Отзывы покупателей о Пробник маски для волос Karseell Maca Essence Repair Collagen (10 мл)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Крістіна В***

Маска чудова

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful&Gentle

Це не маска........................................................................... Х***Я

Достоинства:
    Х***Я
    • Продавец  Beautiful&Gentle

Доброго дня. Дякуємо за ваш конструктивний відгук.
      Наші рекомендації по застосуванню для пробника такі: шампунь — маска — кондиціонер. Ліпідна маска працює в комплексі з кондиціонером — саме кондиціонер закриває кутикулу і закріплює ефект. Пробного обсягу часто недостатньо, щоб оцінити фінальний результат, якщо етап «закриття» пропущений.
      Якщо ви готові описати, як саме застосовували пробник (скільки часу тримали, чи використовували кондиціонер, в якому стані було волосся перед процедурою) — ми розберемося і запропонуємо варіант вирішення. Телеграм/директ відкриті для фото та уточнень.

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful&Gentle

Дуже задоволена результатом після використання маски для волосся! Вона має приємний аромат і легку текстуру, легко наноситься та добре змивається. Уже після першого застосування волосся стало неймовірно м’яким, гладеньким і шовковистим. Легко розчісується, має здоровий блиск і виглядає доглянутим. Маска дійсно живить і відновлює волосся по всій довжині. Рекомендую всім, хто мріє про красиве та здорове волосся!

• Сніжана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful&Gentle

Хоч була пробита,але якість хороша,запропонували замінити,швидка доставка

Достоинства:
    Волосся мягеньке,блискуче,найкраща з тих що пробувала,я задоволена, рекомендую
  • Сніжана Л***

Приїхала нажаль пробита,2дірки

Достоинства:
    Ще не пробувала
    Недостатки:
    Проколота,нажаль