- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Green. Размер: №5
Користуюсь м'ячем тиждень та за цей час дуже задоволений ним,отримав саме те що очікував,ціна=якість
- Достоинства:
- Якісний, орігінальний
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Green. Размер: №5
Раджу саме його серед всіх професійних волейбольних м'ячів.
- Достоинства:
- М'яч дуже хороший, якісний, комфортний для рук і для динаміки гри.
- Недостатки:
- Не помітив.
- Продавец Комора GalaBall
Дякуємо за ваш відгук, Сергію. Так, саме таким і має бути м'яч, яким грають професійні клуби Європи на найвищому рівні - в Лізі Чемпіонів
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Green. Размер: №5
Заказ, оплата, доставка всё очень комфортно и быстро. Рекомендую.
- Достоинства:
- Рекомендую. Мяч выглядит отлично. И цена была со скидкой - не смог пройти мимо)
- Недостатки:
- не обнаружил
- Роберт Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Green. Размер: №5
Чудовий м’яч! М’яч виявився саме таким, як і хотів. Ціна/якість відповідає на 100%. Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец Комора GalaBall
Дякуємо Вам за замовлення та відгук, Роберте. Ціна у нас насправді найнижча на цю модель, а сам м'яч дійсно накращий серед всіх волейбольних.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Green. Размер: №5
Був доставлений спущеним для економії вартості при пересиланні. Хороший мяч. Оригінальний. Граємо 5-10 разів на місяць. За два місяці поки жодних недоліків не помічено.
- Достоинства:
- Хороший мяч. Граємо 5-10 разів на місяць. За два місяці поки жодних недоліків не помічено.
- Продавец Комора GalaBall
Дякуємо за відгук, Олеже. Саме так і має бути, бо це найкращий м'яч серед волейбольних.
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Football. Размер: №5
Играем в своё удовольствие , для новичков может быть жестковат . Почти месяц играем и никаких нариканий на мяч нету . Рекомендую к покупке .
- Достоинства:
- Сделан из качественного материала , приятный на ощупь .
- Недостатки:
- не обнаружил