- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Чудовий килимок, опис відповідає дійсності, лоток не ковзає, кицька зацінила
- Достоинства:
- Гарна якість, швидка відправка
- Продавец ЗооТорг
Тетяно, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Гарний килимок, добре тримає наповнювач, але вже думаю, що потрібно було замовити більший по розміру.
- Достоинства:
- Виконує свою функцію, котик не боїться
- Недостатки:
- Маленький по розміру
- Продавец ЗооТорг
Маріє, вітаємо, дякуємо Вам за зворотній зв'язок! Килимок повністю відповідає зазначеному розміру (30см*30см) та фото! В нашому асортименті є килимки більшого розміру, звертайтесь за потребою, будемо знову раді бачити Вас нашим покупцем!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Килимок гарний,опис відповідає дійсності, доставка дууууже оперативна. Дякую
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Гарні килимки, використовую під великі квіти, щоб не псувати ламінат)
- Продавец ЗооТорг
Вікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Це допоможе іншим покупцям побачити, що наш килимок має багатофункціональне використання)
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
звертайте увагу на розмір
- Достоинства:
- виконує свою фонкцію
- Продавец ЗооТорг
Аліно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук, це допоможе іншим покупцям впевнитися, що товар виконує свій функціонал! Щодо розміру, - килимок відповідає зазначеним характеристикам (30 см*30 см) та фото!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Відмінний товар, покупкою задоволені) дякую продавцю за чудовий сервіс, швидку доставку та зворотній звʼязок)
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Гарний, якісний, компактний килимок. Лоточок не ковзає, все супер.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Купили килимок маленького розміру, дуже задоволені, так як наші санвузли не завжди дозволяють розмістити більший розмір.
- Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Взяла собі більшу бо кішка розносить бентонітовий наповнючач по усій квартирі.
- Достоинства:
- Швидко відправили. Товар якісний. Рекомендую
- Недостатки:
- не знайшла
- Продавец ЗооТорг
Вікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість товару та оцінку рівня нашого обслуговування! Раді, що тепер підтримання чистоти стало більш зручним, а інші покупці можуть переконатися в якості килимка!
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Килимок якісний, в цілому товаром задоволена .
- Продавец ЗооТорг
Олено, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що від покупки в нашому магазині у Вас позитивне враження, а інші покупці можуть переконатися в якості товару!
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Супер!
- Продавец ЗооТорг
Ганно, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає розвиватися, а покупці можуть визначитися із покупкою!
- СОФІЯ О***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
розмір підходить для маленьких ванних кімнат
- Продавец ЗооТорг
Софіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за зворотній зв'язок! Раді, що наш килимок підійшов за розміром, приємного користування!
- КатяОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Через свою неуважність не побачила, що в описі розмір 30х30, відповідно, отримала міні килимок але на картинках сам килимок прямокутний, а не квадратний, відштовхувалася від цього. Трішки прикро, але наступного разу буду уважніша Прохання до продавців - також не вводити в оману таким чином покупців, бо багато хто дійсно орієнтується на фото.
- Продавец ЗооТорг
Вітаємо! Якщо вам не підходить розмір, можете оформити повернення протягом 14 днів.
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Гарне рішення для чистоти! В нас два котика і один з них так натхненно загрібає, що навіть високий лоток не завжди рятував від розкиданого наповнювача. З появою килимка стало набагато краще! Він дійсно зупиняє рознесення наповнювача по квартирі!
- Достоинства:
- Затримує наповнювач
- Продавец ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук про наш товар! Раді, що килимок відповідає Вашим очікуванням і, рознесений до цього по квартирі, наповнювач залишається біля лотка!
- Аня М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Найкраще рішення для чистоти в домі! Нарешті забула про розсипаний наповнювач. Килимок якісний, м'який і легкий у догляді. Моє прибирання стало набагато простішим. Рекомендую всім власникам котів!
- Продавец ЗооТорг
Ганно, вітаємо! Дуже дякуємо за розгорнутий відгук! Це допомагає нам розвиватися далі, а покупцям легче визначитися з покупкою якісного та зручного килимка під лоток!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Надзвичайно практична річ! Килимок відмінно збирає наповнювач з котячих лапок завдяки своїй пористій структурі. Легко чиститься, просто висипаєте наповнювач назад в лоток. Водонепроникний, не ковзає. В домі стало значно чистіше, прибирання займає менше часу. Рекомендую!
- Продавец ЗооТорг
Максиме, вітаємо! Дякуємо Вам, що поділилися враженнями від користування килимком! Це дає розуміння покупцям, що товар відповідає зазначеним характеристикам, фото та опису!