- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Ідеально біла, якісна наволочка. Доставили дуже швидко!
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що наволочка MirSon Mikrosatin Premium №18-0000 White Вам сподобалася та Ви оцінили її якість і ідеально білий колір. Також раді, що доставка була швидкою.
Щиро дякуємо за довіру до MirSon! Нехай покупка дарує Вам комфорт та приємні емоції.
З повагою,
Команда MirSon
- Василь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 45 x 45
Замовив 3 наволочки,прийшли з різними кишенями для заправлення подушок,2 глибокі майже 2/3 самої наволочки і одна нормальна там до 10см.Ще й довго чекав
- Достоинства:
- Якість гарна
- Недостатки:
- Різнобой наволочок
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Просимо вибачення за незручності, які виникли. Ми дуже цінуємо вашу уважність до деталей — така інформація дозволяє нам покращувати якість нашої продукції. Ваше звернення вже передано на виробництво для перевірки партії та усунення подібних ситуацій у майбутньому.
Будь ласка, зв’яжіться з нами за контактами, вказаними на бірці або сайті. Ми обов’язково запропонуємо вам рішення — обмін, компенсацію або інший зручний для вас варіант.
Дякуємо за розуміння та довіру до MirSon!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Все подошло
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 40
Наволочки дуже тонкі.. на сатин не тягне!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тонка тканина
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
У даної наволочки у складі Мікросатин з щільністю 120 г/м².Дана тканина за своєю текстурою не дуже щільна.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Хороші наволочки.
Не знаю як для сну я купила на диван як декоративні .
Вони трохи синтетичні
Але мені норм
На щодня товктися не жорсткі і не дубові .
Тканина добре переться.
Я задоволена.- Достоинства:
- Недостатки:
- Відсутні.
- Максименко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 70 x 70
!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 50
Замовила дві наволочки 50-50, а вони прийшли різних розмірів. Одну з них пошили з щедрим 3см запасом, що тепер не дуже добре виглядає на подушці(
- Достоинства:
- Тонка, гладенька і приємна на дотик тканина.
- Недостатки:
- Наволочки не однаково пошиті.
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.