Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Автоматическая беспроводная поилка Petwant PWL-005, 3.2 л, с датчиком движения

Код:  535381929
  • Ольга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua

Кішки в захваті, користуються з задоволенням! Але є нюанс, кнопки перемикання режимів досить легко натискаються лапкою і фонтанчик вимикається. Тому обов'язково мати додаткове джерело води.

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua

Дуже класна і якісна поїлка.
    Стала на підвіконні.
    Приїхала заряджена, вже півмісяця користуємося ще не заряджала. Вмикаємо тільки коли кіт ходить у пошуках води.
    Мої рекомендації : не вмикати одразу автоматично, дати час звикнути, обнюхати. Бо при першому вмиканні трішки гудить насос , і наш кіт одразу злякався, і довго ми його потім туди підводили , заштовхували пити .
    Зараз все працює безшумно і кіт вже звик, ходить пити к поїлки- тому рекомендую!

Достоинства:
    Якісна поїлка, кіт користується
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua

Товар відповідає опису. Стоїть у спальні у режимі сенсору руху, і я майже ніколи не чую як працює. Моя киця значно гучніше зістрибує з кроваті. Зарядки вистачає більше ніж на декілька тижнів. Точніше не заміряв.
    Не має показника зарядки акумулятора, тож реагуєшь лише коли починає сигналізувати.

Достоинства:
    Досить тиха.
    Недостатки:
    Дуже чутливий сенсор руху, який ще й сканує повітря. Тому часто спрацьовує не на кота, а на нас.
  • Лариса С***

Це шикарна штука
    Кіт не відходить … та і ми теж..)) не надивимось))
    Раджу 100%
    Вдячна за швидкість доставки і якість

Достоинства:
    Все чітко
    Недостатки:
    Він доволі великий і круглий. Займає багато місця. Тому треба заздалегідь подумати круглий брати чи квадратний)) я буду брати ще і квадратний. Він трішки менший на вікно стане. Це не недоліки а поради
  • Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua

Дуже класний пристрій, саме такий, як і шукала, задовольнив усі потреби

Достоинства:
    Вміщує багато води, не потребує заряджання кожні кілька днів, велика площа для пиття, тож коли поїлка не працює, то вода лишається в цьому резервуарі, що не лишає тваринку без води
    Недостатки:
    Недоліків не виявлено
  • Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua

Не шумна, працює добре, котам сподобалась

• Людмила А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua

Поїлка виправдала усі очікування, кіт задоволений, ми щасливі!

Достоинства:
    Сенсор руху, бездротова, безшумна, гарно виглядає
  • Зоряна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua

Доповнюю відгук, швидко дійшли порозуміння з продавцем, повернула, сталась помилка на складі...буває...все ок, продавець чесний, гарно іде на контакт.

• Продавец  Ecologist_ua

Ще раз вибачаємось за незручності, дякуємо за розуміння!

• Зоряна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua

Відправка швидка....але, товар не відповідає опису, мені потрібна була поїлка на акумуляторі, безпровідна, важливо, бо кошеня гризе кабелі, а прийшла звичайна в розетку...мені така не підходить.

• Продавец  Ecologist_ua

Вітаю, товар відповідає опису, скоріше всього Вам надіслали помилково не ту модель, прошу заповнити заявку на повернення, в понеділок з Вами зв'яжеться менеджер. Відправимо за наш рахунок необхідну модель. Вибачте за незручності!