Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Доска магнитная под маркер 90х120 cм. сухостираемая BUROMAX BM.0003 + набор в подарок

Оценка пользователей 4.35/5
на основе 651 отзыв
  • Зведений відгук із відкритих джерел
    Як бюджетне рішення для офісу та дому, ця модель Buromax здобула популярність серед користувачів, яким потрібен простий інструмент для нотаток. Вчителі та батьки особливо цінують комплексний підхід виробника, який додав необхідні аксесуари безпосередньо в набір.
    Батьки та освітяни часто хвалять подарунковий набір, відзначаючи, що поверхня дозволяє маркерам писати гладко, а стирається все за лічені секунди без зайвих зусиль.
    Офісні працівники звертають увагу на магнітні властивості, стверджуючи, що документи та графіки тримаються намертво і не сповзають навіть під час активної роботи.
    У критичних коментарях власники застерігають про слабкі кріплення, які можуть не втримати конструкцію на гіпсокартоні без додаткового посилення дюбелями.
    Деякі покупці скаржаться на сліди від маркера, які з часом перетворюються на плями-примари, якщо використовувати дешеві розхідні матеріали або не протирати дошку спиртовим розчином.
    Користувачі також згадують про хитку поличку, яка може відпасти під вагою кількох маркерів, та гнучку рамку, що потребує обережного транспортування.
    Переваги:  Алюмінієва рамка не іржавієНадійне утримання магнітівПодарунковий набір у комплектіРухома поличка для аксесуарівГладке письмо якісними маркерами
    Недоліки:  Слабкі комплектні кріпленняХитка поличка для маркерівРизик появи плям-примарРамка схильна до деформаціїСкладність монтажу на гіпсокартон
    Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.
  • Отзывы про товар продавца RTL_МАРКЕТ
  • Катерина Д***

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RTL_МАРКЕТ. Размеры поверхности: 90 x 120

Здивована якістю дошки, до цього замовляли ukrboard і була впевнена, що у них найкращі, але дана модель супер)

Достоинства:
    Якість
  • Ольга Д***

Нормальна якісна дошка.
    Швидка доставка

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Поки не має
  • Оксана М***

Дошка супер! Рекомендую!

• RTL_МАРКЕТ

Спасибо большое Вам за время на отзыв и Вашу рекомендацию.

• Суворов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RTL_МАРКЕТ. Размеры поверхности: 60 x 90
    Достоинства:
    Отличная доска, хорошие крепления
    • RTL_МАРКЕТ

Спасибо Вам большое за отзыв! Будем рады обслуживать Вас вновь!

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RTL_МАРКЕТ. Размеры поверхности: 45 x 60

Добрый день! Ув. продавец Вы вообще читаете вопросы? 03.05.2021 был задан вопрос по поводу защитной пленке на доске. Она там есть или нет? По инструкции должна быть, но ее там не видно.

• Продавец  RTL_МАРКЕТ

Доброго дня, такі дошки ідуть в плівці захисній пакетом або картоннній коробці. Прохання задавати питання повідомлення ,а не відгуками -для оперативної відповіді.

• Алексей К***

Дякую за відповідь! Прохання уважно читати відгук. Питання і було задано за допомогою форми "Вопрос", однак відповіді не було.

• Тихоненко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RTL_МАРКЕТ. Размеры поверхности: 60 x 90

Дошку отримала з дефектами!

• Продавец  RTL_МАРКЕТ

Так мабуть пошкодила Нова пошта , не потрібно було забирати з відділення, з Вами зв яжеться наш склад для вирішення ситуаціїї.

• Денис Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RTL_МАРКЕТ. Размеры поверхности: 90 x 120

і ви хочете назвати це нормально? довірився на свою голову якомусь "левому " продавцю! не реально було це замітити на Новій Пошті бо під плівкою не видно! дзвоню не беруть трубко! і що робити?

Недостатки:
    якість погана!
    • RTL_МАРКЕТ

Доброго вечора , судячи з фото це або виробничий брак або пошкодження при транспортуванні, робимо обмін за наш рахунок . З Вами зв`яжеться склад для уточнення обміну.

• Алексей Я***
    Продавец: RTL_МАРКЕТ. Размеры поверхности: 60 x 90

Дуже классна дошка, ідеально запакована прийшла без дефектів

• Продавец  RTL_МАРКЕТ

Дякуємо за Ваше замовлення і за позитивний відгук в нашому магазині)

• Ира Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RTL_МАРКЕТ. Размеры поверхности: 60 x 90

Крутая доска, пришла в отличном состоянии

• Продавец  RTL_МАРКЕТ

Спасибо Вам за заказ в нашем интернет-магазине и за положительный отзыв)

• El z***
    Продавец: RTL_МАРКЕТ. Размеры поверхности: 90 x 120

Предусмотрено ли вертикальное крепление именно у этой модели?
    Спасибо

• Зінов'єв Г***
    Продавец: RTL_МАРКЕТ. Размеры поверхности: 90 x 120

Скажіть будь ласка чи є можливість кріпити її вертикально, тобто щоб висота була 120, а ширина 90.

• RTL_МАРКЕТ

Доброго дня, так можливо але оберыть цього виробника : ссылка

• Алекс М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 45 x 60

Заказали поздно вечером во вторник получили быстро (+ новой почте и оперативности розетки). Товар пришел качественно качественный (без нареканий на форс-мажоры))))). Видео прикрепил, незнаю как пройдет модерацию. Я доволен, хотя часто перфекционизмом страдаю))

Достоинства:
    Все нормально, все отлично с учетом цены
    Недостатки:
    цена слишком мала)))
    • Инна L***

А есть маркеры или хотя бы мочалка чтобы стирать?

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 45 x 60

Так, залишаю реальний відгук. Перш ніж замовити цю дошку, мені подарували таку саму, але 60 на 90, вона виявилася дуже велика, тому я її продав і замовив меншу, 45 на 60. В комплекті з більшою дошкою маркери та губка вже були, а в малої їх немає, тому замовляв окремо найдешевший набір Buromax. Всі маркери в мене пишуть і стриються. Магніт від губки не відпав, як відпаде, то я приклею і забуду за це, не вважаю це приводом ставити 1 бал як це роблять інші. В губки яка йде в комплпекті великої дошки взагалі магніту немає і треба шукати під неї місце. Більше того куплена губка стирає значно краще ніж та що йде в комплекті 60 на 90. Плівку зняти не вийде одним рухом, бо як писали вже, вона заходить під алюмінієві рамки, в принципі при бажанні її можна зняти акуратно, або повністю, розібравши "уголки" дошки, але нащо воно треба. Дошкою задоволений, рекомендую, бо це моя друга Buromax.

Достоинства:
    Прийшла ціла, плівку зняв нормально на щастя руки з плечей, дошка акуратна, відповідає фото
    Недостатки:
    якщо вам приїхала не помʼята дошка, то недоліків в ній немає, перевіряйте у відділенні. Мені пощалстило з двома дошками
  • Данило Г***

#мояраспаковка

• Сніжана Б***

Сніжано, дякуємо за оцінку

• Марина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 45 x 60

Дошку купували для дитини, аби не малювала на шпалерах
    Дитина в захваті, ми в захваті))
    А якщо серйозно - гарне покриття, зручна підставка для маркерів. Сподобалось те, що гачки для кріплення плаваючі

Достоинства:
    Гарне покриття, плаваючі кріплення
    Недостатки:
    Швидко царапається. Але скоріше проблема не в самій дошці, а у художнику)
  • Янна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 45 x 60

Хорошая доска. Ребенок доволен. Теперь магниты живут новой жизнью)

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 60 x 90

Доска прийшла ціла, неушкоджена.
    Магніти тримаються добре
    Маркер добре зтирається.

#моєрозпакування

Достоинства:
    Маркер легко зтирається. Якість на свою ціну добра.
    Недостатки:
    Конструкція не передбачає вертикальне розміщєння
  • Евгений В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 60 x 90

Как крепится доска? Только на 2 дюбеля на металлическую петельку или есть возможность прикрепить ее на 4 дюбеля со всех углов доски? На фото есть отверстия для крепления, а по факту просто пластиковые уголки без них.

• Анатолий В***

Те що треба,Ані сподобався

Достоинства:
    Рекомендую
  • Аня Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 45 x 60

Відмінна дошка, прийшла в ідеальному стані
    Бачила багато відгуків, що була якась коцнута і тд, тому вирішила ризикнути і при отриманні обовʼязково оглянути (чого напевно не зробили незадоволені покупці)

• Дар'я Д***

Здравствуйте. Маркеры не идут в комплекте с губкой?

Доброго дня, ні

• Андрей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 45 x 60

Используйте с набором типа "Набор Buromax Super Start для работы с маркерной доской (BM.6983)"

Достоинства:
    Соответсвует описанию
  • Галина П***

#моєрозпакування
    Дошкою дуже задоволені. Вона дуже якісно зроблена. Має алюмінієву рамку. Поверхня якісна, глянцева, за рахунок чого, по ній легко писати маркерами і вони без проблем стираються, також до дошки гарно клеються магніти. Ціна дуже доступна, як для дошки таких розмірів і такої високої якості. Дуже сподобалось, що в комплекті були кріплення (шурупи та дюбеля). Також, дуже зручно, що є підставка для губки і маркерів. Вже не перший рік купуємо товари фірми Buromax і кожного разу задоволені якістю. Купували цю дошку для донечки, вона була просто в захваті. Дуже гарна, розвиваюча річ для дітей. Хоча і дорослим така дошка теж однозначно пригодиться. Рекомендую. Окрема подяка Розетці за якісне пакування і дуже швидку доставку.

Достоинства:
    Алюмінієва рамка, якісне покриття, по ній гарно малюють маркери і легко стираються, кріплення були в комплекті, доступна ціна, великий розмір
  • Очеретяный В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 60 x 90

щойно повісив. Захисної плівки не було - лише великий пакет та коробка. Не намагайтесь дерти її! Вона гладка і без плівки. Я сам начитався і вже почав шукати наклеєну плівку :) аби зняти її. Забудьте про неї.

Маркери пишуть та стираються ЛЕГКО. Ні, не легко.... ДУЖЕ легко. О! Так...
    Маркери купив такі ссылка
    губку таку ссылка
    Все чудово.

Достоинства:
    все!
    Недостатки:
    нема!
  • Дмитрий Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 45 x 60

Доска очень понравилась. Качественно собрана, очень понравились алюминиевые бортики (придают солидность), подставка для маркеров (покупал с акцией - 4 маркера в подарок). Все легко пишется и стирается ( губка идет в комплекте ). Стоит отметить, что вместе с доской идет 4 самореза для крепления ( мелочь, а приятно ). Спасибо, розетка!

Достоинства:
    Качество
    • Мария Н***

Здравствуйте!
      Вижу, что с момента покупки прошло более 2 лет, но возможно я все таки смогу получить ответ)
      Подскажите, на видео доска размером 45*60? Просто показалось, что больше, будто это 60*90. Заранее Спасибо за ответ!

• Евгений
    Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 45 x 60

Заказал доску все понравилось, быстрая доставка. Вот снял видео

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    не обнаружено
    • Олександр П***

Хороший обзор))

• Родащук А***

Подскажите. Полка для маркеров съемная? Ее можно разместить слева?

• Александр

Сделана для людей :)
    Предусмотрено всё: крепление как подвесное на двух петлях, положение которых можно регулировать, так и для прикручивания к стене (крепёжные дюбеля есть в комплекте), есть полочка для маркеров.
    После стирания губкой не остаётся следов от маркеров.

Достоинства:
    Удобная, качественная, продуманная.
    Недостатки:
    Не нашёл.
    • Дмитрий З***

крепёжные дюбеля есть в комплекте - где ты их там нашел???

• Дмитрий

Вообще-то да, у меня тоже в коробке дюбеля были. Но они там скорее для галочки, так как вряд ли доска на них долго провисеть сможет.

• Сергій П***

Користуюсь регулярно вже 8 років, купував в Розетці. Поверхня не зіпсувалась

Достоинства:
    Підставка для маркерів

Сергію, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що дошка служить вам вже 8 років і зберегла свою якість - це найкраще підтвердження її надійності.

• ВЛАДИСЛАВ
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 90 x 120

На 40% дешевше, ніж купляв в магазині канц.товарів

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не вистачає нижніх кріплень, щоб дошка не билася об стіну, коли пишеш. Але то у мене стіни криві

• РОМАН К***

норм річ

Достоинства:
    норм
    Недостатки:
    нема

• Добрая Л***

Все добре

• Лілія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 45 x 60

Дякую :) замовила дві дошки, чудові!

• Ирина

Хорошая доска. Лёгкая.

Достоинства:
    Размер, акционная цена
    Недостатки:
    По бокам застряла защитная плёнка

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры поверхности: 60 x 90

Уже 3 год этой доске, и по прежнему не могу сказать по ней ничего плохого. Маркеры по-прежнему пишут, рисуют. Доску периодически протираю влажной тряпкой, чтобы сохранять поверхность белой.
    В общем рекомендую.

• Людмила К***
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук та вибір! Приємного користування продукцією BUROMAX!