Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Средство BLYSKAVKA Sport от неприятного запаха для обуви и экипировки 100 мл (4820214190870)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Дмитро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 100 мл
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Замовив собі, для того, щоб прибрати неприємні аромати у спортивному взутті, після тренування!
    Бо прати взуття через день, не варіант.
    Так цей засіб виконав всі мої очікування...
    Тепер після тренування поприскав всередину взуття і все у сумці взуття не воняє, а пахне свіжим ароматом!
    Рекомендую!

Достоинства:
    Приємний свіжий аромат, нейтралізує запах, швидко сохне
    Недостатки:
    Трохи пахне спиртом

Дмитро, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Нам надзвичайно важливо отримувати зворотний зв'язок!

• Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 100 мл

Працює, для військових те що треба

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 100 мл
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Вітаю!
    Нещодавно знову придбав нейтралізатор запаху.Користуюсь ним постійно.Працює швидко,вистачає надовго.І головне-безпечний ,при правильному використанні!
    Рекомендую!

Достоинства:
    Нейтралізує неприємний запах
  • Віктор

Чудесний спрей, працює на всі 100% Має приємний аромат

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:

Віктор, добрий день. Дякуємо за ваш відгук та оцінку нашого товару.
      Нам дуже приємно, що BLYSKAVKA Sport працює ефективно та залишив гарне враження. Користуйтеся із задоволенням!

• Милана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 100 мл
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Я придбала спрей нейтралізатор запаху для взуття. Заявлений склад: вода дистильована, розчинник, антибактеріальна композиція, ароматизатор, консервант.
    У мене запитання: чому він має запах тільки погано очищеного самогону, запах дешевої омивайки. Там немає ніякого ароматизатору, відчувається тільки спирт. Як це має працювати?
    Оскільки за декілька днів мені не надали відповідь на моє запитання, залишаю вже просто відгук. Я очікувала засіб з хімічним складом, що дійсно може виконати функцію нейтралізації запаху. І напевне ще з заявленим ароматизатором. Так, спирт вбиває бактерії, але це не відповідає заявленому опису товару. В такому разі, краще придбати велику пляшку антисептика для рук спиртового і окремо дезодорант. Дешево та сердито

Достоинства:
    не виявлено
    Недостатки:
    Просто спирт