Отзывы покупателей о Игрушка для собак Collar Тренировочный снаряд Puller Standard 28 см (6490)

Оценка пользователей 4.68/5
  • Отзывы про товар продавца ВС Retail
  • Жанна т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВС Retail. Цвет: Фиолетовый

Крута річ для нашої красуні

Достоинства:
    Не травмує зуби тварині

• Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВС Retail. Цвет: Фиолетовый

гарна цікава іграшка для песика. Поміч у дресувані. Є інструкція де детально описано, як використовувати пулер для дресування.

Достоинства:
    Гарна якість. Є інструкція з порадами та вправамми.
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  ВС Retail

• Яна

Спасибо!

Достоинства:
    Крепкая игрушка
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  ВС Retail

Спасибо за Ваш отзыв, будем рады видеть Вас в нашем магазине снова!

• Дарія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Цвет: Фиолетовый

Чудова іграшка , просто супер
    Єдине що не лишайте собаку сам на сам з іграшкою ) її швидко не стане )

Достоинства:
    Дуже крута
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WD Retail. Цвет: Фиолетовый

Іграшка супер

Достоинства:
    Собака задоволена
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  WD Retail

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Міцне та якісне кільце!

• Продавец  StarLight

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Купляв у 2021 році, одне кільце ще досі живе, використовуємо) головне використовувати тільки для апорту, а не для гризіння, бо з'їсть за хвилину. Кинув, пес кільце приніс - забрав, кинув - забрав і тоді воно буде служити довго.

Добрий день, шановний Денисе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Елена С***

Чудова іграшка для тренування

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Обриський Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Не виправдали очікування. Один пулер порвалась впродовж 1 тижня експлуатації. Другий, на останньому подиху

Достоинства:
    Для собак яких носять замість брєлочка на ключах - підійде
    Недостатки:
    Для активних, середньостатистичних собак брати не варто. Хлипке

Добрий день, шановний Руслане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що даний товар не виправдала ваших очікувань. PULLER зроблений з матеріалу, який безпечний для зубів і ясен чотирилапого, а його прокушування приносить задоволення собаці. Ми рекомендуємо не використовувати тренувальний снаряд як іграшку і не давати його собаці на розгризання або залишати тварину з ним наодинці. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості товару, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Улюблена забавка нашого лабрадора.

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Оксана Д***

Супер якісна іграшка

Достоинства:
    Витривала для кане корсо
    Недостатки:

Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою. Аби тренувальний снаряд слугував якнайдовше, ми рекомендуємо не використовувати його як іграшку та не залишати тварину з ним наодинці.

• Забельский Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Все ок, грається, дуже любить каруселі з двома пулєрами;)

Достоинства:
    Легка, собакєну дуже подобається.
    Недостатки:
    Швидко розбирається на молекули, коли не встигаєш приховати. Собакєн- АСТ

Добрий день, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою. Аби тренувальний снаряд слугував якнайдовше, ми рекомендуємо не використовувати його як іграшку та не залишати тварину з ним наодинці.

• Оксана Д***

Все сподобалось

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Заказывала раньше - был супер. В этот раз- на 3-ку. Порвал на пополам через час. У меня стафф и снаряд не выдержал перетягивание.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Плохой материал

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що даний товар не виправдав ваших очікувань. PULLER зроблений з матеріалу, який безпечний для зубів і ясен чотирилапого, а його прокушування приносить задоволення собаці. Ми рекомендуємо не використовувати снаряд як іграшку і не давати його собаці на розгризання або залишати тварину з ним наодинці. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості тренувального снаряда, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Гарна іграшка, песик грає з задоволенням

Достоинства:
    Гарна якість виробу

Добрий день, шановна Валеріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Гарне кільце, витримує ігри з доберманом. Добре літає, легке.

Достоинства:
    Ціна, якість

• Снежана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Качество хорошее! Для крупной породы собак то что нужно!

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:

Добрий день, шановна Сніжано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Дмитро Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Собача радість і обов'язково потрібні бути у кожного песеля.

Достоинства:
    Міцні. Для лабрадора ідеальний розмір

Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Инна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Добрий день, шановна Інно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Больше года в использовании, всё целое,слегка пожеванное, собаке нравится!

Достоинства:
    На долго хватает,не прячу от собаки!
    Недостатки:

Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Пес дуже радий, новій чудовій іграшці!!!
    Тільки краще не давати гризти, довше протримаються.

Достоинства:
    Ціна, якість

• Константин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Нам повезло нашы пуллеры живут 4 месяца, наш лабрадор вне себя от счастья!!!

Достоинства:
    Качественные и практичные

Добрий день, шановний Костянтине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Главное не оставлять собаке для самостоятельной игры, ну это знают все, кто занимается дрессировкой

Достоинства:
    Отличный инструмент для занятий с собакой. Немецкой овчарке размер " в самый раз"
    Недостатки:

Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Одного пулера вистачило на 2.5 місяці активних ігор та тренувань: апортування, перетягування, крутіння собаки (30кг) навколо себе і т.п.
    Другий навіть ще не чіпали.
    Як для активної та сильної собаки (малінуа)та таких ігор 2.5 місяці — чудовий результат. Якби використовували виключно для апортування — вистачило б на роки.
    Авторам коментарів про «собака розгризла дуже швидко» зауважу, що без нагляду собака і двері може прогризти швидко.

Достоинства:
    Міцний, собаці прикольно коли він котиться

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Хороший пуллер. Собака довольна.

Здравствуйте, уважаемая Ольга! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества тренировочного снаряда PULLER и остались довольны покупкой!

• Юлия Л***

Отлично

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:

Здравствуйте, уважаемая Юлия! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества тренировочного снаряда PULLER и остались довольны покупкой!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Почитал комментарии и купил.....хватило на 30 минут.
    К сожалению у меня наверное неправильная овчарка.

Недостатки:
    не подходит для крупных собак,хватило на 30 минут.

Здравствуйте, уважаемый Михаил! Благодарим за обратную связь! PULLER — это снаряд для тренировки собаки. Он помогает отрабатывать с питомцем такие упражнения как бег, прыжки и перетягивания. Продукт сделан из материала, который безопасен для зубов и десен четвероногого, а его прокусывание приносит удовольствие собаке. Мы рекомендуем не использовать снаряд в качестве игрушки и не давать его собаке на разгрызание или оставлять животное с ним наедине. В таком случае он прослужит гораздо дольше.

• Денис П***

У моей овчарки хватило на 5 лет и служит до сих пор...
      Используем кольцо не для грызения, а исключительно для апорта.

Здравствуйте, уважаемый Денис! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества тренировочного снаряда PULLER и остались довольны покупкой!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Купили для папиной немецкой овчарки,почитал отзывы и был убежден ,что качество соответствует описанию, даже проспорил из-за этого. Хватило на 30 минут.Он просто разгрыз его ,без всяких усилий .....прийдется по старинке теперь опять палку кидать.
    Если у вас крупная собака ,то к покупке не советовал бы.

Недостатки:
    не подходит для крупных собак

• Ростислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Прикольна штука .Собака обожнює.
    Шкода,що вистачає не на довго

Достоинства:
    Собака задоволена
    Недостатки:
    Слабеньке

Доброго дня, шановний Ростислав! Дякуємо за зворотний зв'язок! PULLER виготовлений із композитного полімерного матеріалу, у який собакам подобається занурювати зуби. На відміну від виробів із більш твердих матеріалів, PULLER безпечний для зубів і ясен чотирилапих. Ми не рекомендуємо давати тренувальний снаряд собаці на розгризання, а також залишати тварину з ним наодинці.

очень слабенькие.

Здравствуйте, уважаемый Михаил! Благодарим за обратную связь! Дело в том, что во время занятий с PULLER очень важно, чтобы собака правильно захватывала снаряд. Скорее всего питомец поймал кольцо на резцы и просто разрезал его. Для того чтобы PULLER служил как можно дольше, а также для безопасности питомца, мы рекомендуем следить за захватом, поскольку правильно и более безопасно для зубов — захват премолярами.

• Ростислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Перший комплект пуллера був просто невбиваємий.Купив ще раз.Розлізся за пару днів.Таке враження ,що зовсім інчий матеріал.Або якийсь перележаний.Але явно він був зовсім поганої якості

Достоинства:
    Вівчарка дуже любить
    Недостатки:
    Як на який попадеш

Доброго дня, шановний Ростислав! Дякуємо за зворотний зв'язок! Будь ласка, зверніться до нас з 9:00 до 18:00 з пн по пт за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Оля Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Хорошее качество. Уже полгода овчарка играет и кольца ещё живы.

Достоинства:
    Качество

• Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Овчару нравится. Пуллер выдерживает зубы большого пса.

Достоинства:
    Крепкий
  • Ростик Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Прикольна штука.Підходить не тільки для ігор,а гарна річ в період зміни зубів.Інколи зуб лишається в пуллері)

Достоинства:
    Якісна цацка

Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв. Тренируйтесь с удовольствием и главное - аккуратно, дабы не повредить десны питомца в период смены зубов.

• Алёна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Гарна, якісна іграшка. Підійде для великих собак. наш акіта постйно ними грається.

Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв. Пользуйтесь с удовольствием!

• Марина З***

Отличные пуллеры! Спасибо!

Достоинства:
    Качественные
  • Tatiana Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Покупка была для хаски очень понравилось , думала поиграеться 5 минут и всё интерес пропадёт , но ему поравилось играем каждый день, материал отличный. Забирала в магазине розетка Карла Маркса 100 всё быстро продавцы вежливые , обслужевание на высоте.

Достоинства:
    Всё понравилось
    Недостатки:
    Нету
      Представитель поставщика

Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв о нашем товаре. Пользуйтесь с удовольствием и по назначению. Обращаем Ваше внимание, что ПУЛЛЕР - это тренировочный снаряд, а не игрушка. Веселых и продуктивных тренировок Вам!