- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Online Proved Store
Не поганий термос, але протікає якщо покласти
- Достоинства:
- Зручна бутилка
- Недостатки:
- Протікає
- Продавец Online Proved Store
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Це перша інформація, що вони протікають. Можливо треба замінити чи був пошкоджений, тому що вони не протікають (ми перевіряли, також це перший такий відгук відповідно). Дякуємо та гарного дня!
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Online Proved Store
Покупала лично для себя мне 77, не могу пить холодную воду. Пользуюсь ежедневно , удобно пить лёжа в постели , воду наливаю не горячую и она тёплая 12 часов, когда нет отопления и в доме холодно. Очень меня выручила этой зимой.
- Достоинства:
- Удобно пользоваться.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Online Proved Store
Чудовий термос. Компактний, зручний у використанні. Дякую!!
- Достоинства:
- Гарний дизайн, зручний
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Online Proved Store
Красивий термос та добре тримає температуру)
Дякуємо Вам за відгук!
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Online Proved Store
Чудовий термос! Дуже мила пляшечка з ведмедиком, якісно зроблена, зручна у використанні, нічого не протікає. Вода довго залишається теплою, а дизайн просто неймовірний Упаковка гарна, підійде навіть для подарунка. Окремо хочу відзначити швидку доставку та чудову комунікацію з продавцем — усе ввічливо, швидко та приємно. Рекомендую!
- Достоинства:
- Гарний дизайн, висока якість, добре тримає тепло, зручна кришка, швидка доставка, приємний продавець.
- Продавец Online Proved Store
Дякуємо за Ваш відгук.
- Михайленко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Online Proved Store
Купувала для тримання теплої води, щоб готувати малечі суміш і не вставати вночі бігати на кухню гріти, але три години на жаль термос не тримає тепло!
- Достоинства:
- До продавця питань немає, відправка швидко і безкоштовно!
- Недостатки:
- Не тримає температуру
- Продавец Online Proved Store
Дякуємо Вам за відгук.
Ми тестували даний продукт — це термопляшка. В її складі: нержавіюча сталь 304 всередині та 201 зовні. Під час тестування ми наливали напої температурою 50 °C — через 3–5 години вони залишалися теплими. Також ми перевіряли термопляшку з рідиною температурою 100 °C — навіть через 6–7 годин усередині вона була теплою. Всі ці тести проводились при кімнатній температурі.
Звертаємо вашу увагу, що склад термопляшки відповідає аналогічним продуктам або навіть перевищує їх, адже не у всіх аналогічних моделях використовується нержавіюча сталь як усередині, так і зовні — саме 304 та 201.
Також зазначаємо, що зовнішня частина термопляшки завжди залишається холодною, навіть якщо всередині — окріп. Будь ласка, поводьтеся обережні та будьте уважні з цим. Та просимо звернути на це увагу.
Щиро дякуємо, очікуємо на вашу відповідь і бажаємо гарного дня!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Online Proved Store
Класний термос, герметичний, малюку подобається, дуже зручно брати з собою!
Окреме питання в пакуванні і ще і в оплаті цього пакування покупцем, от за це одну зірку би зняла (див. фото). Хоча було заявлено, що доставка безкоштовна- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Online Proved Store
Дякуємо Вам за відгук. Підкажіть будь-ласка, що з пакуванням? Бо доставка на справді й пакування за наш рахунок.
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Online Proved Store
Хороший термос, невеличкий, компактний, сподобався
- Продавец Online Proved Store
Дякуємо за Ваш відгук та гарного дня!