Отзывы покупателей о Поилка бутылка дорожная для собак кошек чаша портативная для прогулок выгула походов путешествий щенков котов герметичная с поворотным механизмом подачи воды встроенной миской защитой от протекания пластиковая пищевая 330 мл розовая (002343)

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 490 мл. Цвет: Розовый

Дуже гарна,зручна поілка.Дякую за швидке відправлення

• Воробйова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 330 мл. Цвет: Белый

Якісний товар! В дорозі дуже гарно себе проявив

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 490 мл. Цвет: Белый

Замовила цю дорожню поїлку для свого улюбленця — і залишилась дуже задоволена. Зручна двосекційна конструкція (вода + корм) справді рятує під час прогулянок і поїздок. Обидва відділення герметичні, нічого не протікає, пластик щільний і без запаху. Об’єм 320+170 мл якраз ідеальний: собака має свіжу воду та порцію корму під рукою в будь-який момент. Легко мити, зручно носити, виглядає стильно — особливо білий колір. Чудова, продумана річ для тих, хто часто гуляє або подорожує з тваринами. Рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий, максимально розгорнутий, неймовірний відгук! Дуже раді, що наша поїлка відповідає Вашим очікуванням та підійшла для Вашого песика, а прогулянки й подорожі стали більш комфортними та зручними!

• Ганна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 490 мл. Цвет: Синий

Чудова поїлка! Зручно, що є окремі відділення для води і корму. Компактна, не протікає, зручна у використанні під час прогулянок. Якісні матеріали.

• Продавец  ЗооТорг

Ганно, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає нам розвиватися далі, а покупцям обрати для своїх улюбленців зручний варіант дорожньої поїлки!

• Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 330 мл. Цвет: Розовый

Моєму песику дуже подобається! Практичний та якісний товар. Міцний пластик, зручний механізм подачі води, герметична конструкція.

Достоинства:
    Дуже зручно
    • Продавец  ЗооТорг

Зоє, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає нам розвиватися далі, а покупцям більш детально ознайомитися із "+" нашого товару!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 510 мл. Цвет: Зеленый

Дуже зручна поїлка! Великий об’єм, вистачає для довгих прогулянок. Поворотний механізм працює ідеально, вода не розливається. Якість чудова, колір приємний.

• Продавец  ЗооТорг

Віталію, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає покупцям зрозуміти, як працює наша дорожня поїлка та визначитися із подальшою покупкою для своїх улюбленців!

• Софія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 330 мл. Цвет: Белый

Поїлка просто чарівна! Купувала для своєї маленької собачки. Пляшечка дуже компактна – легко поміщається навіть у невелику сумочку чи кишеню. Вода подається без проблем, нічого не протікає. Об'єму 330 мл нам цілком достатньо для прогулянки. Тепер напоїти улюбленицю на вулиці – справа кількох секунд. Рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Софіє, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає покупцям зрозуміти зручність та якість нашого товару!

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 510 мл. Цвет: Белый

Просто чудова річ! Користуємося щодня під час прогулянок у парку. Собака в захваті, нарешті можна швидко напоїти її чистою водою без зайвих зусиль. Зручно тримати в руці, а головне – нічого не протікає. Мій великий ретрівер легко п'є з цієї чаші.

• Продавец  ЗооТорг

Максиме, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає нам розвиватися далі, а покупці можуть впевнитися в якості та зручності нашого товару!

• Нила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 330 мл. Цвет: Розовый

Гарна якість. Корисна річ у дорозі. Рекомендую.

Достоинства:
    Два в одному. Не треба тарілку с собою брати щоб напоїти тваринку.
    Недостатки:
    Ціна завишена. Звичайна маленька пластикова пляшка.
    • Продавец  ЗооТорг

Ніло, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Це допомагає іншим покупцям впевнитися в якості та зручності нашого товару!

• Вадим М***

Все добре

• Продавец  ЗооТорг

Вадиме, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що наша дорожня поїлка сподобалася Вам і Вашому улюбленцю, користуйтесь із задоволенням!

• Гелетий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 490 мл. Цвет: Розовый

• Продавец  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що наша дорожня поїлка сподобалася Вам і Вашій собачці, користуйтесь із задоволенням!

• Галина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 510 мл. Цвет: Зеленый

Гарна і практична

• Продавец  ЗооТорг

Галино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Інші покупці можуть побачити якість та практичість дорожньої поїлки для своїх улюбленців!

• Юлия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 490 мл. Цвет: Синий

Дуже гарна якість і практична у користуванні , не пожалкувала що придбала цей товар

• Продавец  ЗооТорг

Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що наша поїлка відповідає Вашим очікуванням, приємних прогулянок Вам та Вашому песику!

• Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 330 мл. Цвет: Синий

Придбав цю поїлку, щоб зручніше було гуляти з собакою. І не пошкодував! Пляшка компактна, легко поміщається в рюкзак. Зручно користуватись. Якість матеріалу хороша, без сторонніх запахів. Це справді незамінна річ для тих, хто багато гуляє зі своїм улюбленцем.

• Продавец  ЗооТорг

Никито, вітаємо! Дякуємо за відгук про нашу дорожню поїлку! Такі рекомендації допомагають покупцям обрати для себе дійсно корисну та якісну річ!

• Ольга У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 490 мл. Цвет: Белый

Цей напувалка — справжня знахідка для власників тварин. Дві секції, для корму і води, дозволяють легко взяти з собою все необхідне. Зручна, компактна, проста у використанні. Якісні матеріали, без запаху. Моїй собаці дуже сподобалося, я рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Ольго, вітаємо! Дякуємо за такий розгорнутий відгук про поїлку! Це допомагає розвиватися, а покупці мають змогу побачити якість та надійність нашого товару!

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Объем: 510 мл. Цвет: Белый

Ця пляшка для води — наш порятунок у спеку! Раніше я постійно хвилювався, що собака захоче пити, а поруч не буде джерела. Тепер ця проблема вирішена. На прогулянку беру з собою цю поїлку, і моя собака щасливо п'є. Все дуже просто і гігієнічно. Це must-have для всіх власників собак. Якість матеріалів гарна, зручна у використанні. Дуже задоволений покупкою!

Достоинства:
    Безліч
    Недостатки:
    Не виявив ні одного.
    • Продавец  ЗооТорг

Олександре, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає покупцям зрозуміти, що товар відповідає зазначеним характеристикам та якості!

• Наталія С***
    Продавец: ЗооТорг. Объем: 330 мл. Цвет: Зеленый

Все дуже добре

• Продавец  ЗооТорг

Наталіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що наша поїлка підійшла для Вашого улюбленця, а інші покупці можуть впевнитися в якості товару!