- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Отличная штука. 5G ловит без перебоев, не греется. Находится в зоне видимости, но кабель не проведёшь. Пока полёт нормальный (неделя использования).
- Достоинства:
- Как в описании
- Недостатки:
- Не обнаружены
- Продавец LaymTech
Добрий день! Щиро дякуємо Вам за приємний відгук та високу оцінку. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і товар виправдав Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням!
З повагою, магазин LaymTech
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Чудовий адаптер, підключив в usb і все працює.
- Достоинства:
- добре працює
- Продавец LaymTech
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку.Раді чути, що адаптер легко підключився та працює без проблем. Нехай і надалі все стабільно працює та приносить лише позитивні враження! Якщо виникнуть питання — звертайтеся, завжди раді допомогти.З повагою,магазин LaymTech
- Федір Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Працює чудово
- Достоинства:
- Працює
- Продавец LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!З повагою,магазин LaymTech
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
30 хвилин налаштовував
- Продавец LaymTech
Дякуємо за відгук!Так, перше налаштування може зайняти трохи часу — іноді потрібно встановити драйвер або правильно підключити Bluetooth і Wi-Fi.Якщо будуть питання по налаштуванню — звертайтесь.З повагою,магазин LaymTech
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Чудовий адаптер за свою ціну, швидкість і стабільність висока.За тарифом 1 гбіт/с видає до 250 мбіт/с але за рахунок що адаптер знаходиться не близько до роутера. Поки відмінно працює
- Достоинства:
- Стабільність/Швидкість
- Продавец LaymTech
Дякуємо, Артеме, за такий детальний відгук і високу оцінку!Раді чути, що адаптер виправдав ваші очікування та забезпечує стабільну роботу і хорошу швидкість навіть не поруч із роутером.Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це дуже корисно для інших покупців! Будемо раді вашим новим замовленням.З повагою,магазин LaymTech
- Давид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Чудовий адаптер,саме те що мені потрібно
- Достоинства:
- Швидкість,діапазон
- Недостатки:
- Ні
- Продавец LaymTech
Дякуємо, Давиде, за ваш відгук та оцінку!Раді чути, що Wi-Fi адаптер виправдав ваші очікування і ви задоволені швидкістю та діапазоном роботи. Нехай пристрій і надалі забезпечує стабільне та швидке з’єднання!З повагою,магазин LaymTech
- Альона Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
«Дуже зручне рішення 2в1. Шукала саме такий варіант, щоб звільнити USB-порти. Bluetooth 5.4 працює без затримок, навушники тримають зв'язок по всій кімнаті. Wi-Fi на частоті 5 ГГц видає чудову швидкість, достатню для онлайн-ігор та стрімінгу. Антени крутяться, можна налаштувати під себе. За свою ціну — топ!»
- Продавец LaymTech
Щиро дякуємо, Альоно, за такий детальний і теплий відгук!Раді, що адаптер повністю виправдав очікування та забезпечує стабільний Bluetooth і швидкий Wi-Fi для ігор та стрімінгу.Користуйтеся із задоволенням, і будемо раді бачити Вас знову!З повагою,магазин LaymTech
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Подключил в порт USB 3 порт, установились драйвера , устройство запрацювало. Нарікань немаю на працю.
- Достоинства:
- Якість та швидкість сігналу
- Недостатки:
- Немає коробкі при пакуванні
- Продавец LaymTech
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого адаптера Wi-Fi 6. Раді чути, що пристрій легко підключився та стабільно працює, а також що Ви оцінили якість і швидкість сигналу.Щодо пакування — дякуємо за зауваження, обов’язково врахуємо його для покращення майбутніх поставок.Бажаємо Вам комфортного користування та швидкого бездротового інтернету!З повагою,магазин LaymTech
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все круто все працює
- Продавец LaymTech
Дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що Вам сподобався наш продукт. Для нас цінним є те, що Ви залишилися задоволені покупкою! Будемо раді бачити Вас знову! З повагою, магазин LaymTech
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Працює
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все працює ,хоча з вихідних даних ціну можна було зробити трохи нижче
- Продавец LaymTech
Дякуємо Вам за покупку та відгук! Якщо виникли питання - напишіть нам - ми на зв'язку і завжди готові допомогти або підказати. З повагою, магазин LaymTech
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Швидко доставили, Wi-Fi та Bluetooth працюють без нарікань. Дякую
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все працює. Для запуску необхідно встановити драйвер, який вже є у пристрої. Wifi, Bluetooth працюють.
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все працює
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Швидко доставили, працює без нарікань
Дякуємо за відгук та високу оцінку! З повагою, магазин LaymTech
- Ілля Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Працює добре підключився без проблем, драйвери встановилися швидко. Інтернет стабільний, швидкість відповідає заявленій.
Покупкою задоволений.- Продавец LaymTech
Дуже вдячні вам за детальний відгук, та високу оцінку. З повагою, магазин LaymTech
- Назар Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Нормальный
Дуже дякуємо Вам за відгук! З повагою, магазин LaymTech
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все супер, швидка доставка, налаштування легке, син 15років встановлював, працює гарно, підтримує wi-fi 6 Дякую!
Дякуємо Вам за покупку та відгук! З повагою, магазин LaymTech
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Адаптер працює без нарікань. Підключення дуже легке. Продавець відправив товар дуже швидко.
- Даниїл І***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Дано: інет 500гб/с, відстань від роутера до пк/макбука 7-8 метрів, без перешкод та стін.
пк з даним адаптером: 2.4ГГц видає 50мб, на 5ГГЦ видає 300мб
макбук: 2.4ГГЦ видає 100мб, на 5ГГЦ видає 500гб (як і повинно бути)
працює стабільно, "не відпадає" вайфай та блютуз.
ціна мала, стабільнісь є
оцінка 4, через те, що заявлена швидкість не відповідає дійсності, але для мене це не критично, бо і 300мб вистачає.- Достоинства:
- Працює стабільно, 15баксів
- Недостатки:
- Не видає заявлену швидкість
- Продавец LaymTech
Дякуємо за детальний відгук та високу оцінку! З повагою, магазин LaymTech
- Дарій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Супер , задоволенний !
Дуже дякуємо Вам за відгук! З повагою, магазин LaymTech
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Адаптер відповідає заявленим характеристикам, зрудчне підключення, драйвер наявний в самому пристрої. Продавець оперативно здійснив відправку товару.
- Достоинства:
- Швидкість передачі даних, ціна.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец LaymTech
Дякуємо за детальний відгук та високу оцінку!
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все добре
- Продавец LaymTech
Дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Адаптер прийшов у надійно упакованій коробці, без пошкоджень. Встановлення просте, робота стабільна, швидкість хороша. Свої функції виконує добре. Рекомендую.
- Достоинства:
- Все
- Продавец LaymTech
Дякуємо вам за відгук! Ми раді, що Вам сподобався наш продукт. Для нас цінним є те, що ви залишилися задоволені покупкою! Будемо раді бачити вас знову!
- Козак В***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Bluetooth WiFi два в одному. Драйвер знаходиться на самому адаптері. Монтує диск - звідки запускається інсталяція.
- Достоинства:
- Доступна ціна
- Продавец LaymTech
Дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми раді, що вам сподобався наш товар. Будемо раді бачити вас знову!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Досвід користування кілька днів
В цілому задоволений, налаштування просте , заявлений wifi6 працює
Продавець відправив товар швидко- Достоинства:
- Ціна, простота у налаштуванні
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Покупка для ПК без вайфая и блютуза.
Хороший адаптер. Отлично ловит и блютуз и вайфай.- Достоинства:
- Лёгкая установка,драйвер в адаптере. Красивый дизайн
- Продавец LaymTech
Дуже вдячні вам за детальний відгук, та високу оцінку.
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Купували на комп'ютер, який не підтримує Wi-fi 6, тому інтернет пока працював. З цим адаптером проблема вирішилась, зараз працює значно краще.
- Достоинства:
- Виконує свої функції
Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалося. З повагою, магазин LaymTech
- Влад Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
2 дня користуюсь даним девайсом. Блютуз і wifi не заважають один одному. Наче затримок звуку через блютуз наушники не виявив(я не настіліьки прискіпливий, можливо вони там є). За свою ціну чудовий вибір. Сподіваюсь дуже швидко не поламається.
- Достоинства:
- Адаптер як адаптер
- Недостатки:
- Покищо не виявив
- Продавец LaymTech
Дуже вдячні вам за детальний відгук, та високу оцінку.
- НазаОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Задоволений
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Дуже задоволена, легко підключити, працює нормально, окреме дякую продавцю за швидке обслуговування.
- Николай Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Продавца рекомендую всем!
Быстрая доставка,работа с коробки на ура!!!- Достоинства:
- Адаптер понравился,компактный по размеру,быстрая установка ,драйвера сразу в адаптере!
- Недостатки:
- Не выявил,работает отлично!
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Зручний, швидкий,не гріється
- Достоинства:
- Дуже добрий
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все работает.
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Добре працює
- Достоинства:
- Легкий в підключенні
Вайфай блютуз - Недостатки:
- Не знайшов
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все работает отлично, нареканий нет. Рекомендую.
- Достоинства:
- Быстрая установка
- Недостатки:
- Не выялено