцяного в комплектування електронного підручника
Представник постачальникаДобрий день! Електронний гайд у вигляді кьюар-кода нанесений всередині коробки карт, вам потрібно його відсканувати, після чого відкриється інструкція :)
- Олена З***
Дякую за пояснення)! Не звернула увагу на дно коробочки і що там є кьюар-код для сканування. Відсканувала і завантажила інструкцію.
Ще раз дякую!
- Новак М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісно виконане пакування, що забезпечує гарне зберігання колоди в подальшому. Яскраві малюнки . Приємні на дотик. За посилання в коробці є доступна для вивчення інструкція , але не дуже інформативна, як для новачка))
- Достоинства:
- Насичені фарби , гарні малюнки, гладкі та приємні на дотик
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дуже дякуємо за відгук, неймовірно щасливі, що ви залишились задоволені.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість продукції! Дуже сподобалось колода. За кодом є інструкція, авторське бачення.
- Достоинства:
- Українська мова, якість.
Представник постачальникаВітаємо, Олена!
Щиро вдячні Вам за вибір, а також відгук :)
- Татьяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює посилання на онлайн посібник
Представник постачальникаВітаємо!
З приводу цього питання зверніться, будь ласка, до виробника ORNER і вони допоможуть у вирішенні питання :)
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Карти супер! Якісний картон, яскраві, приємні на дотик, та, при правильному використанні, допомагають встановити зв'язок з Силами Природи. Рекомендую!
- Достоинства:
- Супер карти!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! :)
- Юлия Я***Продавец: Rozetka
Гарна,приємна на дотик,україномовна з українськими сонячниками
- Достоинства:
- Гарна
Представник постачальникаВітаємо, Юлія!
Щиро дякуємо за відгук! Ми щасливі, що ви залишились задоволені :)
- Клименко И***Продавец: Rozetka
через декілька місяців у використанні краї зрізів почали швидко розшаровуватись
- Достоинства:
- яскраві чіткі малюнки, міцна якісна коробка
- Недостатки:
- погано тасуються, погано витягати карти, картон не слизький
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо вам за відгук!
Шкода чути, що краї почали розшаровуватись — ми завжди уважно ставимось до подібних зауважень.
Карти виготовлені з картону зі спеціальною матовою ламінацією — це покриття додає зносостійкості та забезпечує комфортне тасування.
Але, звісно, тривалість використання також залежить від інтенсивності використання, техніки тасування та умов зберігання — це індивідуальний фактор, який впливає на зношення з часом.
Ми обовʼязково передамо ваше зауваження до відділу розробки — такі відгуки допомагають нам вдосконалювати продукт.
- Клименко И***Продавец: Rozetka
Зрізи карт ніяк не оброблені, швидко махряться від тасування, це сумно бо ніби якісні карти позиціонуються і ціна відповідна. Виробрику було б варто це доопрацювати.
- Достоинства:
- Якість малюнків, чіткість, міцна коробка
- Недостатки:
- торці карт починають махритися та відслаюватися
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо вам за зворотний зв’язок і що поділилися враженнями. Нам шкода, що карти не повністю виправдали ваші очікування — це справді важливо для нас.
Можливо, ви отримали колоду з виробничим браком. Будь ласка, напишіть нам на [email protected] та додайте кілька фото — ми обов’язково розглянемо ситуацію й зробимо усе можливе, щоб швидко її вирішити.