Отзывы покупателей о Блок питания для ноутбука DELL 19.5V, 3.34A, 60W, 4.5*3.0, black (без кабеля !) High Copy (1995100)
- Мартинюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LBK
Товаром задоволені, все працює.
Дуже відповідальний продавець, перед відправкою перевірили чи дійсно підійде кабель по роз'єму до ноутбука. - Олексій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: For Laptop
Не заряджає ноут.
По характеристикам повністю співпадає з оригінальним блоком живлення (рідним), але по факту порівнявши - відрізняються незначно довжиною штекера на 1-2 мм. Як не намагався - не заряджає. При покупці в мене питали великий штекер мені чи менший. На що я відповів: «Найменший». Та найменший виявився все рівно завеликий) Розумію, що купував не оригінал, і така ситуація - передбачувана, але тим не менш.- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Не заряджає
- Лілія
Така ж сама ситуація, з опису і візуально такий як оригінальний БЖ, але не в заряджає. Сподіваюсь гроші вдалось повернути?
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: For Laptop
Оскільки відгук редагувати не можна, тому доповню . Магазин оперативно зв'язався зі мною для вирішення проблем і оперативно переслали мені відсутні документи. Тому покупкою я задоволений. Магазин рекомендую.
- Достоинства:
- оперативно вирішують проблеми
- Недостатки:
- тепер не бачу
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: For Laptop
Товар доставили швидко , упакованим в картонну коробку. Блок живлення відповідає заявленим характеристикам. Проте в упаковці відсутні чек та гарантійний талон.В особистому кабінеті на Розетці їх теж неможливо скачати. Сподіваюсь на реакцию магазину.
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- Відсутні гарантійний талон та чек
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: For Laptop
Заказал зарядку,на следующий день позвонил менеджер, через 2 дня пришла. В целом, покупкой доволен, нареканий нет.
- Достоинства:
- Не сильно греется, красивая, крепкая, длинная
- For L***
Спасибо Вам за покупку