Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Туалет лоток металлический санитарный глубокий практичный с высокими бортами для кота кошки маленькой собаки питомцев животных из нержавеющей стали гигиеничный стойкий моющийся с защитой от запахов для дома квартиры большой 50х35х20 см серый (002315)

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Великий та зручний лоток, високі борти, наповнювач не розсипається, запах не вбирається

• Продавец  ЗооТорг

Вікторія, широ дякуємо за ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Валерія

Чудово

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

дуже добрий лоток,котейке сподобався він зацінив його.

Достоинства:
    прочность.
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Купив цей лоток і залишився дуже задоволений!
    Якість топова - пластик щільний, міцний, без жодного запаху, бортики високі і зручні. Лоток виглядає надійно і прослужить довго.
    Кішка одразу оцінила — тепер сидить у ньому, як королева Особливо подобається, що він достатньо великий і глибокий(25 см), нічого не розкидається.
    Окремо хочу подякувати продавцю! Все прийшло швидко, упаковка добра, а спілкування було приємним і компетентним. Відчувається професійний підхід.
    Рекомендую і лоток, і продавця!

Достоинства:
    Якість,надійність.
    Недостатки:
    Для мене особисто немає
  • Оксана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Давно шукала такий лоток з нержавіючої сталі, бо він більш гігієнічний і не утворює мікротріщин, як пластик, і його легше дезинфікувати. Цей якраз ідеально підійшов по габаритах, класно що в нього дуже високі борти, а в нас ще та землерийка яка любить рити лоток так, що раніше вся кімната була в наповнювачі. Цей лоток вирішив цю проблему. 100/10, рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий, розгорнутий відгук! Раді, що тепер підтримування чистоти більш комфортне, а інші покупці можуть впевнитися в зручності та сучасності лотка з металевим піддоном!

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дуже якісний лоточок великого розміру, зручний для кішки. Не пошкоджується кігтиками, як пластикові. Рекомендую для придбання

• Владилена М***

Чудовий лоток
    Рекомендую

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Цей лоток - якісний, гарний і надійний туалет для кота. Хороший розмір для нашого крупного кота, наповнювач мало розсипається. Рекомендую продавця і товар.

Достоинства:
    Розмір, стиль, якість
    • Продавец  ЗооТорг

Олено, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість нашого товару та теплі рекомендації! Це дуже допомагає іншим покупцям впевнитися в якості та зручності лотка з металевим піддоном!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дуже якісний товар, вартує своєї ціни

• Продавец  ЗооТорг

Олено, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Завдяки такому зворотньому зв`язку інші покупці можуть впевнитися в якості нашого товару!

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дуже задоволена покупкою! Цей лоток виглядає стильно та сучасно, а головне — він надзвичайно практичний.
    Металева конструкція не вбирає запахи і легко миється, на відміну від пластикових аналогів. Завдяки високим бортикам наповнювач не розсипається, а сітка на вході допомагає очищати лапки кота. У комплекті є зручна пластикова лопатка.
    Це ідеальний варіант для тих, хто шукає надійний, гігієнічний і довговічний лоток. Рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо! Дякуємо за відгук про наш товар! Це допоможе покупцям зрозуміти практичність, зручність та сучасність лотка з високими бортиками та металевим піддоном!