- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Надійний
Все супер, товар відповідає опису, міцний і класний мольберт. Продавець швидко звʼязався та відправив, найкращі рекомендації
- Достоинства:
- Міцний, красивий, цікавий дитині
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що мольберт виправдав очікування, сподобалась його міцність і якість. Дякуємо за високу оцінку нашої роботи. Бажаємо приємного користування!
- Анжела Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний
Дитина 2р в захваті від такого подарунку.
Швидко доставили, все компактно запаковано. Зручно збирається стілець, додаткових інструментів не потрібно. Сам мольберт у складеному вигляді займає мінімум простору.
Все якісно зроблено, навіть магніти в комплекті міцні. Єдине, що раджу, купити інші фломастери. Ті, що тут - швидко перестають писати. У всьому іншому 10/10. Раджу!- Достоинства:
- Якісний, компактний, зручний, цікавий для дитини.
- Недостатки:
- Погані фломастери
- Продавец Надійний
Дякуємо за відгук! Приємно знати, що мольберт подобається вашій дитині. Нехай він дарує радість і цікаві ігри щодня.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний
Класний якісний мольберт, вагалась чи купляти цей з кріслом чи аналог без але однозначно цей кращий бо має крісло і дитині дуже зручно, без відмовляється малювати
Дитині 2 роки на подарунок супер, рекомендую- Достоинства:
- Зручний, якісний матеріал, компактно складається
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що мольберт з кріслом подобається вашій дитині та приносить задоволення від творчості.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Надійний
Купляли на подарунок дитині півтора роки і не прогадали. Дуже сподобався мольберт, кожен лень малює. Стільчик дуже зручний, дитина сидить там з задоволенням
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що мольберт став вдалим подарунком і справді зацікавив дитину. Раді, що малювання приносить щоденне задоволення, а стільчик виявився зручним у використанні. Дякуємо за вибір нашого товару.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Надійний
Чудовий мольберт, якісний, дитина малює і вчить цифри.
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що мольберт сподобався та допомагає дитині малювати і навчатися. Раді, що товар приносить користь та задоволення. Дякуємо за вибір нашого товару.
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний
Задоволені покупкою. Гарне співвідношення ціни та якості. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якісний
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Добре, що мольберт Caretero Ted виправдав очікування і ви залишилися задоволені співвідношенням ціни та якості. Завжди раді бачити вас знову в нашому магазині!
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний
Хорошої якості, гарний по дизайну, добре магнітить.
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що мольберт Caretero Ted сподобався якістю, дизайном і функціональністю. Раді будемо бачити вас знову за новими покупками!
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний
Купували на подарунок, шукали саме зі стільцем.
Мольберт якісний, стійкий, стілець завжди в нагоді.- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що мольберт та стілець сподобалися — дійсно, якість і стійкість роблять їх зручними для малюків.
Будемо раді бачити вас знову для нових покупок у нашому магазині.