Отзывы покупателей о USB TOTO 2.0 Хаб Концентратор 4 порта Black

• Горощенко Ю***

Не працює на 4 порти. Навіть дві флешки разом не бачить. Не рекомендую

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Usmart

Доброго дня! Можете повернути товар. Також рекомендуємо спробувати використати інший порт USB

• Владимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Usmart. Цвет: Black

Купив USB TOTO 2.0 Хаб Концентратор 4 порта Black на Розетці від Продавець Usmar. USB-хаб – НЕ працює взагалі ніяк, навіть як подовжувач НЕ працює!!!
    Сходив в Розетку, вони перевірили та підтвердили цей факт, дали мені телефон продавця. Я зателефонував та повідомив факт браку. У відповідь почув, що товар не перевірявся, чекайте відповідь. Пройшло 5 днів при моїй безпосередній активності та нагадуванні про себе.
    Дали таку відповідь: Висилайте товар Новою поштою за свій рахунок!!!! Після перевірки товару перерахуємо гроші на картку лише за умови, що картка для оплати товару була ваша, тобто замовника покупки!!!! А я оплачував карткою дружини! Німа сцена….
    Вперше зустрічаюсь з таким відношенням до покупця!!! Ганьба таким продавцям!!! Це просто неподобство!!!
    Сьогодні, коли всі користуються для покупок інтернетом і проплачують за товар зараннє, то хотілося б отримувати робочий товар без дефектів, який буде справно працювати.
    Продавець Usmar просто десь зібрав непотріб та заробляє на людях, вважаючи їх лохами… Звичайно, що я не буду витрачати гроші на пересилку назад продавцю, бо не працюючий хаб мені обійдеться по подвійній ціні…
    Я вважаю, що Розетка повинна перевіряти товар при видачі та мала б посприяти поверненню бракованого товару або обміну його на працюючий пристрій. Або ж об’явити бойкот такому продавцю Usmar і більше не пропонувати товари цього продавця (всі відгуки на нього негативні)! Нажаль, я не прочитав відгуки до покупки, бо думки не мав, що на Розетці можна потрапити в пастку при купівлі товару.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює від слова зовсім
    • Продавец  Usmart

Доброго дня! На жаль, немає можливості відповісти на кожну вашу фразу, бо дуже багато ви написали. Якщо коротко - ми вам запропонували повернути товар та надали всю необхідну інформацію, а ви відмовилися. Про те, що ви робили оплату з картки дружини ви нам не повідомляли, а якби повідомили, то дізналися б, що це не проблема. Все решта написане вами - це перекручування фактів і повна нісенітниця

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Usmart. Цвет: Black

спаянно параллельно 4 USB гнезда - абсолютно бесполезное устройство, разве что можно использовать как удлинитель с кабелм 20см.

Достоинства:
    нет, это вообще не USB Hub
    Недостатки:
    не работает
    • Usmart

Доброго дня! USB Hub - це і є розгалужувач, тобто спаяні USB порти. Якщо вам потрібно підключати більш-менш потужні споживачі (сканер, принтер і тд), тоді вам потрібен АКТИВНИЙ USB Hub, до якого можна підключити додаткове джерело живлення. Уважно читайте опис товару перед покупкою.

• Adam S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Usmart. Цвет: White

Мне прислали использованный удлинитель . Не говоря уже о царапинах, также были видны следы ржавчины. По всей видимости товар где-то в сырости залежал.

• Usmart

Доброго дня! У нас весь товар новий, запакований. У вас була можливість оглянути товар на пошті перед тим, як його оплачувати. Якщо у вас є претензії по його роботі, можете без проблем повернути товар, написавши нам. Також в якості компенсації пропонуємо вам знижку на наступну покупку

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Usmart. Цвет: Black

купля щоб підключити одночасно мишку, принтер і флешку, але при одночасному підключенні бачить тільки один пристрій на ком'ютері. Якщо підключити один пристрій наприклад флешку в кожет юсбпорт то кожен порт працює і бачить пристрій, але якщо всі три приєднати то тільки один. Можливо продали брак можливо це всі такі,але я не задоволений і сьогодні купив інший дорожчий і все ок!
    Доречі доставка була платна, а в описі повідомляли що безкоштовна !!!

Достоинства:
    Недостатки:
    один суцільний недолік
    • Usmart

Доброго дня! Ви можете повернути товар протягом 14 днів! Доставка платна і ніде про безкоштовну доставку писати не могло, ви мабуть переплутали з акцією магазину Розетка

• Usmart

На рахунок того, що не працюють всі пристрої одночасно - їм просто не вистачає живлення, так як живляться вони від одного USB порта комп'ютера. Спробуйте використати USB порт 3.0

• Boris B***

Имел негативный опыт купить такой же хаб у себя в городе. Недостатки те-же. Работает только с одной флешкой. Выбрасывать не торопитесь. Можно использовать как юсб удлинитель для телевизора (там не нужен длинный шнурок). Я его использую для одновременного подключения мышки и подставки для ноута. Можно подключать и клавиатуру.

• Михаил З***
    Продавец: Usmart. Цвет: White

1-ю флэшку воткнул - "УРА" видит, 2-ю воткнул - не видит ничего: ни 1-й, ни 2-й
    Может я что-то не так делаю? 1-я на 16 Гб, 2-я на 4 Гб, комп ПК настольный 2 ядра, 4 Гб, винда 10-я. Может кто что прояснит?

Достоинства:
    мне как для настольного пк - удлинитель, очень удобно, т.к. часто пользуюсь флэшками
    Недостатки:
    не понятен принцип работы
    • Usmart

Доброго дня! Спробуйте під'єднати хаб до іншого USB порта ПК. Очевидно, що для роботи двох флешок одночасно не вистачає живлення. Також спробуйте використати інші порти концентратора. В будь-якому випадку ви можете повернути товар, написавши нам через форму "задати питання до товару"

• Serg L***
    Продавец: Usmart. Цвет: Black

Нашел как заставить такой хаб работать , чтобы не гонять брак в Розетку