Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Коврик под туалет для кота кошки ловушка для удержания наполнителя двусторонний двухслойный водонепроницаемый антискользящий устойчивый эластичный EVA-материал с ячеистой поверхностью мягкий гибкий 45x30 см серый (002325)

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный

Я і кіт килимком повністю задоволені. Добре утримує бентонітовий і деревний наповнювачі.

• Продавец  ЗооТорг

Сергію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже приємно, що наш килимок так сподобався Вам та Вашому котику!

• Юлия Б***

Супер! Килимок простот знахідка

• Продавец  ЗооТорг

Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що від покупки в нашому магазині у Вас приємні враження, а інші покупці можуть переконатися, що килимок зручний та якісний!

• Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Килимком задоволені і я і кіт. У котика чисті лапки, а мені значно легше прибирати, бо наповнювач із туалету залишається на килимку. Також додатковий плюс за пораду менеджера взяти більший розмір - 75х55 відмінно підходить під стандартний лоток

Достоинства:
    Якість і практичність
  • наталія р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

На відміну від аналогів цей килимок має цупкий нижній шар

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Това відмінний, разом із туалетом з високими бортиками працює супер. Мінімізує сміття біля лотка.
    Трошки затрималася доставка, але це проблема самої розетки. Це мастхев для підтримки чистоти.

Достоинства:
    Залишає в собі сміття з лапок котички;
    М'який та не визиває дискомфорту в тому, щоб киця спускалася по ньому.
    Недостатки:
    Немає.
  • Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Дуже сподобався килимок,зручний,утримуе наповнювач від розкидання,буду замовляти ще,дякую.

Достоинства:
    Після нього чисто
  • Віта Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Якісний килимок, відповідає заявленим параметрам. Рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Віто, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі рекомендації нашого товару! Завдяки такому зворотньому зв`язку інші покупці можуть впевнитися, що килимок відповідає зазначеним параметрам та фото!

• Діана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный

Отличний коврик , дуже зручний ,рекомендую .
    Котику дуже сподобався

Недостатки:
    Не має
  • Анастасія Я***

чудово, відповідає опису

• Тетяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Киці сподобався і мені теж, лапи чистіші і простір біля лоточка. Дякую за чудовий товар.

• Кароліна Л***

Зручний килимок, легко прибирати

• Продавец  ЗооТорг

Кароліно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Такий зворотній зв`язок від покупців підтверджує якість та зручність килимка під лоток!

• Оксана С***

Хороший коврик, удобный

• Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за зворотній зв`язок! Це допомагає іншим покупцям впевнитися в якості та зручності нашого товару!

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный

Цей килимок — справжній порятунок від розсипаного наповнювача! Ефективно збирає залишки з лапок кота, а чиститься за секунди. Завдяки йому вдома стало значно чистіше, а прибирання займає менше часу. Однозначно рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Юліє, вітаємо! Вдячні за відгук про товар! Такі рекомендації підтверджують той факт, що килимок під лоток/мисочки, - потрібна, зручна річ у зоопобуті!

• анна м***
    Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Берите , очень рекомендую!

Достоинства:
    Качество хорошее