Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Столик для ноутбука T34 White

Оценка пользователей 3.33/5
  • Віктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Белый

Ми ше не зразу зрозуміли, де поставити столик, але він виявився дуже зручним – і в спальні, і в кабінеті підходить. Коліщатка крутяться легко, можна переставити без зайвих проблем . Матеріал добрий. Трошки тільки ніжки не завжди фіксуються добре, але ми якось на це не звертаєм увагу. В цілому – користуємось з задоволенням.

• Продавец  Лоукостер

Дякуємо Вам за детальний відгук та високу оцінку!

Раді, що столик виявився зручним у користуванні та добре підійшов для різних кімнат. Саме універсальність і легкість переміщення завдяки коліщаткам є його великою перевагою

Щодо фіксації ніжок — дякуємо за зауваження. Якщо потрібно, можемо надати рекомендації щодо правильного налаштування механізму, щоб фіксація була більш надійною.

Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів на Rozetka. У нас є ще багато практичних рішень для дому та роботи!

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Белый

Стільниця, Фронтальна перемичка МДФ 12 мм., опори з тонкого металу, очікував що буде економ але не настільки. Висоту стола зробив 690 мм, ноутбук знаходиться на столі тільки під час роботи, під час перерви прибираю, не впевнений в стійкості конструкції. Почала відходити кромка. Повертати не буду, функцію мобільного стола виконує, все інше згідно опису, більше не очікуйте тай немає часу перевіряти інші конструкції.

Достоинства:
    Краще ніж на колінках, мобільний, для роботи якщо не спиратись згодиться.
    Недостатки:
    Нестійкий, з порушеною геометрією, ч/з 2 години відійшла кромка на стільниці.
    • Владислав К***

Доповню відгук практикою щоденного використання: спиратись можна, але треба контролювати наскільки сильно ти спараєшся, столик в силу своєї конструкції трішки прогинається але зберігає сфою форму. Коли відчуваю що столик прогинається перестаю це робити і тримаю руки на мишці і клавіатурі. Виріб має право на життя. Нотбук залишаю на столі закритим, при цьму тильну сторону стола присуваю до додаткової поверхні для уникнення випадкового руху.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Белый

Получили столик, собрали . Конструкция хлипкая, если поднять высоту, заваливается вперёд. Удивили положительные отзывы..... С возрастом заморачиваться не будем, но мы лично покупкой не довольны .

Достоинства:
    Компактный
    Недостатки:
    Указаны в отзыве
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня, дякуємо Вам за оцінку нашого товару, Ми звернемо увагу на Ваші побажання, щоб зробити наш товар та сервіс кращими в майбутньому. Якщо Ви бажаєте повернути товар, зверніться в чат "Написати продавцю", або оформіть заявку на повернення товару в розділі "Повідомити про проблему з замовленням"

• Илья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Белый

Не знаю чому пишуть що конструкція хліпка, насправді дуже міцна, звичайно якщо не стрибати на ньому. Працюю за звичайним кріслом, тому для мене дуже зручно, що стіл невеликий, ще легко переміщується. Колір дуже подобається. Брав ще з великою знижкою, тому покупкою задоволений повністю.

Достоинства:
    Міцний, зручний, невеликий.
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня, щиро вдячні що обрали наш товар на сайті Розетка, будемо і надалі старатись радувати вас товарами та сервісом!

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Белый

Дуже слабенький стіл. Страшно приторкнутися. Здається що відразу розвалиться. Зроблено з дешевих матеріалів. Місцями є сліди клею (відчистив). Одна ніжка трохи не докрашена. За таким столом довго не попрацюєш, бо не зручний. Якщо треба посідити за ноутбуком якусь годинку, то це ще норм. Більше - важче.

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Описані вище
  • Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Белый

Зібрали столик, ще не дивилася в користуванні. Але конструкція дуже «хліпка». Тому, навіть, не знаю, скільки він прослужить.
    Місяць гарантії є, будемо дивитися

Недостатки:
    Не дуже міцна конструкція