- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: White
Відмінно працює!!! Дякую!!!
- Продавец Hamster
Дякуємо за відгук, Віталію!
Якщо знадобиться допомога, звертайтеся. Завжди готові допомогти!
- Кушніренко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: White
Сгорівший кабель живлення псує враження про товар ну і продавець, який каже, "зв'яжемось з вами найближчим часом" і вже пройшло більше тижня. Тому сам товар раджу, як недорогий проектор і перший досвід круто, продавця не раджу.
- Достоинства:
- Гарана альтернатива великому екрану
- Недостатки:
- Після другого включення згорів кабель живлення
- Продавец Hamster
Дякуємо за відгук, Олександре!
Шкода, що кабель живлення згорів після другого включення — це не норма і дійсно псує враження від покупки. Ми розуміємо вашу незадоволеність і згодні, що відповідь "зв'яжемось найближчим часом" не була достатньо оперативною.
Ми пропонували відправити проектор у наш сервісний центр для безкоштовної перевірки та заміни кабелю за гарантією, але ви зазначили, що проблему вже вирішили самостійно і не бажаєте займатися пересилками — поважаємо ваше рішення.
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: White
Придбали дітям на новий рік. Тестуємо. Вхід type-c. Думали може потягне павер банк, але не вмикається. В цілому поки все подобається. Примутній неприємний запах, коли працює. Звуку вистачає.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки тестуємо . Запах присутній не приємний, коли працює.
- Продавец Hamster
Дякуємо за відгук, Світлано!
Раді, що проектор HY300 Pro сподобався дітям — це найкраща похвала.
Щодо запаху: це типово для нових LED-проекторів (пластик і елементи нагріваються при першому використанні), запах зазвичай вивітрюється за 3–7 днів при регулярній роботі в провітрюваному приміщенні.
Type-C вхід: проектор потребує стабільного живлення 5V/2A або більше. Більшість павербанків не витягують через обмеження по струму або відсутність PD/QC — тому і не вмикається. Рекомендуємо використовувати оригінальний блок або потужний павербанк з PD-виходом 15W+.
Якщо запах не зникне чи будуть інші питання під час тестування, звертайтеся.
- Сабуняк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: White
З першого дня купівлі внизу екрану пише, що погано конектиться до мережі. Я зверталася до магазину, зробила все за вказівками, але результату нуль. За декілька місяців користування під лінзою повно пилюки і при перегляді це видно на екрані. Проектор не вартує своїх коштів. Раджу обирати іншу модель.
- Достоинства:
- Портативність
- Недостатки:
- Низька якість
- Продавец Hamster
Дякуємо за відгук, Діано! Шкода, що проектор HY300 Pro розчарував вас.
Щодо Wi-Fi: постійне повідомлення "погано конектиться" часто пов'язане з каналом роутера (2.4 ГГц перевантажений сусідами) або слабким сигналом. Якщо ви вже пробували всі рекомендації (зміна каналу, перезавантаження, скидання мережі)- потужності вашого роутера не вистачає при такій відстані та наявності перешкод до проектора.
Пил під лінзою: в бюджетних проекторах вентиляція активна і пил може потрапити всередину при тривалому використанні в запиленому приміщенні.
- Елизавета П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: White
За свої гроші супер
- Продавец Hamster
Дякуємо за відгук, Єлизавето!
Раді, що проектор HY300 Pro виявився супер за свої гроші — це наша улюблена похвала.
Якщо знадобиться порада по налаштуваннях чи аксесуарах, звертайтеся.
- НікаОтзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: White
Не завантажуються відео, додаток ютуб видає помилку. Хоча все підключеного вірно. Небагато було очікувань від пристрою, але навіть коли з базовими запитами виникають проблеми, то навіщо тоді такий пристрій ?
- Достоинства:
- Наявність проектору
- Недостатки:
- Він не працює
- Продавец Hamster
Шкода, що YouTube видає помилку та відео не завантажуються — це не брак проектора HY300 Pro, а поширена проблема зі штатним додатком YouTube через блокування Google старих версій (вони заблокували більшість вбудованих клієнтів на Android-пристроях).
Вирішити просто: встановіть SmartTube (альтернативний клієнт для YouTube) — він працює стабільно, без реклами та з усіма функціями (включаючи 4K).
Звертайтеся до нас — підкажемо, як встановити крок за кроком (або надішлемо APK).
- Юліана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: White
Прекрасний проектор за таку ціну! Я його підключаю для перегляду відео навіть учням. Єдиний момент, що звук я підключаю окремо через колонки, але для домашнього використання думаю, що достатньо
- Достоинства:
- Зображення і ціна
- Недостатки:
- Звук
- Продавец Hamster
Дякуємо за відгук, Юліано!
Раді, що проектор HY300 Pro сподобався за зображення та ціну - це наша улюблена похвала.
Звук справді базовий, тому підключення колонок це гарне рішення для кращого ефекту.
Якщо знадобиться порада по налаштуваннях чи аксесуарах, звертайтеся.
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: White
Прийшов проектор тиждень тому, одразу помітили битий піксель, та вирішили по цьому питанню не скаржитися, але з часом дефектів стало більше, особливо видно коли темний екран, дуже прикро, навіть при увазі на невелику ціну, зображення гарне, навіть працює від павербанку,
- Достоинства:
- Гарне зображення, ціна
- Недостатки:
- Дефекти лінзи, шумить
- Продавец Hamster
Дякуємо за відгук, Вікторіє!
Шкода, що з'явилися биті пікселі на темному екрані - це дефект, який не повинен бути, хоча гарне зображення та робота від павербанку справді сильні сторони моделі. Раді, що ціна виправдала очікування.
Якщо знадобиться заміна проектора за гарантією, звертайтеся.
Завжди готові допомогти! - Віктор
Від якого павербанку він працює?
- Назар П***
Це пиль попала на матрицю або на внутрішню лінзу, потрібно просто прочистити
- Уляна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: White
- Недостатки:
- Проектор не работает. Горит картинка и никак не могу ее убрать
- Продавец Hamster
Дякуємо за відгук, Уляно!
Нам дуже шкода, що проектор HY300 Pro запустився на "Make Your Life Better" (заводський екран) і не вимикається — це поширена проблема з "зависанням" на boot-екрані в Android-моделях, часто через тимчасовий глюк прошивки чи стрибки напруги під час підключення.
Ось швидкі кроки, щоб виправити:
1. Вийміть кабель живлення з проектора на 5–10 хвилин (не просто вимкніть кнопку), потім увімкніть — екран має зникнути, і проектор запуститься нормально.
2. Хард-ресет: Якщо не допоможе, утримуйте кнопку reset 10–15 секунд для скидання на заводські налаштування
Завжди готові допомогти, пишіть одразу!
- Лоліта С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: White
Чудовий пристрій, всій сімʼї сподобався. Гарне зображення, масштабує теж супер, є регулятор чіткості зображення. Звук непоганий. Трохи шумний, але не критично.
- Продавец Hamster
Дякуємо за теплий відгук, Лоліто!
Раді, що проектор HY300 Pro став хітом для всієї сім'ї — гарне зображення з регулятором чіткості справді його фішка.
Шум — типовий для LED-моделей, але добре, що не заважає.
Якщо знадобиться порада по налаштуваннях чи аксесуарах, звертайтеся, завжди готові допомогти!
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: White
Не витрачайте свій час на це..
- Недостатки:
- Погана якість зображення, видно матрицю.
- Продавец Hamster
Дякуємо за ваш відгук, Денисе!
Нам дуже шкода, що смарт проектор HY300 Pro не виправдав очікувань щодо якості зображення — це дійсно може розчарувати, особливо коли видно структуру матриці (це поширена особливість бюджетних LED-проекторів де пікселі помітні на близькій відстані чи в яскравому освітленні). Модель оптимізована для темних кімнат і базового стримінгу, але ми розуміємо, що для повноцінного домашнього кіно хотілося б кращого.
Рекомендуємо спробувати оптимізацію:
Проектуйте в повністю затемненій кімнаті (відкрийте шторки тільки після фокусування).
Тримайте відстань 1.5–2 м від екрану/стіни для чіткості (інструкція в налаштуваннях > Дисплей).
Якщо проблема не зникне (або це брак оптики), звертайтеся до нас негайно — ми організуємо безкоштовну заміну на іншу модель (наприклад, HY320 з кращою матрицею) чи повне повернення коштів. Надішліть фото проекції чи деталі, і ми все врегулюємо оперативно. Завжди готові допомогти, щоб ви залишилися задоволені!
- Руслан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: White
Все працює
- Продавец Hamster
Дякуємо за ваш відгук, Руслане!
Раді, що смарт проектор Magcubic HY300 Pro+ працює бездоганно і ви задоволені ціною — це для нас найкраща похвала!
Якщо потрібна допомога з налаштуваннями чи рекомендації для домашнього кінотеатру, звертайтеся, завжди готові підтримати!
- Сюзанна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Bronze-White
Проектор дуже гарно працює, не очікували що буде така гарна якість зображення, проектор сам підлаштовується під розмір стіни, все легко налаштовується. Дякую
- Достоинства:
- Після замовлення одразу вийшли на зв’язок та відправили в той же день.
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо, Сюзанна!
Дякуємо вам за такий приємний і детальний відгук!
Раді чути, що проєктор перевершив ваші очікування та що вам сподобалась якість зображення й зручність налаштувань.
Користуйтесь із задоволенням, а якщо виникнуть питання — завжди раді допомогти!
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Bronze-White
Дуже хороший проектор.
Дитина в захваті.
Звуку також цілком достатньо.
Пізніше додам фото.- Достоинства:
- Хороша картинка та звук.
- Недостатки:
- Наразі не виявлено
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо, Марія!
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що проектор сподобався і дитина в захваті.Будемо чекати на фото, дякуємо за довіру!
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: TopKozak. Цвет: White
Сломался через пару месяцев не активного использования (1-2 раза в неделю)
- Достоинства:
- Мобильность, настройка горизонтальной и вертикальной трапеции
- Недостатки:
- Китайская подделка. В лучшем случае 480р, до 4к как до луны пешком
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Oasis trade. Цвет: White
Гарний проектор. Швидко прийшов.
- Недостатки:
- Замалий шнур зарядки.
- Андрей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Oasis trade. Цвет: White
Все працює проектор за такі кошти просто супер
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: TopKozak. Цвет: White
Включили,хвилин 5 працював,потім вимкнувся і вже не вмикається
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TopKozak. Цвет: White
Перечислила в недостатках
- Недостатки:
- Пульт не работает, реагирует со 100500 нажатия. И изображение транслирует криво, приходится ставить под бок прожектора подпорку. Ужас. Покупала на подарок
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: TopKozak. Цвет: White
Заказ обработан очень быстро,все согласно описанию,Всем рекомендую,продавцу отдельное огромное спасибо,проектор брал на подарок,думаю имениннику понравится!!!
- Продавец TopKozak
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TopKozak. Цвет: White
Працюю гарно, покупкою задоволені
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TopKozak. Цвет: White
Абсолютно нормальний проектор за свої гроші.
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TopKozak. Цвет: White
За такі гроші неочікувано. Зображення яскраве, в день звичайно фільм не дуже подивишся, але так я брав для презентацій, то це саме те що треба. Швидка доставка, гарно запакований, чудове обслуговування.
- Достоинства:
- Якість обслуговування, дизайн
- Недостатки:
- Шкода, що немає внутрішньої батареї, але за таку ціну це не є недоліком
- Продавец TopKozak
- Юра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TopKozak. Цвет: White
Гарний проектор. Картинка доволі таки якісна за таку ціну.
- Достоинства:
- Дуже швидка відправка товару. Супер мега ввічливий продавець. Дуже файне пакування з пупиркою. Тобто в дорозі не побється
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец TopKozak
- Віктор С***Продавец: TopKozak. Цвет: White
Це підробка прийшло на НП так і поїхало додому це не то що зазначено в прайсі прийшло фігня за 10 евро, провіряйте товар
- Достоинства:
- Підробка
- Недостатки:
- Підробув