Отзывы покупателей о Павербанк TITANUM 727S 20000mAh 22.5W Black

• Бра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Light&Energy. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Через два тижні перестав працювати .

• Марія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ELX Energy. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Купувала цей пристрій цієї моделі саме для роутеру, він підходить для 9,12В як мені і потрібно. Поки, що я вражена ним, телефон зарядив з 51 до 61 % при тому що сам втратив 1 відсоток, це нереальний показник!
    Як заряджається поки не можу сказати, адже не можу його розрядити поки після придбання.
    Лаконічний по дизайну, спражній павер, має індикатор заряду невеличкий, та самі основні входи.
    Шнурів немає, але я саме такий і шукала заряджати своїми шнурами тільки.
    Обслуговування гарне, відправка швидка. Поки в режиме тестування але я рекомендую для придбання саме цю модель!

Достоинства:
    Індикатор заряду, швидкий заряд пристроїв, підходить для більшості роутерів
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Big Beaver. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Купую вже другий такий же павербанк ціє марки. Попередній працює більше 2 років без проблем.

Достоинства:
    Надійний, швидка зарядка
    Недостатки:
    Поки не побачив
    • Продавец  Big Beaver

Дякуємо Вам за відгук, будемо чекати на нові замовлення)))

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Big Beaver. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Відправили не той павербанк

• Сергій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ELECTRICK. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Дуже гарний Power Bank, це вже 3 по рахунку, яким я володію та тривалий час користуюся….
    Всім рекомендую!!!

Достоинства:
    Швидке заряджання!
    Недостатки:
    Не має