Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Коврик под туалет лоток для кота кошки ловушка для удержания наполнителя двусторонний двухслойный водонепроницаемый антискользящий устойчивый эластичный EVA-материал с ячеистой поверхностью мягкий гибкий 75x55 см черный (002334)

Оценка пользователей 4.98/5
  • Мар'яна О***

Все гарно і як в описі

• Продавец  ЗооТорг

Мар'яно, дякуємо за покупку та високу оцінку! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені. Нехай покупка приносить радість та служить довго.

• Бобрышева О***

Чудовий товар!

• Продавец  ЗооТорг

Ольго, дякуємо за покупку та чудовий відгук! Гарного дня та приємного використання!

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Коврик чудової якості і свої функції виконує на всі 100%.

• Продавец  ЗооТорг

Ганно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість нашого товару! Раді, що килимок Вам сподобався і полегшує процес підтримання чистоти!

• Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

все супер, свої функції виконує

• Продавец  ЗооТорг

Дарино, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що килимок Вам сподобався. Бажаємо чистоти та затишку Вашій оселі.

• Анна Б***

Класний коврик, доставка швидка
    Сам товар якісний, я брала великий розмір, так як кішка активно розбросує наповнювач , збирає все, у нас великий селикогель, і наповнювач по дому не розкиданий

Достоинства:
    Коврик відповідає запиту
    • Продавец  ЗооТорг

Анно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук та оцінку рівня нашого обслуговування! Раді, що килимок полегшує підтримання чистоти у гігієнічній зоні Вашої киці, а для інших покупців такий зворотній зв'язок буде підтвердженням якості та зручності килимка для утримання наповнювача!

• Лиля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный

Повністю відповідає призначеню. Якісна річ. Пісок залишається на коврику та не рознлситься по квартирі.

Достоинства:
    Чудова річ
    • Продавец  ЗооТорг

Лілія, дякуємо за покупку та чудовий відгук! Раді, що килимок відмінно справляється зі своїм завданням. Нехай служить довго!

• Валерія

Свою функцію виконує на всі 100%

• Продавец  ЗооТорг

Валерія, щиро дякуємо за Ваш відгук. Нехай покупка приносить радість та служить довго.

• Лоріданна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный

Якість чудова, питання нескінченного прибирання відпав сам собою. Свої функції виконує на 100%. Раджу!

Достоинства:
    Немає розкиданої тирси.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  ЗооТорг

Лоріданна, щиро дякуємо за Ваш відгук! Неймовірно приємно знати, що Ваш вихованець користується килимком із задоволенням.

• Сергей М***

Все супер

• Продавец  ЗооТорг

Сергій, Дякуємо за чудову оцінку! Раді, що Ви задоволені килимком. Нехай Ваш улюбленець користується із задоволенням!

• Тетяна Ш***

Якість гарна. Запаху гуми не має. Свої функції виконує

• Продавец  ЗооТорг

Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про якість нашого товару! Дуже раді, що килимок відповідає Вашим очікуванням, зручний в користуванні, а підтримання чистоти більш комфортне для Вас та Вашого улюбленця!

• Юрій К***

Зручний килимок
    Все прийшло вчасно
    Дякую

• Продавец  ЗооТорг

Юрію, вдячні, що поділилися враженнями. Приємно знати, що Ви задоволені сервісом та якістю килимка. Дякуємо, що обираєте нас для комфорту Ваших улюбленців.»

• Борис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Штука супер, головне зафіксувати. У кого смарт лоток або просто радіус загрібання кота великий, то беріть побільше - не пожалієте.

Достоинства:
    Не треба більше підмітати
    • Продавец  ЗооТорг

Борисе, Щиро дякуємо за покупку та цінну пораду для інших власників котиків-археологів! Нехай килимок надійно захищає простір навколо лотка, а прибирання буде хвилинною справою.

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Прекрасний килимок, свою функцію повністю виконує.

• Продавец  ЗооТорг

Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість нашого килимка! Дуже раді, що товар повністю відповідає Вашим очікуванням, а інші покупці можуть переконатися у відповідності зазначеним характеристикам та фото!

• Тамара Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Чудовий килимок, гарно виглядає, а головне коли кішечка виходить з туалету то він гарно ловить залишки наповнювача з лапок. Рекомендую

• Продавец  ЗооТорг

Тамара, дякую Вам величезне за такий фотовідгук та високу оцінку. Дуже раді, що килимок полегшив прибирання, а лапки Вашої кішечки тепер завжди чисті. Дякуємо, що обрали нас!

• Альбіна Р***

Все супер
    Наповнювач тепер не по всій кімнаті)

• Продавец  ЗооТорг

Альбіна, дякуємо за ваш відгук! Ми неймовірно раді, що килимок так чудово справляється зі своїм завданням і допомагає підтримувати чистоту.

• Антон М***

Товар прийшов вчасно. Нарікань немає. Весь наповнювач залишається в ньому

• Продавец  ЗооТорг

Антон, дякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що килимок повністю справляється зі своїм завданням. Нехай служить довго та допомагає підтримувати чистоту у домі!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Чудовий килимок, свої функції виконує добре. Киця задоволена, я теж)

• Продавец  ЗооТорг

Вікторія, велике дякуємо за відгук! Подвійне задоволення — знати, що товар сподобався і вам, і вашій киці.

• Валерій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Дякую все прийшло швидко і в гарному стані , наповнювач залишається в килимі, зручне очищення ,м'який.

Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  ЗооТорг

Валерій, дякуємо що знайшли час залишити відгук. Нехай коврик служить довго.

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Хороша якість і виконує своє призначення. Дійсно дуже практична річ.

• Продавец  ЗооТорг

Володимире, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Коврик справляется со своим назначением

Достоинства:
    Удобный в использовании
    • Продавец  ЗооТорг

Андрію, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Дуже зручний килимок, затиримує на собі наповнювач для котячого туалета

Достоинства:
    Виконує свої завдання
    Недостатки:
    Можна брати більшого розміру
    • Продавец  ЗооТорг

Людмило, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук про якість нашого товару! Килимок відповідає розмірам, які зазначено в характеристиках та фото, також в нашому асортименті є килимок більшого розміру!

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Неймовірно хороший, функціональний килимок. Дуже приємний на дотик. Наш котик дуже любить його дряпати, але килимок такої якості, що подряпин практично не видно. Дякую продавцю за швидку доставку і якісний товар.

Достоинства:
    Добре виконує свої функції
    • Продавец  ЗооТорг

Оксано, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Тетяна Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Користуюсь вже кілька тижнів. Чудовий килимок. Якість матеріалів на високому рівні. Котику подобається на ньому сидіти.

Достоинства:
    Добре виконує свою функцію
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  ЗооТорг

Тетяно, щиро дякуємо за ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный

Коврик отличный. Только кошка его обходит)

• наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Великі дірочки, цупкий нижній шар. Спочатку брали менший за розміром, але він не впорався з двома хуліганами, навіть із закритим туалетиком, а тепер увесь наповнювач залишається в килимку й не розноситься по квартирі

• Новаковська Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

дякую продавцю за чудовий килимок і швидку доставку.

• Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Щиро рекомендую цей килимочок. Дуже якісно зроблений, стильний, приємний сірий колір.
    Я б сказала, що на ньому залишається 85-90% наповнювача і лише 10-15% Кіт виносить на лапах далі. Порівняно з тим килимком, який ми мали раніше - цей просто спасіння! Килимок не має ніякого запаху, приємний на дотик. Дуже вдячна продавцю за оперативність доставки і професіоналізм!

Достоинства:
    Захоплює і затримує у собі наповнювач, який раніше Кіт розносив квартирою.
    Якісно зроблений.
    Недостатки:
    Не виявлені.
    • Продавец  ЗооТорг

Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий розгорнутий, чудовий, відгук про наш товар та високу оцінку рівня нашого обслуговування! Дуже раді, що завдяки килимку на прибирання витрачаєте менше часу, а котик на 90% з чистими лапками)

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Чудовий килимок, утримує розсипаний наповнювач, не скручується і не совається на підлозі.

• Продавец  ЗооТорг

Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук! Дуже приємно, що від покупки в нашому магазині у Вас приємне враження, а інші покупці можуть впевнитися, що килимок відповідає опису та якості!

• Анна Б***

Все супер!
    1.якість килимка 10 з 10, якісний , не має запаху, мякий(котам комфортно лапам), викоє своє призначення.
    2. Окрема подяка за класнючу роботу продавцю. Швидко відповідали, допомогли прискорити доставку, зробили все, щоб я, як замовник, залишилась мега задоволена. Дякую вам за вашу роботу!

Достоинства:
    Ціна, якість, швидкість,продавець
  • Андрій Б***

Виконує свої функції на 100%

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ЗооТорг

Андрію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що від покупки в нашому магазині у Вас позитивне враження, а прибирання займає менше часу!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Коврик отличный, брала как коврик под клетку попугаю. Теперь мусор не валяется где попало и возле клетки чисто.

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный

Коврик прекрасно виконує свою функцію! Приїхав вчасно, параметри як і замовляла, тепер в домі набагато чистіше!

Достоинства:
    Прекрасно вписується в інтерʼєр , легко чистити
    • Продавец  ЗооТорг

Світлано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний, чудовий відгук про наш килимок! Дуже раді, що від взаємодії з нашим магазином у Вас позитивне враження, а прибирання не займає багато часу!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Килимок чудовий, сподоблась дуже швидка доставка

• Продавец  ЗооТорг

Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш товар та рівень нашого обслуговування! Це допомагає іншим покупцям впевнитися, що килимок зручний, а замовлення буде сформовано швидко!

• Ліана К***

Чудовий килимок

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный

Гарний килимок.Ціна якість супер.Швидка доставка.Дуже задоволена,що замочила

Достоинства:
    Гарно виконує свої функції
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный

Кіт активно копається навіть при закритому туалеті, тому килимок гарно затримує наповнювач, який потім зручно витрушувати з килимка.

Достоинства:
    Гарно затримує наповнювач