Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Туалет лоток металлический санитарный глубокий практичный с высокими бортами для кота кошки маленькой собаки питомцев животных из нержавеющей стали гигиеничный стойкий моющийся с защитой от запахов для дома квартиры большой 60х40х35 см серый (002320)

Оценка пользователей 4.95/5
  • Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дуже задоволена лотком! Боялась, що не сподобається котам, бо великий, високі бортики, від металу трохи інші звуки, ніж від пластику під час копання, але обидва котики в перший же день пішли в нього. Спочатку правда викупались там,ховались, грались)) Стало набагаааато менше наповнювача навколо, це просто спасіння) Було би ще краще, якби прохід був не через вузьку частину, а через широку, але це дрібниці. Добре, що є лопатка в наборі, яка чіпляється прямо на лоток.

Достоинства:
    - Високі борти, не розсипається сміття
    - Котикам спокійніше в більш закритому лотку
    - Металевий лоток більш довговічний та гігієнічний, не дряпається
    - Лопатка, що чіпляється на лоток
  • Ріма Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дуже задоволена покупкою. 4 роки коти користивались закритим пластиковим лотком і тільки після зміни лотка на цей я побачила різницю. Не дивлячись на те, що лоток відкритий - запахі відсутні (особливо, яякщо порівлювати з попереднім, де запахи вже в'їлись в пластик). Наповнювач не розсипається (що диво з моїми копачами). Також задоволена розміром лотка, він ідеального розміру для моїх котиків. Дуже рекомендую цей товар!

• Продавец  ЗооТорг

Рімо, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий розгорнутий відгук! Так, дійсно, лоток із нержавіючої сталі не вбирає неприємний запах, а інші покупці можуть впевнитися в якості та зручності нашого товару!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Класний лоток, якісний, наповнювач не висипається. Вхід низький, зручно навіть для кошеня.

Достоинства:
    Якість, дизайн, зручна лопатка в комплекті
    • Продавец  ЗооТорг

Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Це дуже допомагає розвиватися далі, а інші покупці мають змогу впевнитися в якості та зручності нашого товару!

• Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Якщо у вас мейн-кун або інший великий кіт, цей лоток — те, що треба. Я шукав просторий варіант, і цей лоток виявився ідеальним. Мій кіт тепер почувається комфортно.
    Металева основа не вбирає запахи, і її дуже легко мити. Проблема з неприємним запахом, який залишався в пластику, нарешті вирішена.
    Високі борти та сітка на вході — це справжній порятунок! Наповнювач не розлітається по підлозі, що значно економить час на прибирання.
    Лопатка в комплекті – приємний бонус. Це надійна і якісна річ, яка повністю виправдала мої очікування. Рекомендую всім, хто хоче зручний і гігієнічний лоток для великих котів.

• Продавец  ЗооТорг

Миколо, вітаємо! Дякуємо за розгорнутий відгук про наш товар! Це допомагає покупцяім зрозуміти функціонал та сучасніть лотка із металевим піддоном та обрати для своїх улюбленців найкращий варіант!

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

У кота звичка робити свої справи стоячи, а не присівши, тому високі бортики неймовірний плюс, легко миється. Майже одразу пішов на лоток, подобається і з наповнювачем і без.

Достоинства:
    Розміри, зручно мити, бо метал не впитує запахи
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Лоток дуже сподобався, великий. Так як користуюся бентонітовим наповнювачем, з відкритого кіт часто розкидав. Тут завдяки високим бортикам майже нічого не вилітає. Металічна основа має менше накопичувати запахи. Сподобалася лопатка в комплекті, зручно прибирати.

Достоинства:
    Бортики, розмір, металічна основа
    • Продавец  ЗооТорг

Іван, дякуємо за покупку та високу оцінку нашого товару та фотовідгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість металевої конструкції, висоту бортиків та зручність комплектації. Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Чудовий лоток, коти щасливі. Для середнього кота під 6кг дуже зручно (більші теж підійдуть), є де розвернутися і покопатися. Тут хтось в відгуках писав, що незручно знімати верхню кришку - не помітила такого, доволі зручний механізм і немає шансів, що кіт його якось підчепить/скине. Верхня кришка - приємний на дотик якісний пластик.

Достоинства:
    Великий, зручний механізм зняття кришки
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  ЗооТорг

Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний, змістовний відгук! Дуже раді, що наш лоток так Вам сподобався і підійшов для Вашого котика, а підтримання чистоти більш комфортне!

• Анастасия З***

Усе чудово!

Достоинства:
    Кішка задоволена
    • Продавец  ЗооТорг

Анастасія, дякуємо за довіру! Раді, що кішці комфортно. Бажаємо їй приємного користування.

• Дядько Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Файний лоток, мої котики зацінили з першого погляду.
    Легко чиститься, не залишає запахів.

• Продавец  ЗооТорг

Вадим, щиро дякуємо за зворотний зв'язок! Чистота та відсутність запахів — це головна перевага нашого лотка. Раді, що пухнастики задоволені!»

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Хочу написати відгук про лоток після тринедільного користування моєю кицюнею. Лоток супер. Саме те, що я так довго шукала. Це наш п'ятий чи шостий лоток. І він ідеальний. Високі стінки залишають все в лотку. Я забула, що таке пилюшки під лотком та що таке неприємний запах під час жари. Дуже зручний для коше. У кого дорослі коти я однозначно рекомендую. Власники зрозуміють. Купуйте відразу цей лоток. Не витрачайте гроші задарма.

Достоинства:
    Зручний. Красивий. Металевий. Не перекидається та не хитається. Якісний. Кішка як не сяде, все одно все у лоточку.
    Недостатки:
    Однозначно недоліків нема. Навіть ціна по акції для цього лотка нормальна)
    • Продавец  ЗооТорг

Тетяна, щиро дякуємо за такий детальний та цінний відгук! Нам неймовірно приємно, що після стількох спроб ви нарешті знайшли свій ідеал. Металеві лотки з високими бортиками — це дійсно порятунок від запахів та безладу. Раді, що Ваша кицюня почувається комфортно, а ви забули про прибирання навколо. Нехай користується із задоволенням

• Сніжко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дуже чудовий лоток для котиків))) придбала вже другий ) один котик в нас любить пісяти , піднімаючи хвоста, тому потрібен був високий лоток, зі старим лотком приходилося мити плитку, а другий любить копатися як кріт). З обома вимогами лоток впорався відмінно

• Продавец  ЗооТорг

Вікторія, дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що лоток підійшов Вашим котикам. Бажаємо їм приємного користування.

• Никита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Все супер, гарно прибирається, не прилипає. Рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Микита, дякуємо Вам за відгук, Дуже раді, що Ви задоволенні лотком та його зручністю.

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дуже дякуємо магазину за швидку доставку.

Котик задоволений і ми також.
    Може бути трохи завеликий для кота вагою 5кг, але якщо він любить покопирсатись в наповнювачі як наш, то самий раз.
    Високі стінки захищають від розсипання.

• Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук та теплі слова! Раді, що тепер завдяки високим бортикам наповнювач залишається в лотку і прибирання займає значно менше часу!

• Лілія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дві британські кішки ходять разом в цей лоток без проблем. В санвузлі зник неприємний запах, який був при контакті сечі з пластиком. Весь пісок лишається в лотку після загрібань.
    Дуже вдала покупка. Стало набагато охайніше і набагато менше мороки з прибиранням.
    Продавець ввічливий і професійний.

Достоинства:
    Місткий, металевий
    • Продавец  ЗооТорг

Лілія, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Чудовий лоток! Якось не вчиталась в розміри, брала через високі борти, та як виявилось такий великий лоток дуже сподобався коту, є де погребти
    Мити його не дуже зручно, але то дрібниці, головне - відсутність запаху і наповнювача на підлозі

Достоинства:
    Немає наповнювача навколо лотка
  • Валерія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Лоток якісно зроблений, все сподобалось. Пісок не висипається

• Продавец  ЗооТорг

Валеріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Нам дуже приємно, що лоток Вам сподобався та підійшов для Вашого улюбленця!

• Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дуже класний лоток, пісок майже не вигребається котами. Легко чиститься. Зручна лопатка.

• Продавец  ЗооТорг

Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже раді, що лоток Вам сподобався, а прибирання стало більш комфортним та зручним!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Вмісткий та великий, для двох котів те що треба. Стильний, не висипається субстрат з боків

Достоинства:
    Нержавійка не впитує запахи
    • Продавец  ЗооТорг

Марино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв`язок! Піддон дійсно не вбирає неприємний запах, наразі такому лотку з нержавіючої сталі немає аналогів!

• Ольга М***

Лоток сподобався котику)
    Шукали саме з високими бортами.
    Ціна кусається але якість хороша!
    Рекомендую!

Достоинства:
    Високі борти, матеріал дна, є лопатка у комплекті, великі розміри.
    • Продавец  ЗооТорг

Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук! Раді, що наш лоток відповідає Вашим очікуванням щодо розміру та якості!