Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Набор для создания браслетов шарм подвесок украшений пандора для творчества из бусин на 152 элементов детский подарочный комплект hand made с подарочным пакетом шкатулкой развивающий подарок для девочки DobraMAMA разноцветный 73679

Оценка пользователей 4.9/5
  • Світлана У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудовий набір, дитина дуже задоволена. Дякую.

• Продавец  opsale

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку набору! Раді, що дитина задоволена подарунком і товар виправдав очікування. Такі слова мотивують розвивати асортимент творчих наборів. Бажаємо приємного користування та багато натхнення для нових браслетів!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже цікавий і корисний набір, виправдав усі очикування

Достоинства:
    Багато деталей, яскравий, та компактно складено, дитина у захваті
    • Продавец  opsale

Щиро дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку набору! Раді, що кількість деталей, яскравість і зручна комплектація потішили, а дитина у захваті від творчого процесу. Дякуємо, що обрали саме цей комплект, бажаємо ще багато цікавих ідей та натхнення для прикрас!

• Олег Б***

Дуже гарний товар

• Продавец  opsale

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що набір для створення браслетів вам сподобався. Нехай творчий процес приносить задоволення, а прикраси виходять яскравими та унікальними. Завжди раді бути частиною приємних подарунків та корисних покупок.

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже гарний набір,якісні бусінки,дуже гарний подарунок для дівчинки 7рочків,дитина дуже задоволена ,дякую за гарний набір та швидку доставку !

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Рекомендую. Вже другий раз беремо на подарунок.

• Продавец  opsale

Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до нашого набору для творчості. Раді, що ви вже вдруге обираєте його як подарунок — це найкраще підтвердження якості. Хай творчий процес приносить багато радості та натхнення тим, кому ви даруєте цей комплект.

• Юлія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже чудовий набір,багато прикрас,донька задоволена

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та за те, що обрали наш набір для створення браслетів. Раді, що доньці сподобалась велика кількість прикрас і вона задоволена подарунком. Нехай набір приносить багато творчих ідей, яскравих браслетів та приємних емоцій під час занять творчістю.

• Анна М***

Гарний набір для дівчинки

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку набору! Раді, що якість товару та його вигляд сподобалися і стали вдалим подарунком для дівчинки. Нехай створення браслетів приносить багато радості, натхнення та цікавих ідей для творчості. Завжди раді бути корисними!

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудовий набір, багато вражень у дитини

• Продавец  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку набору! Раді, що дитина отримала стільки вражень і творчий процес приносить радість. Дякуємо, що обрали саме наш товар для подарунка. Бажаємо натхнення, яскравих ідей та приємного користування набором!

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Замовляли на подарунок. Дівчинці дуже сподобалось. Якість на належному рівні.

• Продавец  opsale

Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого набору для творчості. Раді, що подарунок сподобався дівчинці та ви задоволені якістю. Нехай створення браслетів приносить багато радості й натхнення. Завжди раді бути корисними для наступних покупок.

• Ліана С***

Все чудово. Набір відповідає опису

• Продавец  opsale

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що набір повністю відповідає опису та виправдав очікування. Це допомагає іншим покупцям з вибором. Бажаємо приємної творчості та багато яскравих браслетів і гарного настрою під час користування набором!

• Тетяна Ф***

Гарної якості. Рекомендую.

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку набору для створення браслетів! Раді, що якість товару відповідає вашим очікуванням і ви можете рекомендувати його іншим. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо приємного творчого процесу і яскравих виробів!

• Лариса Н***

Дякую, все чудово)

• Продавец  opsale

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку набору для створення браслетів. Раді, що все сподобалося і товар виправдав очікування. Нехай творчий процес приносить багато радості та натхнення, а прикраси тішать довгий час. Завжди раді бути корисними для вас!

• Діана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Сам набір непоганий, але сама шкатулка дуже поганої якості, при першій спробі її відкрити відлетіла кнопка, при тому що вона дуже туго нятягнута, нажаль обмінювати не було часу, бо відразу несли дитині на день народження, трохи неприємно.

Достоинства:
    Сам набір прикрас
    Недостатки:
    Шкатулка може створити маленький конфуз
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук і детальний опис ситуації. Шкода, що якість шкатулки виявилась нижчою за очікування та спричинила незручність у такий важливий момент. Інформація вже передана на перевірку, менеджер звʼяжеться з вами для уточнення деталей і вирішення ситуації.

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудовий подарунковий набір. Дитині дуже сподобався

• Продавец  opsale

Щиро дякуємо за відгук та за те, що обрали наш подарунковий набір для творчості. Раді, що дитині сподобався набір і він приносить радість та захоплення. Нехай браслети та прикраси виходять яскравими, а творчий процес надихає на нові ідеї та заняття.

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Вітаю! Замовила на подарунок, ще не подарували, але відкрила перевірити наповнення і якість, то це топчик, дійсно все дуже якісне, яскраве, і всього багато

Достоинства:
    Якість, швидка доставка
    • Продавец  opsale

Дякуємо за такий теплий відгук і за те, що обрали цей набір як подарунок. Раді, що якість, яскравість елементів і повнота комплектації виправдали очікування. Нехай подарунок принесе багато радості та натхнення для творчості маленькій майстрині.

• Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Купували на подарунок для дівчинки 9 років , дуже задоволені , багато деталей , якість ,упакування,все супер рекомендую !

• Продавец  opsale

Дякуємо за чудовий відгук і вибір цього набору для подарунка! Раді, що вам сподобалися кількість деталей, якість та пакування. Нехай набір приносить дитині багато радості, натхнення й приємних моментів у творчості.

• Шавкун Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Гарний набір для дівчинки, багато деталей, набір хорошої якості.

• Анна У***

Чудовий набір))

• Ігор Ш***

Все топ

• Мирослава Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудовий набір, з нього дійсно можна зібрати щось гарне.
    Різноманітний, зручний, яскравий.
    Нажаль, виглядає так, ніби пакетики з намистинами та шнурками збираються рандомно, бо металеві ланцюжки в нашому були відсутні, і замість них прийшли два комплекти різнокольорових. Некритично, але трохи сумно.

Достоинства:
    Різноманітний, якісні елементи
    Недостатки:
    Не зовсім відповідає фото
    • Продавец  opsale

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.

• Марія Б***

Племінниці дуже сподобалось
    Класний подарунок для дівчинки

• Альона Г***

Дуже задоволена покупкою!
    Замовляла дитячі браслети — все приїхало швидко та акуратно запаковано. Окремо хочу відзначити менеджерів: дуже приємні, уважні та дійсно розбираються у товарі, допомогли обрати ідеальний варіант.

Якість браслетів чудова, дитина в захваті
    Однозначно рекомендую магазин!

Достоинства:
    Швидка доставка, гарне обслуговування
    • Продавец  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Шуст А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Набір гарної якості, доставка дуже швидка, дитина задоволена! Окремо приємний бонус, що додали подарунковий пакетик.

Достоинства:
    Все відповідає опису та фото!
    • Продавец  opsale

• Фольваркова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Добрий день. Це був для нас подарунок, донці дуже сподобалося, одразу взялася робити браслетики. Якість товару чудова, всі наместинки металеві, яскраві.

• Катерина С***

Гарний якісний набір!)

• Уляна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Рекомендуємо!!! Гарна ідея подарунку для дівчаток.

• Яна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Купували на подарунок дитина в захваті.Дякую за чудовий набір і швидку відправку

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Товар відповідає заявленому. Дитина задоволена.

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудовий подарунок, мати та дитина задоволені

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже крутий набір. Дитина в захваті. Прям згадався час, як збирала сама пандору

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Купувала на подарунок. Дівчинка та її мама в захваті. Якісь відмінна. Це іграшка сегмента Luxury

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що подарунок порадував і дівчинку, і маму. Хай приносить радість!

• Юлія Г***

• Богдан Т***

Цікава цяцька

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Набір дуже зручний, всі деталі різні і кольорові, шкатулка міцна і класна для збереження виробів. Зручний подарунок для дітей, які люблять майструвати. Прикраси виходять дуже красиві, шарми якісні деталізовані.