Отзывы покупателей о Простынь на резинке MirSon Ranforce Elite 17-0601 Stripe Gray 140 х 190 см (2200008049720)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Отзывы про товар продавца SONMIR_homes
  • Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер (Ш х Д): 160 x 190. Цвет: Серый

Теань тонкая, не плотная. Ну и как без дефекта прям посередине простыни за 900грн. Не советую.

Достоинства:
    Ищем
    Недостатки:
    Дефекты, тонкая ткань.
    • Продавец  SONMIR_homes

Вітаю!

Щиро перепрошуємо за незручності
      Ми обов’язково вирішимо це питання у найкоротший термін, щоб ви залишилися повністю задоволені нашою продукцією та сервісом

Команда SONMIR_homes

• Олександр Т***

Позвонил продавец, сказал мол соррян, человеческий фактор. Спите дальше на бракованой простыне за 900грн)) решили. Очень не советую и мир сон и этого продавца.

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Серый

Чудово, що фотографії відповідають тому, що надсилають. А якість хороша, дякую!

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук! Нам дуже важливо, що фото на сайті повністю відповідало отриманому товару, а якість вас порадувала

Користуйтесь із задоволенням, будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Серый

Дуже довго мучилася зі звичайними простирадлами, які постійно збивалися, особливо на високому матраці. Це простирадло MirSon Ranforce Elite справжнє спасіння! Воно сидить як влите, не з'їжджає, не зморщується і виглядає бездоганно.

Дякуємо вам за такий детальний та теплий відгук!

Дуже раді, що простирадло MirSon Ranforce Elite 17-0601 Stripe Gray стало для вас справжнім рішенням і більше не виникає проблем зі зсуванням
      Нехай і надалі дарує комфорт та ідеальний вигляд вашому ліжку!

• Андрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Серый

Стильний, благородний сірий з ненав'язливим смугастим візерунком, виглядає дорого і сучасно

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що простирадло MirSon Ranforce Elite Stripe Gray вам сподобалось і ви оцінили його стильний, благородний вигляд. Раді, що стриманий смугастий візерунок гармонійно доповнив інтер’єр і створює відчуття сучасності та елегантності.

Ми приділяємо особливу увагу дизайну та якості тканин, щоб кожен виріб виглядав достойно та служив довго.

Будемо раді вашим наступним замовленням.

Команда MirSon

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Серый

Відмінний комплект, дуже стриманий колір, виглядає незрівнянно. Тканина досить щільна, хороша якість.

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобався комплект — і за кольором, і за якістю тканини. Нехай слугує довго та дарує комфорт щодня!

Команда MirSon

• Иван И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Серый

Неприятная к телу. Ткань имеет грубую текстуру. Напоминает упаковочную бумагу

Достоинства:
    Недостатки:
    Неприятная к телу. Ткань имеет грубую текстуру, Неприятная к телу. Ткань имеет грубую текстуру, чувствуются волокна. Напоминает бумагу.

Дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже шкода, що простирадло MirSon Ranforce Elite 17-0601 Stripe Gray не виправдало ваших очікувань щодо тактильних відчуттів.

Тканина ранфорс — це 100% бавовна з щільним переплетенням ниток. Вона вирізняється міцністю та зносостійкістю, однак у перші дні використання може здаватися трохи жорсткішою, особливо без попереднього прання з кондиціонером або після прасування.

Після кількох прань ранфорс розм’якшується, стає приємнішим на дотик і зберігає свою форму та колір.

Щиро дякуємо за зворотний зв’язок — саме завдяки вам ми вдосконалюємо якість і сервіс.
      З повагою, команда MirSon