- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Белый
Гарна поїлка, зручна, не протікає
- Достоинства:
- Непротікає
- Недостатки:
- Немало
- Інга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Белый
Чудова класна компактна бутилочка !
Головне - не протікає!
Щиро рекомендую до замовлення! - Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Бирюзовый
Компактна та зручна
- Александра С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Белый
Поилочку отправили быстро, без задержек. Материал хороший, а главное, вода не протекает. Будем пользоваться)
- Достоинства:
- Цвет, герметичность, удобная форма, бутылочка легкая (удобно)
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый
Чудова поїлка, зручно надивати воду в лопатку, надійний клапан який перекриває потік води і тому можна не переживати що водичка протече.
Має гарний колір, стильна- Достоинства:
- Компактна, зручна
- Недостатки:
- Не помітила
- Жанна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый
Супер шведка доставка) і прекрасний сервіс)
- Достоинства:
- Невеликий обʼєм,зручно
- Недостатки:
- Рамінта Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Белый
Чудова та якісна поїлка!Супер швидка доставка!Дякую
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый
Купила любимцам на случай путешествий. Еще не пробовала использовать, но на вид и по качеству отличная)
Очень быстрая отправка, спасибо продавцу)- Достоинства:
- Удобная, качественная)
- Недостатки:
- Не выявленны)
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Бирюзовый
Поїлка якісна та компактна, замовляла як раз для подорожей з котиком. Доставили дуже швидко.
- Продавец ЗооТорг
Маріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість нашого товару! Дуже приємно, що дорожня поїлка Вам сподобалася, приємних подорожей з котиком!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Белый
Поїлка виявилася зручною та компактною. Купувала для кішки, користувалися поки що один раз.
- Марина И***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Белый
Зручна маленька поїлка для мого маленького хвостика. Гарна якість, рекомендую.
- Вера Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Бирюзовый
Красивая поилочка. Пока не было возможности проверить её в дороге
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец ЗооТорг
Віро, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Такий зворотній зв'язок допомагає іншим покупцям впевнитися в якості та доступності нашої дорожньої поїлки!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый
Мій Джек Рассел одразу зрозумів, що з цим робити) Чудова якісна пляшечка оптимального розміру для невеликих порід.
Дякую- Продавец ЗооТорг
Світлано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук, який підкреслює якість та зручність нашого товару! Дуже раді, що поїлка сподобалася Вам та Вашому песику, приємних Вам прогулянок!
- Диана И***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый
Оперативно оформили та відправили замовлення
- Достоинства:
- Все як на фото та в описі
- Продавец ЗооТорг
Діано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку рівня нашого сервісу! Це допомагає іншим покупцям впевнитися, що товар відповідає зазначеним характеристикам та фото!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Бирюзовый
Товар повністю відповідає заявленим характеристикам. Якісна, гарна пляшечка. Вчасна доставка, все добре. Дякую
- Продавец ЗооТорг
Наталіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук та оцінку рівня нашого обслуговування! Це допомагає інщим покупцям впевнитися в якості та доступності нашої дорожньої поїлки!
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый
Поїлка чудова, рекомендую
- Продавец ЗооТорг
Наталіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за рекомендації! Завдяки такому зворотньому зв`язку інші покупці можуть переконатися, що наш товар зручний та якісний!
- Каріна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Бирюзовый
Незамінна річ для прогулянок! Дуже задоволені цією поїлкою! Вона ідеально підходить для довгих прогулянок. Зручна конструкція дозволяє легко налити воду, а мій песик п'є з неї із задоволенням. Видно, що матеріал якісний і безпечний. Акуратно зроблена, нічого не протікає. Однозначно рекомендую всім власникам тварин!
- Продавец ЗооТорг
Каріно, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає покупцям зрозуміти зручність користування дорожньою поїлкою!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый
Якісна пляшечка. Зручно користуватись.
- Продавец ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає нам розвиватися далі, а покупці можуть впевнитися в якості нашого товару!
- Анастасія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый
Зручна річ у дорозі для тваринки. Проста у використанні. Якісний продукт.
- Продавец ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Дуже раді, що тепер завдяки дорожній поїлці Ваші з песиком прогулянки стали більш зручними та комфортними!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый
Замовила портативну напувалку для свого улюбленця на сайті ‘Світ вихованця’. Дуже задоволена якістю товару — міцна, зручна та безпечна для тварини. Доставка була швидкою, а ціна приємна. Рекомендую магазин!”
- Достоинства:
- Зручна, міцна, якісна та приємна ціна
- Продавец ЗооТорг
Світлано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук та рекомендації! Дуже раді, що наша поїлка сподобалася Вам та Вашому улюбленцю, користуйтесь із задоволенням!
- Кукса Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый
Гарна пляшечка , зручно використовувати.
- Продавец ЗооТорг
Наталю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що користування нашою поїлкою має тільки позитивне враження у Вас та Вашого песика, а інші покупці можуть впевнитися в якості та ергономічності нашого товару!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Бирюзовый
Поилка отличного качества, есть фиксатор на руку
- Продавец ЗооТорг
Олено, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Це допомагає нам розвиватися далі, а інші покупці бачать зручність та якість нашої дорожньої поїлки!
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Бирюзовый
Гарний товар, зручний обʼєм,можно вдіти на руку,швидка доставка
- Продавец ЗооТорг
Ганно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш товар та рівень нашого сервісу! Завдяки цьому інші покупці можуть переконатися в якості та доступності дорожньої поїлки, приємних Вам прогулянок з Вашим цуциком!
- Тарас В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 300 мл. Цвет: Белый
Дуже зручна і практична річ! Тепер на прогулянках не треба шукати, де набрати води, чи носити миску. Вода не розливається, собака п'є із задоволенням. Якість гарна, зручно користуватись. Однозначно рекомендую!
- Продавец ЗооТорг
Тарасе, вітаємо! Дуже дякуємо Вам за відгук! Це допомагає покупцям зрозуміти, що поїлка, - сучасна та корисна річ!