- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Нимфея Альба. Ширина: 90. Глубина: 60
Якщо чесно, то не сподівалася що за такі гроші буде добрий стіл. Я помилялася.
Стіл дуже файний. Гарний вигляд. З легкістю його зібрали.
Дуже задоволена покупкою.- Продавец MBL Market
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно, що стіл перевершив Ваші очікування та сподобався і зовні, і в користуванні. Раді чути, що збірка була легкою, а покупка залишила лише позитивні враження.
Користуйтеся із задоволенням, будемо раді бачити Вас знову!
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Дуб Аппалачи. Ширина: 90. Глубина: 60
Відповідає опису. Добре запакований. Покупкою задоволений.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ
Стіл супер,колір гарний.дуже швидко доставили. Продавец ввічливий.
- Достоинства:
- Збірка 10 хвилин.
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Олено! Дякуємо за гарний відгук і фото! Нам дуже важливо знати, що Ви задоволені якістю. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову!
- Людмила Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Белый
Стіл за свої кошти - відмінний! Дуже задоволена. Легко збирається та розкладається. Був гарно запакований, жодних недоліків не було. Дякую продавців за компетентність та швидкість роботи.
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Людмило! Дякуємо за теплі слова та чудове фото! Нехай стіл дарує комфорт та гарний настрій щодня! Гарного користування!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Ширина: 120
Замовляла обідній стіл,дуже зручний,хорошої якості,приємний продавець!!!!Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Те,що він розкладається
- Недостатки:
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Нимфея Альба. Ширина: 90. Глубина: 60
Покупкою задоволений та рекомендую продавця як надійного
- Достоинства:
- Компактний та розкладний
- Недостатки:
- Десь однієї гайки бракувало та це не біда, мабуть загубилась