Отзывы покупателей о Смарт ТВ-приставка Sweet TV BOX 2 UltraHD (inext TV5 Ultra) 2/16 Гб + пакет SWEET.TV 3 мес. тариф L

• Дарья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Все работает отлично. Отдельное спасибо продавцу, который проконсультировал перед покупкой и помог настроить даже в вечернее время воскресенья.

Достоинства:
    Товар коммуникация магазина
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Приставка працює, але промокод на три місяці використати не можу, його вже хтось використав! Звязалась з підтримкою 19.05. Двічі їм писала, досі ( за шість днів) ніхто не відповів!

Недостатки:
    Промокод не дійсний
    • Продавец  Smart click

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже прикро, що у вас виникли труднощі під час користування пристроєм. Наш представник вже надав вам відповідь у розділі “Питання про замовлення” у вашому особистому кабінеті на Rozetka.
      Водночас, виходячи з вашого відгуку, хочемо уточнити наступне:
      Промокод є унікальним і відповідає MAC‑адресі пристрою.
      Якщо у вас виникли проблеми з активацією промокоду, необхідно звернутися до служби підтримки SWEET TV. На жаль, ми не маємо доступу до інформації щодо активації цих промокодів.
      Активацію потрібно виконувати на той акаунт SWEET TV, який введений безпосередньо на приставці.
      Наш представник з першого моменту вашого звернення намагався зв’язатися з вами телефоном, але у вас обмежено прийом дзвінків.
      команда Smart click

• Юлія

Проблема вирішена. Промокод активували. Дякую.

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Приставка була у використанні. Коробка помята та відкрита

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Бу приставка
    • Продавец  Smart click

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже прикро чути, що у вас виникли труднощі під час користування пристроєм. Наш представник обов’язково зв’яжеться з вами, щоб допомогти налаштувати пристрій та вирішити проблему.

Водночас, виходячи з вашого відгуку, хочемо повідомити наступне:

Пристрій відправляється з нашого складу абсолютно новим і має гарантію 12 місяців.
      Щодо пом’ятої коробки — це може статися під час транспортування кур’єрськими службами. На жаль, від цього ніхто не застрахований. Зі свого боку ми ретельно пакуємо товар перед відправленням.

Пристрій не може працювати без активного акаунта SWEET TV.
      Перед відправленням наш представник обов’язково повідомляє про це клієнта. Ця інформація також зазначена в описі товару.
      Якщо ви бачите повідомлення про необхідність активації, вам потрібно продовжити підписку SWEET TV. Для продовження ви можете використати подарунковий промокод, який дає можливість активувати пакет L на 3 місяці.

Якщо ви ввели інший акаунт SWEET TV, який не є активним,
      вам потрібно звернутися до служби підтримки SWEET TV — лише вони можуть змінити акаунт, прив’язаний до пристрою.

Сподіваємося, ці поради допоможуть вам налаштувати пристрій та комфортно ним користуватися.

команда Smart click

• Людмила В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Дякую за приставку. Усе працює, налаштувала сама, дякую. Планую замовити ще одну.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

На жаль не працює....темний екран і безкінечна загрузка ...з флєшки нічого не показуе...

Доброго дня!
      команда Smart сlick

• Ткаченко М***

Усе є дякую

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Надіслали дуже швидко. Продавець допоміг все налаштувати також дуже швидко відповів на повідомлення (дуже дякую)! Приставка працює.

Достоинства:
    Швидка доставка, приємний продавець
    Недостатки:
    Відсутні
  • Богдан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Хороша приставка, все працює чудово. Після оформлення замовлення подзвонив консультант і все обяснив, допоміг з налаштуванням приставки.

Достоинства:
    Ціна, сервіс магазину.
  • Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Товар відповідає заявленим характеристикам. Консультант дав поради та допоміг настроїти, навіть у неробочий час. Товар та продавця рекомендую всім, не пошкодуєте.

Достоинства:
    Дуже швидко відправили
    Недостатки:
    Відсутні
  • Евгений Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Доставлено швидко, технічна підтримка супер, товар гарний

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Все працює відмінно. Консультант Сергій досить детально все пояснив, за що йому окреме- Дякую!