Отзывы покупателей о Набор детской косметики для девочки в сумочке чемоданчике 52 предмета декоративная детская косметика для макияжа маникюра безопасная большой подарочный набор комплект детских средств красоты русалка Розовый 73672

• Володимир Т***

дуже сподобалося дівчинці

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку набору дитячої косметики. Раді, що подарунок сподобався дівчинці та виправдав очікування. Нехай ігри з косметикою приносять багато радості й творчого натхнення. Завжди раді бути корисними для ваших наступних покупок.

• Наталя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Брала на подарунок. Дуже сподобалося. Швидка відправка, гарне пакування. Все супер, дякую.

• Продавец  opsale

Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей набір як подарунок. Раді, що швидкість відправки, пакування та сама косметика повністю виправдали очікування. Хай подарунок приносить багато радості та яскравих емоцій маленькій власниці!

• Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дитина дуже задоволена. Все неймовірно гарно та яскраво. Всі предмети було відразу ж розпаковано та протестовано, все дуже добре наноситься та легко змивається водою.
    "ВАУ" ефекту досягнуто.

Дочка дуже задоволена (6 років), все що в в косметичці використовує

• Софія Н***

Все добре

• Продавец  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Мар'яна К***

Покупкою задоволені

• Продавец  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Мирон Р***

Все прийшло ціле.

• Дмитро С***

Все чудово!

• Валерія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Набір супер.Ціна приємна, косметика гарної якості, валізка зручна і дуже гарна.Брали на подарунок. Тепер і донечка собі такий замовила.

• Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже класний набір, дитині сподобалось, приємний менеджер та оперативна доставка. Кожен елемент запакований індивідуально. Рекомендую!

Достоинства:
    Багато елементів, ціна
    • Продавец  opsale

• Аліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Швидко відправили, все як на фото. ДЯкую

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Прекрасний набір для маленьких дівчаток. Купував племінницям, вони щасливі)) Нічого зайвого, все безпечно й цікаво. Діти щасливі а для мене це головне.

Недостатки:

• Марія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Донька у захваті! Дуже яскрава валізка, косметика легко змивається водою. Нарешті перестала красти мою косметичку))

Достоинства:
    змивається водою
    Недостатки:
    не побачила
    • Продавец  opsale