Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Туалет лоток металлический санитарный глубокий практичный с высокими бортами для кота кошки маленькой собаки питомцев животных из нержавеющей стали гигиеничный стойкий моющийся с защитой от запахов для дома квартиры большой 60х40х20 см серый (002317)

Оценка пользователей 4.93/5
  • Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Вітаю. Купували цей туалет для британця. Коту подобається, що туалет великий, бо кіт в своїх 10 місяців є крупний і йому треба багато місця в лотку.
    Ми задоволені якістю лотка та його розмірами. Але мені не вистачає в цьому лотку зʼємної сітки, щоб кіт не торкався лапами до наповнювачу та не ходив по мокрому. Це мій погляд саме з гігієнічних поглядів. Легко миється, розбирається і збирається. Має в комплекті зручну лопатку:)

Достоинства:
    Якісний та великий.
  • Дар'я Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Чудовий лоток, легко миється і саме головне - великий. Що для мого кота 7кг є дуже важливим. Також є зручна лопаточка в комплекті.

Достоинства:
    Великий, високий, зручний, легко мити
  • Дарія

Хороший лоток

• Продавец  ЗооТорг

Дарія, Щиро дякуємо за ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Анастасія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дуже класний лоток,великий,не шумить при активних "розкопках"кішки.Але пакування відсутнє,приїхав просто замотаний в плівку,яка при доставці подерлася і була рвана.

Достоинства:
    Хороший місткий лоток
    Недостатки:
    Відсутність пакування,через що можливі механічні пошкодження товару при доставці
  • Колос Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Брали для мейнкуна, оскільки стандартні за маленькі для цієї породи. Кішка задоволена, лоток великий, не перекидається. Дуже якісний

Достоинства:
    Розмір, якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Мар'я Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Раджу дядя бенгалів та інших порід, яким потрібно багато простору в туалеті

Достоинства:
    Великий, гарно виглядає
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дякую за новий лоток він — чудовий. Швидка відправка, все доїхало без ушкоджень.
    Сам лоток, на диво, не такий «гучний» на відміну від пластикового.
    Супер проста збірка і в комплекті лопаточка, високі борти.
    Кіт абсолютно задоволений розмірами, а я — покупкою.

Достоинства:
    Розмір
  • Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Якісний, великий та зручний! Мені дуже сподобався цей лоток, але кіт також зацінив!

Достоинства:
    Все супер!
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

дуже сподобався лоток! якісний матеріал, все необхідне є в комплекті, легкий у догляді) і значно естетичніший за пластикові аналоги

• Антон Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Взяли цей лоток на заміну старому пластиковому, бо його було вже не відмити. Не дивлячись на те, що кладу в лоток спеціальний пакет для наповнювача, лоток всеодно бував мокруватий. Цей же дуже легко мити, і запаху нема.

Сподобався відносно м*який пластик верхньої частини - так як стелю ці пакети, то знімаю його кожен раз. Пластик якийсь м*якший. На минулому лотку я таку верхню деталь зламав. З цим не схоже що щось таке станеться.

В комплект поклали ще й лопатку, дякую) на дні клеїлося декілька тіпа-резинок, як на меблі. По підлозі не ковзає.

А головне - киця зацінила розмір, ну і висота пристойна, не розкидується наповнювач

Достоинства:
    Не вбирає запахи, великий, верхня частина з хорошого пластику
  • Олександр А***

Дуже якісний .

Достоинства:
    Нержавіючий. Не вбирає запахи . Легко мити.
    Недостатки:
    Немає.
  • Любов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Лоток даже класний, думала, буде шумний, але він навіть тихіший за пластиковий, мої коти у ньому шкрябуться, але шуму немає, якість гарна

Достоинства:
    Тихий, гарна якість, не вбирає запахи
    • Продавец  ЗооТорг

Любове, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук! Раді, що від придбання лотка у Вас позитивне враження, а інші покупці можуть переконатися, що товар відповідає зазначеним характеристикам!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Шикарний лоток. Я взяла вже другий!!!
    Для обох моїх абісинців. Цим котам звичайний навіть розміру Л. Лоток тісний.
    Цей металевий лоток просто знахідка, він як пентхаус))) вони там і в туалет ходять, і граються як в пісочниці)))

Достоинства:
    Шикарний лоток
    Недостатки:
    Не помітила недоліків
  • Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Гарний та якісний лоток Рекомендую !
    Я взяла самий більший 60* 40 , бо в мене довгий високій кіт , але для звичайного по розміру котика- 50 довжина більше ніж достатньо

Достоинства:
    Не перевертається під вагою кота , стильний не псує інтерьер ,
    • Продавец  ЗооТорг

Олено, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук про наш лоток! Це дуже допомагає нам розвиватися далі, а інші покупці мають змогу впевнитися, що наш товар якісний та зручний для улюбленців!