- Лина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 152. Цвет: Белый
Джемпер хороший, якість добра, розмір відповідає. Лишились задоволені. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, якість, відповідність розміру
- Продавец Be in fashion
Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук, ми раді, що товар Вам сподобався, до нових зустрічей в нашому магазині!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 134. Цвет: Белый
Мені подобається якість і зовнішній вигляд.
- Достоинства:
- Хорошої якості джемпер. Тканина кулір, м'яка. На теплу осінь або весну.
- Недостатки:
- Думаю, що немає. Для моєї дитини трохи завеликий, але на 128 см зріст, я думаю, не зовсім підійшов би. Син буде носити навесні. Тому не знаю, яким буде після кількаразового прання малюнок.
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Be in fashion
Добрий день, дякуємо за відгук, ми раді, що Ви залишилсь задоволені покупкою. Розмірна сітка дійсно передбачає трохи запасу, щоб річ була зручною і «на виріст». Малюнок якісний і не втрачає яскравості навіть після численних прань.
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 152. Цвет: Белый
Качество хорошее.Упакован хорошо.Размер соответствует описанию.
- Достоинства:
- Качество пошива
- Недостатки:
- Не выявлено
- Продавец Be in fashion
Щиро дякуємо за приємний відгук! Гарних вам покупок і будемо раді бачити вас знову!
- Нінель Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Белый
Таке...
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 158. Цвет: Белый
Дякую
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 152. Цвет: Белый
Класний трикотажний джемпер. Чудова альтернатива вишиванкам, які не тягнуться. Чудово сіла на зріст 148 см.
- Продавец Feromon
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 164. Цвет: Серый
Дякую.