- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Кішки в захваті, користуються з задоволенням! Але є нюанс, кнопки перемикання режимів досить легко натискаються лапкою і фонтанчик вимикається. Тому обов'язково мати додаткове джерело води.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже класна і якісна поїлка.
Стала на підвіконні.
Приїхала заряджена, вже півмісяця користуємося ще не заряджала. Вмикаємо тільки коли кіт ходить у пошуках води.
Мої рекомендації : не вмикати одразу автоматично, дати час звикнути, обнюхати. Бо при першому вмиканні трішки гудить насос , і наш кіт одразу злякався, і довго ми його потім туди підводили , заштовхували пити .
Зараз все працює безшумно і кіт вже звик, ходить пити к поїлки- тому рекомендую!- Достоинства:
- Якісна поїлка, кіт користується
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Товар відповідає опису. Стоїть у спальні у режимі сенсору руху, і я майже ніколи не чую як працює. Моя киця значно гучніше зістрибує з кроваті. Зарядки вистачає більше ніж на декілька тижнів. Точніше не заміряв.
Не має показника зарядки акумулятора, тож реагуєшь лише коли починає сигналізувати.- Достоинства:
- Досить тиха.
- Недостатки:
- Дуже чутливий сенсор руху, який ще й сканує повітря. Тому часто спрацьовує не на кота, а на нас.
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Це шикарна штука
Кіт не відходить … та і ми теж..)) не надивимось))
Раджу 100%
Вдячна за швидкість доставки і якість- Достоинства:
- Все чітко
- Недостатки:
- Він доволі великий і круглий. Займає багато місця. Тому треба заздалегідь подумати круглий брати чи квадратний)) я буду брати ще і квадратний. Він трішки менший на вікно стане. Це не недоліки а поради
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже класний пристрій, саме такий, як і шукала, задовольнив усі потреби
- Достоинства:
- Вміщує багато води, не потребує заряджання кожні кілька днів, велика площа для пиття, тож коли поїлка не працює, то вода лишається в цьому резервуарі, що не лишає тваринку без води
- Недостатки:
- Недоліків не виявлено
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Не шумна, працює добре, котам сподобалась
- Людмила А***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Поїлка виправдала усі очікування, кіт задоволений, ми щасливі!
- Достоинства:
- Сенсор руху, бездротова, безшумна, гарно виглядає
- Зоряна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Доповнюю відгук, швидко дійшли порозуміння з продавцем, повернула, сталась помилка на складі...буває...все ок, продавець чесний, гарно іде на контакт.
- Продавец Ecologist_ua
Ще раз вибачаємось за незручності, дякуємо за розуміння!
- Зоряна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Відправка швидка....але, товар не відповідає опису, мені потрібна була поїлка на акумуляторі, безпровідна, важливо, бо кошеня гризе кабелі, а прийшла звичайна в розетку...мені така не підходить.
- Продавец Ecologist_ua
Вітаю, товар відповідає опису, скоріше всього Вам надіслали помилково не ту модель, прошу заповнити заявку на повернення, в понеділок з Вами зв'яжеться менеджер. Відправимо за наш рахунок необхідну модель. Вибачте за незручності!