Отзывы покупателей о Набор для создания браслетов шарм подвесок пандора для творчества из бусин на 87 элементов детский подарочный комплект hand made с подарочным пакетом шкатулкой развивающий подарок для девочки DobraMAMA Разноцветный 73677
- Валенттина П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дякую набір супер
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку набору! Раді, що він вам сподобався та виправдав очікування. Нехай творчий процес приносить багато радості, яскравих ідей та гарних браслетів. Завжди раді бути корисними під час вибору подарунків та товарів для творчості.
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дякую , все прийшло вчасно, гарно, все як в описі, донька задоволена
- Недостатки:
- ----
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до товару. Раді, що набір повністю відповідає опису та сподобався доньці — це найкраща оцінка для нас. Нехай творчість приносить багато радості та цікавих ідей, а браслети виходять яскравими й унікальними!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Опис відповідає дійсності. Магазин швидко відправив замовлення. Рекомендую
- Достоинства:
- Хороший набір для творчості
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку набору для творчості. Раді, що опис повністю відповідає очікуванням, а відправка була швидкою. Дякуємо, що обрали саме цей комплект та рекомендуєте нас іншим. Бажаємо приємного та натхненного користування!
- Таня Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Купляла такий набір для донечки. Дуже сподобався. Дякую.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і за те, що обрали наш набір для творчості для донечки. Раді, що він сподобався та приніс позитивні емоції. Нехай створення браслетів буде цікавим дозвіллям, а готові прикраси довго тішать та надихають на нові ідеї.
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все чудово.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого набору для створення браслетів. Раді, що все сподобалося та виправдало очікування. Нехай творчий процес дарує багато радості, яскравих ідей і натхнення. Завжди будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Швидка доставка.
Прекрасний варіант для подарунку для дівчат. Подарунковий пакет допомагає зручно і стильно зробити вітання. Дякую- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку набору! Раді, що швидка доставка та подарункове пакування виправдали очікування, а комплект став вдалим варіантом для подарунка. Нехай творчий процес приносить багато радості та приємних емоцій отримувачці подарунка.
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
Классный набор! Много разных бусин! Очень удобная красивая коробочка для хранения
- Достоинства:
- Все
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку набору! Раді, що вам сподобалась різноманітність бусин та зручна гарна коробочка для зберігання. Нехай творчий процес приносить багато радості та натхнення, а браслети виходять яскравими й унікальними.
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Швидка доставка ,набір сподобався
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку набору. Приємно, що товар сподобався і ви залишилися задоволені, а доставка була швидкою. Раді, що подарунок виправдав очікування. Бажаємо приємної творчості та багато цікавих браслетів і прикрас!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Рекомендую!Чудовий подарунок.
- Достоинства:
- Багато деталей
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку набору для створення браслетів! Раді, що подарунок справив приємне враження і сподобалася велика кількість деталей. Нехай творчий процес дарує багато радості та яскравих емоцій. Завжди будемо раді вашим новим замовленням.
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже вдячні за чудовий набір, який сподобався донечці! Замовлення прийшло швидко.
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого набору для творчості. Раді, що донечці сподобався подарунок і що замовлення приїхало швидко. Нехай створення прикрас приносить багато радості, натхнення та яскравих емоцій. Завжди раді бути корисними для вас.
- Юля К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Прийшов у відмінному стані. Подарунковий пакетик в комплекті. Дитині дуже сподобалось))
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку набору для творчості. Раді, що все приїхало в чудовому стані та дитині сподобався подарунок і пакунок у комплекті. Нехай створення браслетів і прикрас приносить багато радості й надихає на нові ідеї!
- СМОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
Гарний набір
Дівчинка 4р задоволена- Достоинства:
- Дитина задоволена
- Недостатки:
- Не побачили
- Продавец opsale
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудовий набір, сподобалось що є подарункове пакування!
- Достоинства:
- Чудовий набір, сподобалось що є подарункове пакування !
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Замовлення отримала швидко, запаковано добре, все як і описували.
- Єлізавета М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудовий набір!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Товар належної якості. Замовлення виконано швидко. Дякую.
- Достоинства:
- Замовлення виконано швидко. Товар належної якості.
- Недостатки:
- Недоліків не помітила.
- Продавец opsale
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Гарний товар. Малеча у захваті. Швидка відправка.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
На подарунок прям супер для дівчаток. Все гарно упаковано, яскраве та якісне. Ще як маленький бонус-наліпки)
- Достоинства:
- Гарне покування на подарунок, різноманітні шарми! Ще й наліпки)
- Недостатки:
- не було
- Продавец opsale
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Брав на подарунок, сподобалось
- Ліліана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дякую,гарний товар.Дитині на подарунок брали.Якісне пакування
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все быстро , качественно. Советую
- Уляна К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Цей набір супер для творчості, тут є всьо що треба для крутих браслетів. Шкатулка така зручна, що можна брати з собою та робити красу де завгодно.
- Достоинства:
- Шкатулка, бусінки
- Продавец opsale
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Цей набір реально крутий для тих, хто хоче створювати власні браслети та підвіски. Все компактно і продумано, класна ідея для креативного відпочинку, рекомендую спробувати.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Комплект приємно вражає якістю і зручністю зберігання. Рекомендуємо як подарунок для дівчаток!
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Очень классный набор для творчества, все элементы аккуратно уложены в удобной шкатулке. Делать браслеты и украшения реально увлекательно.
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Цей набір кльовий, шкатулка вміщає все.
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Якість приємно здивувала!
- Василина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Купила племінницям. Думаю, що їм сподобається. Підвіски гарні, яскраві, чіткі. Скринька зручна, ще й одразу з упаковкою. Можна одразу з НП іти дарувати))
- Достоинства:
- Якісний, красивий, скринька
- Продавец opsale
- Єва Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже класний набір. Не очікувала такої якості за таку ціну. Суперський варіант подарунку для всіх дівчаток напевно
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Продавец opsale
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все прийшло в ідеальному стані. Нормальна якість, надійний замок. Все супер)
- Таїсія М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Хороший набір, якісні намистини, моїй доці сподобався, робить браслетики, замінює шарми на інші і щоразу отримує щось нове.
- Достоинства:
- Якісні деталі
- Продавец opsale
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Цей набір реально заставляє тестувати фантазію! Всі ті намистини і шарми якось так легко заходять в руки, шо навіть я чуть не втягнувся в ті плетіння. Шкатулка зручна.
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец opsale
- Уляна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Класна штука для творчості!
- Достоинства:
- Якісні намистини, зі шкатулкою
- Продавец opsale
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все сподобалось. Чудовий набір.
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
- Продавец opsale
Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Брала на подарунок. Хресниці дуже сподобався. Прийшло в цілому вигляді, в повній комплектності. Браслети, для намиста, всі шарми та підвіски розкладені в окремі пакетики. Шкода, що сама скринька така маленька, але за таку ціну і немає чого жалітися. Дитина в захваті. Дуже дякую.
- Достоинства:
- Наявність шкатулки
- Недостатки:
- Єдине, що тільки рожевий колір
- Продавец opsale