- Наталя В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 3. Запах: Гардения
Сама моя жахлива покупка. Про аромат і мови не має. Пятна цвілі і цвіллю тхне. Все пішло у смітник
- Ангеліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 3. Запах: Гардения
Аромат відчувається тільки зблизька, і то ледь помітний, але дуже гарно виглядає, можливо в більшій кількості справді буде відчуття свіжості
- Достоинства:
- Вигляд
- Недостатки:
- Не стійкий запах
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 3. Запах: Гардения
Зовсім не пахне, що він є, що його немає...
- Достоинства:
- Я не знайшла
- Недостатки:
- Немає запаху
- Продавец VM HOUSE
Шановна Наталіє,
Дуже шкода, що аромат не виправдав Ваших очікувань.
Дані аромасаше виготовлені з натуральних компонентів, мають повільне випаровування та поступово розкривають аромат — на відміну від синтетичних ароматизаторів, які одразу дають сильний запах.
Радимо використовувати саше в невеликих закритих приміщеннях, наприклад, у шафі чи комоді — аромат проявиться через кілька днів. Якщо ж Ви віддаєте перевагу більш насиченим ароматам, можна додати кілька крапель ефірної олії зі своїм улюбленим запахом — це посилить ефект і продовжить свіжість!
Також рекомендуємо звернути увагу на інші варіанти з нашого асортименту:
Саше з ароматом персику: ссылка
Воскові арома-саше: ссылка
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 3. Запах: Белый чай
Чудово! Якість хороша!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 3. Запах: Персик
Все супер. Дуже задоволена покупкою. Аромат гарний!
- Богдан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 3. Запах: Персик
Перекрасний освіжувач
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 3. Запах: Гардения
Гарний аромат, все сподобалось. Дякую!
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 3. Запах: Гардения
Компактна річ, дуже ароматна та гарна
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 3. Запах: Белый чай
Освіжувач дуже гарний
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 3. Запах: Персик
Хороший та якісний товар
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 3. Запах: Гардения
Хороша якість товару, приємно пахне
- Родіон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 3. Запах: Белый чай
Гарні та ароматні саше.
- Достоинства:
- хороша якість, приємні аромати