Отзывы покупателей о Телефон Hotwav W11 12Gb/256Gb 20800 мощная батарея противоударный

Оценка пользователей 4.81/5
  • Олександр к***

дякую

• Продавец  BronjaM

Дякуємо Вам за відгук!

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Спочатку забрала телефон, наклеїла скло, а потім побачила що оперативки не 12, а 6.

Недостатки:
    Не вірні характеристики у карточці товару.
    • Продавец  BronjaM

Доброго дня Тетяна! Приносимо вибачення за незручності, які у вас сталися.
      В описі до товару на нашому сайті, який ви купили, все це прописується - 6 гб постійної оперативної пам'яті + 6 гб віртуальної оперативної пам'яті, яка спрацьовує під час навантаження на телефон. Тобто телефон працює швидше ніж 6 гб і повільніше ніж 12 гб. Такі бюджетні плати на 12 гб зараз робить фабрика.
      Дійсно дана модель по параметрам досить цікаво представлена від фабрики. Зі свого боку ми переписуємо всі дані з офіційного сайту міжнародного цього бренду Hotwav!

До вас звернеться наш тех відділ, по перше у вас є гарантійний талон від нашого магазину на 12 місяців, по друге за бажанням ви можете повернути товар на протязі 14 днів з моменту покупку

Дякуємо

• Богдан Д***

Телефон добре працює

Достоинства:
    Рекомендується
  • Виктор У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон куплявся як "другий апарат" тож на технічні характеристики особливої уваги не звертав. Данна модель привабила ємністю АКБ. Протестував тестером, дійсно заявлених 20800mAh. Оскільки я не вибагливий користувач, а телефон для мене являється не більше ніж засобом зв'язку, дати характеристику його мультимедійним можливостям я не можу. Пробігся по деяких функціях телефону:
    Камера - як на мене якість цілком адекватна, є режим нічної зйомки з інфрачервоним підсвічуванням.
    Звук - трохи тихий, тож у шумному місці можна пропустити виклик.
    АКБ - мабуть сама головна "фішка" даного телефону, за дві доби при розмовах -4 години в день та постійно увімкненої передачі даних та WI-FI розрядився усього на 10%.
    Дисплей - має гарні кути огляду навіть під час прямих сонячних променів.
    Ліхтар - їх тут два, один звичайний ( спалах камери ), інший запускається через додаток ( вбудована LED панель ) доволі потужна, але при тривалому використанні нагрівається.
    При купівлі цього телефону треба враховувати його розміри ( не кожному буде зручно) товщина майже 3см, та вага у 500 грамів. Стосовно стійкості до падіння та занурення у воду нічого сказати не можу, але на вигляд він здатний витримати. Корпус зроблений із дуже товстого пластику з металевими вставками, тактилно приємний і не зважаючи на розміри зручно лежить у руці.

Достоинства:
    Витривала АКБ
    Недостатки:
    Розмір та вага не всіх влаштує
    • Владимир Ш***

Підкажіть wi-fi не пропадає з'єднання?
      Десь читав що є така біда в них

• Ілля Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Відразу видно, що це бюджетний телефон. Він працює і він міцний. Цього достатньо.

Достоинства:
    Телефон працює
    Недостатки:
    Поки немає
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Дякую вам все на високом рівні

Достоинства:
    Бистра доставка
    Недостатки:
    Недоліків немає
  • Галина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Хороший телефон, для військових саме те що треба. Швидко прийшов, добре запакований.

• Марина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Супер, дякую все прийшло швидко. Сервіс гарний.

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Дуже приємний оператор,швидка доставка,по телефону покщо все подобається (тестуємо)

Недостатки:
    Пки немає
  • Юрій У***

Телефон супер доставили швидко

Достоинства:
    Все сподобалося
    Недостатки:
    Недоліків немає
  • Світлана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Дуже приємні продавці, доставка швидка телефон супер

Достоинства:
    Класний телефон
  • Юлия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Прийшов телефон швидко.Поки незнаю як в використанні.Але все подобається.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Класний телефон, доставка швидка. Відразу зателефонували уточнити деталі, запропонували скло, за що, дуже дякую, бо не знала яке брати на дану модель.

Достоинства:
    Швидка доставка, телефон поки добре працює, заповнений гарантійний талон, підказали яке захисне скло взяти на цю модель
    Недостатки:
    Поки немає
  • Анастасія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон отримали , доставка швидка ,це приємно вразило.
    Консультант запропонувала скло та ввічливо спілкувалась
    Гарний телефон,поки що без нарікань.

Достоинства:
    Камера,батарея гарно тримає , ліхтарики дуже гарно світять.
    Недостатки:
    Поки нема
  • Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Швидко відправили, приємний оператор розповіла про товар, запропонувала скло. Телефон міцний, продуктивний, все працює швидко, непогана камера, достатньо памʼяті.

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Мені сподобався і продаець і товар. Позвонили, розпитали і тлвар в мене. Дякую!

Достоинства:
    Надійний, битрий продавець, упаковка хороша