- Алексашвили С***Отзыв от покупателя. Продавец: SKY
Гарна річ.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: SKY
Голка прийшла погнута
- Достоинства:
- Прийшла швидко
- Недостатки:
- Брак
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SKY
Відправка дуже швидка, це не могло не тішити. Це моя перша голка, і я прилаштувалась до неї одразу
- Достоинства:
- Чудова якість як і ціна, можна регулювати довжину голки, відповідно і ведичину петлю.
- Недостатки:
- Для новачка початківця не знацдено.
- Анастасія М***
А підкажіть будь ласка назву тканини для цієї голки
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: SKY
Хороший товар.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SKY
Звичайна голка для килимової вишивки і не тільки, доволі дешева ціна як для таких голок, але працювати нею можна, рекомендую!
- Varvara P***
Доброго дня а скільки ми голка?точніше отвір для нитки.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: SKY
Игла просто ужасная. Пряжа цепляется внутри нее и просто не проходит. Неровности видно если даже элементарно посмотреть внутрь иглы. Работать ней нельзя.
- Недостатки:
- Брак
- Продавец SKY
Шановна Олександра. Ми з Вами зв'яжемось, і відправимо Вам голку належної якості. Приносимо вибачення за незручності.
- Продавец SKY
На жаль ми не можемо Вас ідентифікувати. Зв'яжіться з нами через особистий кабінет виберіть категорію "Задати запитання продавцю".
- Світлана З***
в мене теж така ситуація.
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SKY
Голками задоволена. Відповіли швидко. Товар прийшов вчасно. Дякую.
- Достоинства:
- Дуже якісні. Працювати з ними одне задоволення.
- Недостатки:
- Скоріш побажання.Придбати голки більшого розміру 4-5 мм.
- Фомичева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SKY
Деньги на ветер
- Недостатки:
- Работает через раз
- SKY
Шановна, Наталія! Ми впевнені що Ви десь зробили помилку при роботі, через те у Вас не виходить. Ми з Вами зв'яжемось і відправимо детальну інтсрукцію по роботі. Якість нашого інстументу гарантуємо!
- Світлана З***Продавец: SKY
Проблема решена
----
- Достоинства:
- пришла все нормально, тільки у мене питання, чому коли я шию, пряжа вискакуює з тканини? вона даже не чіпляється
- Недостатки:
- брак
- Анна М***
Треба дивитися яка тканина,чі підходить розмір голки до неї і нитки. Чи притримуєте ви ниточку на початку і не тягнете далі. Це питання до вас а не до голки,так як голки мають різний розмір під різні основи) подивіться МКв інтернеті для початківців.