Картка Rozetka

Отзывы покупателей о М'яка іграшка для собак білка GiGwi Гігві з пищалкою, 29 см (4823089351759)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Наталя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Ми одразу винули пискавку, бо коли в будинку бігають три собаки і тягають іграшки з пискавками...або знаходять їх рано вранці... то не кожна психіка це витримає... А тепер це улюблена іграшка. Вже купили другу таку, щоби періодично виймати наповнення і прати їх...
    Для цуцика ця іграшка стала "молодшим другом", вилизує її, тягне до лежака!

Недостатки:
    пискавка

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою. Рекомендуємо Вам звернути увагу на іграшки GiGwi серії Push to mute — ссылкав яких Ви можете вмикати чи вимикати пискавку за бажанням.

• Катя Р***

На пару годин (

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Аби GiGwi слугувала якнайдовше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з нею, а застосовувати іграшку для спільної гри з улюбленцем. Також при виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Анна

Вам пощастило
      Мій її розгриз і дістав пищалку з внутрішнього пакету за 20 хвилин
      Розчарована, бо енот цієї ж фірми живе вже більше 2 років

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдала ваших очікувань. Аби іграшка GiGwi слугувала якнайдовше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з нею, а застосовувати іграшку для спільної гри з улюбленцем. Також при виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Чудова білка. Я б собаці її не віддав. Буде компаньоном бобру.

Достоинства:
    Не гірша за бобра (якщо ви знаєте: про що я) :)
    Недостатки:
    Треба ще модель XXL розміру

Добрий день, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Антон К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Час виживання пискавки: ~30 хвилин активного використання
    Стан після гри: пискавка — RIP, тканина тримається, хоч і з характерними слідами "любові"
    Плюси:
    тканина доволі міцна, не розлізлася одразу, собаці було цікаво
    Пискавка здалася дуже швидко — явно не для собак, які грають "на результат"
    Вердикт: як одноразова розвага на пів години — норм. Для щоденного використання — краще шукати щось міцніше або замовити пискавки оптом.

Достоинства:
    ну тканина поки тримається
    Недостатки:
    пискавки вистачило на 30 хв

Добрий день, шановний Антоне! Дякуємо за зворотний зв'язок! Аби іграшка GiGwi слугувала якнайдовше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з нею, а застосовувати іграшку для спільної гри з улюбленцем. Також при виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Якщо у Вас виникли питання щодо якості продукції, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04. Завдяки своїм клієнтам, ми стаємо кращими!