- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Котусику подобався, знижували вагу, був ефект, рекомендація ветеринара
- Достоинства:
- Смак, склад
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Коту подобається
- Любовь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Котикові сподобався корм
- Достоинства:
- хороша якість
- Недостатки:
Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Кішка кормом задоволена. Корм підходить для котів з алергією, що було важливо при виборі корму.
- Достоинства:
- Підходить для котів з алергією
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Отличный корм!
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес 1 шт: 10 кг
Schesir - это самый лучший корм ! Доставка очень быстрая ! Спасибо .
- Достоинства:
- Быстрая доставка + качественный товар !
- Писарів В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
кіт їсть цей корм із задоволенням
- Достоинства:
- дуже подобається коту
- Недостатки:
- невиявив
- Леся Е***Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Корм дуже любить кішка і коли він пропав , що тільки не купували. Їсти навіть дорогі корми не хотіла. Я незнаю , що в шезірі таке, що кішка просто обожнює його. Я зраділа, що корм знову появився
- Достоинства:
- Маленькі кругляшки