- Зведений відгук із відкритих джерелДля автоматизації домашніх заготовок у великих обсягах цей універсальний пристрій став популярним рішенням серед невеликих фермерських господарств та великих родин. Можливість роботи як від мережі, так і на відкритому вогні робить його незамінним помічником у періоди нестабільного енергопостачання.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Власники відзначають високу автономність приладу, оскільки автоматика самостійно підтримує температуру стерилізації, звільняючи час для інших справ.Покупці цінують широку горловину, яка дозволяє зручно закладати навіть великі банки, а глибока стерилізація гарантує тривале зберігання консервації.Користувачі часто скаржаться на довгий розгін до робочої температури, що може тривати понад півтори години при повному завантаженні.Деякі господарі попереджають, що через значну вагу та габарити конструкції пристрій важко переміщувати та мити самостійно.Переваги: Універсальність живлення (електро/газ), автоматичний режим роботи, можливість завантаження від однієї банки, надійне вакуумне закриття.Недоліки: Тривалий час нагріву, велика вага, ризик опіків через тонкі стінки, можлива нестабільність манометра, вразливе порошкове покриття.
- Лариса А***Отзыв от покупателя. Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 24
Автоклав прийшов цілий та добре запакований.
Розпакували-все в наявності.Наш автоклав на 24 півлітрові банки.Я чекала,що він буде більший за розміром.Гарненький,з нержавіючої сталі,тен- також.На цьому етапі все просто чудово.
Скоро перше автоклавування!Розкажу.- Достоинства:
- Матеріал
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 24
Все супер класний автоклав рекомендую
- Достоинства:
- Легкий компактний
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 24
Лучшее приобретение! Всё работает отлично.
- Достоинства:
- Отличное качество
- Недостатки:
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 24
Автоклав дуже сподобався: зручний, компактний, легко користуватися. Якістю роботи задоволені. Значно економить час для консервування.
- Достоинства:
- Економить час, працює бездоганно
- Недостатки:
- Не виявили
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 24
Завжди перевіряйте товар на новій почті при отриманні, чого не зробив я.
- Достоинства:
- Якість гарна.
- Недостатки:
- Доставка або пакування біля пластику.
- Продавец ГаздаДім
Вітаємо. У вас щось пошкодилось при транспортуванні? Зателефонуйте до тех підтримки, номер є в гарантійному талоні - ми замінимо пошкоджену деталь, навіть якщо це вина поштової служби чи ін. Це зовсім не проблема
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 32
Дуже задоволена. Навіть в свої 64 я без проблем з роботою автоклаву розібвалася. Тушонки і паштети вже готові. Особлива подяка продавцю за оперативність.
- Достоинства:
- Простота
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 24
Дякую за автоклав і швидку доставку,приемно здивований.
- Недостатки:
- Немае
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 24
Дякую за автоклав А24 electro універсальний, дуже сподобався. Всім рекомендую!
- Достоинства:
- Все сподобалось
- Недостатки:
- Не знайшла
- людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 16
Как купить уплотнительную резинку?
- Недостатки:
- Стал автоклав спрашивать воздух по резьба шпилек.
- Продавец ГаздаДім
Если пропускает воздух по шпильках - значит действительно нужно заменить уплотнительную резину. Возможно она повреждена или износилась со временем. Напишите наш ваш контактный номер через форму "Написать продавцу" и мы оформим заказ
- Туяхова С***Отзыв от покупателя. Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 32
- Ярослав А***Отзыв от покупателя. Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 24
Консервы делает отличные, только бьется током.
- ГаздаДім
Здравствуйте. Мы связались с клиентом, предложили помочь устранить проблему. В разговоре вышли к тому что автоклав использовался на даче в старом помещение, где нету заземления. У клиента к нашему продукту претензий нету.
Кроме того, мы всегда на связи. Номера тех поддержки есть в паспорте.
- olnik.1stОтзыв от покупателя. Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 16
Очень довольны покупкой автоклав бытовой.Просто восхищаюсь какие у нас умельцы.Благодарим.
- ГаздаДім
Спасибо за отзыв. Вкусной вам консервации!
- Николай Б***Продавец: ГаздаДім. Вместимость 0,5л банок: 16
Заказал дополнительную резинку за 200 грн чёрную серии А.
В комплекте с автоклавом были не те резинки которые я заказывал и которые были у вас в объявлении.- Достоинства:
- На почте при мне посылку уронили и пихали по полу до стойки. Я от неё отказался.
- Недостатки:
- Краник внутри побитый, состояние приборов проверить не было чем.
Так же не понравилось качество швов внутри, на видео в интернете всё красивее было.
- Продавец ГаздаДім
Дякуємо за відгук та фотографії. Вірно, ущільнююча прокладка у нас зараз змінила колір - ми почали виробляти її зеленою. Так, ніби як, гарніше
Шкода що працівники пошти пошкодили товар, але чудово що є можливість відмовитись від замовлення і не витрачати кошти на те що не сподобалось.
Співчуваємо звісно щодо того що Вам довелось відмовитись від найкращого автоклаву в Україні і тепер доведеться залишись без такого потрібного девайсу, або ж замовляти автоклав інших виробників і зіштовхнутись з іншою реальністю щодо якості. Дуже було б цікаво побачити цей момент.
Ще раз дякуємо Вам за фото та відгук