Отзывы покупателей о Спрей для чищення ванн HG Household Для видалення вапняного нальоту Екстрасильний 500 мл (605050106)

Оценка пользователей 4.18/5
  • Оксана С***

Хороший засіб. Роботу свою
    Зробив! Дякую

• Ірина Ч***

Все сподобалось

Достоинства:
    100% супер

Дякуємо за такий позитивний відгук! Раді, що екстрасильний засіб HG для видалення вапняного нальоту повністю виправдав ваші очікування та показав 100% результат. Дякуємо, що обираєте HG — нехай чистота у домі дається легко!

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Goodsys. Объем 1 шт: 500 мл

Видаляє слабо

Достоинства:
    Зручно розпилювати
    Недостатки:
    Ціна, якість
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 650 мл

Не очищає сліди від вапна зовсім. Спробував на умивальнику та душовій кабіні (піддон). Навіть після рясного нанесення і дуже сильного тертя нічого не видалилось. Знайшов старий порошок для чишення поверхонь, от він допоміг в рази краще. Можливо, для легкого вапна на плитці чи кранах і підійде.
    Не рекомендую

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що засіб не виправдав ваших очікувань. Екстрасильний засіб для видалення вапняного нальоту HG розроблений спеціально для ефективного розчинення саме стійких відкладень вапна та іржі— за умови правильного використання відповідно до інструкції. Щоб ми могли детально розібратися у ситуації, будь ласка, надішліть будь ласка фото ділянок до та після обробки, а також уточніть, як саме ви наносили засіб і який тип поверхні обробляли. Ми навіть готові приїхати та продемонструвати дію продукту на місці — переконані, результат вас здивує.
      HG — це якість, ефективність і перевірений результат, який ми готові підтвердити на практиці.

• Аліна Ж***

Ніякого ефекту, за такі кошти мав би бути кращий

Достоинства:
    Не діє
    Недостатки:
    Ніякого ефекту, за такі кошти мав би бути кращий

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що засіб HG не виправдав ваших очікувань. Щоб ми могли допомогти та підказати найефективніший спосіб застосування, будь ласка, розкажіть трохи більше про умови використання: тип поверхні, ступінь нальоту та як саме ви використовували засіб, покажіть фото.

• Конограй А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Цей засіб очолює ТОП самих найбезтолковіших покупок в моєму рейтингу. Купив для видалення вапняного нальоту на душ кабіні. Причому наліт не критичний. Спочатку наніс на сухе скло і рівномірно розподілив губкою та лишив на 20 хвилин, змив, протер, ефекту нуль. Далі закотив рукава наніс засіб і почав інтенсивно витирати губкою, змив, витер - ефекту нуль. Далі взяв звичайний оцет, зробив те саме, принаймні щось витирає, за кілька прибирань повністю змиється. Тому, шановні представники, я відразу готовий, що Ви приїдете і покажете, як треба, покрию Вам трансфер і поставлю пляшку Просекко, якщо у Вас все вийде)))

Достоинства:
    Жодних, точно не допоможе з вапном на душ кабіні
    Недостатки:
    Дорого-багато, але безтолково
    • Віта

Добрий день!Підкажіть, будь ласка, можливо знайшли дієвий засіб, спосіб доя видалення накипу на душовій?

• Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Купив за рекомендацією товариша, він запевнив що даний засіб ефективно видаляє вапняний наліт… Брав для видалення вапняного осаду з стінок унітазу, так як на них утворились від вапна доріжки … якщо їх пошкрябати нігтем то відчувається наліт. Попшикав засіб, потім зверху положив туалетний папір і ще раз попшикав щоб засіб не стікав, спочатку 5 хв, потім повторив 15 хв, потім повторив процедуру і витримав ніч, потім ще ніч… ефекту поки-що не отримав. Буду далі пробувати…. Фото додаю…

Достоинства:
    Поки-що не виявив
    • Сергій К***

А що звичайний Domestos не справляється ? Спробуй зелений чи білий, він достатньо потужний, після дії трохи ершиком потерти і все, плюс він відбілює добре, бо там є хлору трохи

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 650 мл

Жахливий засіб!!!! Замовляла цей що на фото, наперед оплатила товар, прийшов зовсім інший, який нічого не відмиває((((

Недостатки:
    Не відповідає товару на фото, якість жахлива

Татьяна, на сайті фото старої упаковки. Засіб абсолютно однаковий. Можете докладніше описати, що ви намагалися очистити?

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

офігенний засіб. відмила 5-річний кам'яний наліт на тримачі для душу. він там реально жирний був, не могла відкрутити шланг через нього. відмила його разів за 5. наносила, тримала, терла, змивала. не виходило прибрати той наліт ні каченям, ні кислотою лимонною, ні шкребком металічним. не додумалась сфоткати "до", на жаль, але засіб хороший.

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 650 мл

Це не засіб, а чисто магія..у нас страшна вода, ничого вже не допомагало..рекомендую...беру постійно, вистачає надовго

Достоинства:
    Долає будь який бруд, на мій погляд, звісно..запах терпимий
    Недостатки:
    Не бачу
  • Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Жаль,але взагалі не працює.

Достоинства:
    Лише легке забруднення видаляє
    Недостатки:
    Не видаляє взагалі наліт,так як написано.

Ірина, без фото та відео ваш відгук ми вважаємо неправдивим. Ми знаємо на що здатний цей засіб.

• Ірина Т***

Не видаляє взагалі

Достоинства:

Ірина, ми готові приїхати та впенитись, що наш засіб не спрацював. Такого не буває. Якщо наш засіб дійсно не працює - ми поверномо вам гроші. Єдина умова, ми знімаємо відео і робимо все самі.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 650 мл

Швидко видаляє застарілий наліт. Рекомендую до використання. Вартий своїх грошей

Достоинства:
    ЯКІСНИЙ ТОВАР
    Недостатки:

Тетяна, дякуємо вам за ваш вдгук та вибір ТМ HG. Спробуйте інші засоби нашої ТМ, впененні вам сподобаються.

• Элеонора К***

Отличное средство

Достоинства:
    200
    Недостатки:

Елеонора, дякуємо вам за ваш відгук та вибір TM HG.Спробуйте інші засоби нашої торгової марки, впененні вам сподобається.

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Очень классное средство, удаляет за раз двже старый налет. Представляет собой пену, которую нужно нанести на поверхность кафеля или сантехники, слегка распределить и подождать минут 20-30. После потереть губкой. Смыть водой. У сеня идеально все отмыло. Белый кафель стал желтым, швы оранжевые. Но это средство помогло все отмыть. Щапах спецефический, но терпимый.

Достоинства:
    Хорошо отмывает, относительно недорогой.
    Недостатки:
    Немного пахнет, но не критично.

Юлія, дякуємо вам за відгук та вибір ТМ HG. Зазвича достатньо 10 хвилин очікування або навіть меньше. При використання губки час також зменьшється. Спрубуйте інші засоби ТМ HG. Впевненні, вам сподобаються.

• Кожухівська А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Чудовий засіб для миття душової кабіни, рекомендую!

Аліна, дякуємо за ваш відгук та вибір ТМ HG. Спробуйте інші продукти нашої ТМ, впененні вам сподобаються.

• Шестаков А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Дуже рідко пишу відгуки, але зараз напишу.
    15 років ремонту , у ванній кімнаті каxель сніжно-білого кольору, із роками покрився шаром нальоту жовтого відтінку. Всі спроби видалити (доместос, парогенератор, механічне втручання) не мали успіху. Жінка вже почала обговорювати варіант ремонту ванної кімнати із заміною кахлю.
    Вирішив спробувати варіанти спеціальних засобів для видалення нальоту.
    Спробував цей засіб - працює! Наніс піну на кахель , розповсюдив суцільним шаром, через 5 хв. ретельно зачищаймо губкою для миття посуду + вода. Другий раз у місцях де погано змилося.
    Унітаз (вапняний нальот), 10хв. роботи – блищить.
    Запах гарний, очі не виїдає як доместос, але довго дихати не варто, хімікат сильний.
    РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Ефективний, приємний запах
    Недостатки:
    не бачу

Андрій, дякуємо вам за ваш відгук і вибір ТМ HG. Спробуйте інші продукти TM HG, впененні вам сподобаються.

• Крістіна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 650 мл

просто нанесли на пару хвилин та витерли, без зусиль

Достоинства:
    Впорався просто чудово з нальотом на плитці у ванній кімнаті

Крістіна, дякуємо вам за ваш відгук та вибір TM HG. Спробуйте інші засоби нашої ТМ, впененні, вам також сподобаються.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 650 мл

Відмінний засіб для ванної кімнати. Наліт видаляє швидко. Це найсильніший засіб, яким користувався.

Достоинства:
    Швидкий, дієвий
    Недостатки:

Віталій дякуємо вам за ваш відгук і вибір ТМ HG, спробуйте також інші продукти нашої торгової марки, впевнені, вам також сподобаються. Ви будете приємно здивовані, як працюють засоби HG.

• Галина Т***

Вроде работает.

Галина, дякуюємо за відгук.

• Дарья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: drive.ua. Объем 1 шт: 500 мл

Мені сподобалась робота інтернет магазину, все швидко, мені потрібен був засіб якнайскоріше. Про сам засіб: купила, орієнуючись на відгуки. Я, чесно, вауефекту не помітила зовсім, зміг видалити лише більшу частину нальоту, але не всю, і найстарішу і таку як кора)) не зміг роз'їсти, то на це пішло загалом (по декілька разів наносила, зчищала, потім знову наносила і залишала) години 3. І я побачила результат тільки після того, як я вже не витримала чекати і терти, поєднала його із ще одним засособом від нальоту.

Достоинства:
    Впринципі, може якщо не дуже старі забруднення, і дуже суттєві, то нормальний
    Недостатки:
    З моїм забрудненням, справився лише на 80%
  • Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: drive.ua. Объем 1 шт: 500 мл

Ванна після чищення стала як нова, з плитки збився весь наліт. Засіб працює супер!

Достоинства:
    Дійсно відчищає супер!
    Недостатки:
    Дорога ціна
  • Ольга А***

Буду замовляти ще

Достоинства:
    Засіб дієвий, добре очищує. Економний
    Недостатки:
    Запах досить сильний
  • Андрей Г***

Отлично работает

Андрій, дякуємо вам за вдгук та вибір TM HG. Спобуйте інші засоби нашої ТМ, впенені, вам такоє сподобаються.

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Дуже дієвий засіб, відмиває вапно відмінно, звісно якщо прикласти мінімальне зусилля мочалкою )

Тетяна, дякуємо вам за ваш відгук та вибір ТМ HG.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

досить ефективна штука! вдягайте рукавички при роботі.

Дякуємо за ваш відгук, дійсно при нанесенні засобу треба одягати рукавички.

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Однозначно рекомендую. Дуже ефективна штука!

• олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Він дійсно видаляє в легко!!!

Достоинства:
    Швидко
  • Ілона О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Найкращий у своєму роді! Відмиває все [ я залишаю на 30-60 хв після розбризкування і тоді змиваю ]. Жодні інші засоби не зрівняються з ним, а я пробувала дуже багато

Достоинства:
    Все відмиває
  • Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Нічого надзвичайного цей засіб не робить, знімає легкий наліт, з таким можуть справитись засоби і набагато дешевші! Не рекомендую!

порекомендуйте дешевші засоби

Тетяна, ви дуже помиляєтесь.

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Абсолютно бесполезная покупка. Легкий налет действительно легко отмывает, без разводов. Но это же сделают и другие моющие средства н остоимостью в 4 раза меньше.

На сайнтехнике застарелая известь вообще не отмылась.

Достоинства:
    Недостатки:
    цена, качество
    • Тетяна П***

порекомендуйте более дешевые средства

Тетяна, абсолютно впенинні, що ви помиляєтесь

• Юлія Т***

Супер,засіб працює.Дякую

• Юлия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Супер-средство, которое спасло унитаз - думали выкидывать и менять на новый - а со средством он превратился в новый!!! Честно, я в приятном шоке от действия средства и результата! Ванну и душ также без проблем отмыли. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Все
  • Вадим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Супер средство для ванной. Без химического запаха. Не разъедает и бережёт руки. Маст хев!

• Побеленська Н***

Дуже дієвий засіб

Достоинства:
    Легко видаляє вапняний наліт
  • Любов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Душова кабіна та кахель стали як нові, без особливих зусиль.

Достоинства:
    Не їдкий запах.