Отзывы покупателей о Простирадло "НАТХНЕННЯ" з резинкою Herbal Green, 180x200

Оценка пользователей 3.89/5
  • Олександра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Milie's Home. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Оливковый

Ідеально

• Олександра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Milie's Home. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Шоколадный

Ідеально

• Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Milie's Home. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Шоколадный

Не водонепроникне

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Не водонепроникне
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Голубой

Хороша я простынь, натуральная. Размер соответствует. Ткань не катается

Олено, дякуємо за Ваш чудовий відгук!

Раді, що простирадло Вам підійшло за розміром і якістю. Натуральна тканина та зручність у використанні — саме те, до чого ми прагнемо в кожному виробі.

З найкращими побажаннями, команда ТЕП!

• Сагайдак Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Голубой

Доброго дня. Замовляла розмір 120×200. В один прекрасний момент поки товар полежав добу в корзині, його розмір став 90×200. При купівлі навіть не могла уявити, що товар в корзині можуть замінити. Прошу замінити товар на той, що замовляла. 120×200. Дуже шкода, що неможно довіряти продавцю

Достоинства:
    Недостатки:
    Поставили не той товар

• Людмила П***

Я здивова такою якістю простирадла. Я брала постільну білизну даного виробника багато разів за 10 років. І це перший випадок коли така низька якість. Я завжди була задоволена якістю товару.

Достоинства:
    колір не втрачає, на дотик приємна тканина, здається натуральна.
    Недостатки:
    Дуже швидко зявилися катишки.
  • Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Голубой

Гарне простирадло. Колір при пранні не втрачає. Зручно що на резинці. Брала також і в кольорі хакі. Задоволена.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Хаки

Моментально вкрилося катишками.

Достоинства:
    Недостатки:
    Погана тканина
  • Олена Ш***

Дуууже чудове простирадло. Рекомендую

Достоинства:
    Якість. розмір. ціна
    Недостатки:
    Не виявили
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Хаки

Простирадла даного виробника дуже класні. Купую не вперше. Рекомендую

Достоинства:
    Якість. розмір. ціна
    Недостатки:
    Не виявили