Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Коврик для кошачьего туалета пластиковый ковёр ловушка для сбора наполнителя под лоток туалет дренажный рельефный противоскользящий моющийся защита от разлета гранул для защиты пола 42x28.5 см серый (002336)

Оценка пользователей 4.91/5
  • Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Класний килимок, але використовую як лоток. Моїй киці до вподоби)))

• Продавец  ЗооТорг

Анно, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що килимок підійшов Вашому улюбленцю. Бажаємо кішечці приємного користування.

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дуже гарний килимок, високої якості. Використовую, як підставку під мисочки, тому зона прийому їжі завжди чиста. Дякую.

• Продавец  ЗооТорг

Владислав, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що килимок підійшов Вам.

• Наталия М***

Рекомендую, гарна якість!

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  ЗооТорг

Наталія, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Аксінія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Достойне доповнення до лотка із нержавіючої сталі! Рекомендую брати в комплекті.
    Швидка доставка, через день кіт вже користувався килимком. Зручно прибирати і туалетна кімната має охайний вигляд (як би той кіт не старався все порозкидати).

Достоинства:
    Якість, вигляд
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Очень крутой, брала как туалет для щенков.

Достоинства:
    Быстрая отправка
    • Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар та рівень нашого обслуговування! Це допоможе іншим покупцям впевнитися в багатофункціональності килимка та оперативній доставці замовлення!

• Вікторія

Повністю відповідає своєму призначенню

Достоинства:
    Гарна якість пластику
  • Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Килимок чудовий. Повністю виконує свою функцію. Нарешті наповнювач не розноситься по підлозі. Швидко зв'язалися і надіслали. Дякую!

Достоинства:
    Зручний. Розмір як раз для лотка
    • Продавец  ЗооТорг

Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук та оцінку рівня нашого обслуговування! Дуже раді, що тепер завдяки килимку прибирання стало більш комфортним, а інші покупці можуть впевнитися в якості та зручності товару!

• Елена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Коврик не плохой хорошо моется,удобно сметать древесний наполнитель,только маловат в размерах,хотелось чуть больше.

• Продавец  ЗооТорг

Олено, вітаємо, дякуємо за зворотній зв`язок! Килимок відповідає зазначеному опису (42 см*28.5 см) та фото! Також у продажу є килимки іншої моделі більшого розміру!

• Людмила З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Отличный коврик. Легко разбирается и высыпается мусор. Теперь наполнитель не тянется по всей квартире.

• Продавец  ЗооТорг

Людмило, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук! Дуже раді, що тепер процес підтримання чистоти є більш приємним та комфортним!

• Ольга Ц***

Дуже гарний лоток. Киці сподобався

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Я дуже задоволена цією покупкою! Цей килимок-пастка — справжній порятунок від розкиданого наповнювача.
    Верхня частина з отворами ефективно збирає залишки наповнювача з котячих лапок. Він провалюється в нижній лоток, а не залишається на підлозі.
    Завдяки двошаровій конструкції не потрібно щоразу підмітати! Достатньо просто підняти верхню решітку і висипати наповнювач назад у лоток. Це економить купу часу і сил.
    Килимок підходить для більшості видів наповнювачів, що дуже зручно.Його легко розібрати та помити під проточною водою.
    Розміри ідеальні, щоб розташувати його перед лотком. Матеріал міцний та без запаху. Однозначно рекомендую всім, хто втомився від постійного прибирання розкиданого наповнювача!

• Продавец  ЗооТорг

Олено, вітаємо! Дякуємо за докладний відгук про наш товар! Завдяки цьому покупці зможуть ознайомитися більш детально та обрати для своїх улюбленців зручний формат килимка під лоток!