Отзывы покупателей о Принтер Canon i-SENSYS LBP243dw Wi-Fi (5952C013)

Оценка пользователей 3.83/5
  • Олена Б***

Купила принтер в кінці грудня. Не знаю, на скільки був розразований картридж, що йшов при покупці принтера, але друкував він недовго. Після заправки і заміни фотобарабана друкує досить світло, якість погана. Очевидно, принтер розрахований на покупку кожного разу нового картриджа.
    Друга проблема - це налаштування. Завантажили драйвери з офіційного сайту, налаштували принтер. Він то друкує, то видає помилку друку. Немає гарантії, що ти зранку ввімкнеш його і він буде друкувати. Вчора друкував, сьогодні вже ні - помилка друку.
    Ця покупка була помилкою. НЕ рекомендую.

Достоинства:
    Красивий принтер
    Недостатки:
    Неможливо нормально налаштувати, погана якість друку
      Представник бренду

Доброго дня! Картриджі виробництва Canon є одноразовими, та не розраховані на повторну перезаправку. Радимо вам, після закінчення вмісту картриджів, замінити їх на такі самі нові. Повторна перезаправка картриджа може викликати погіршення якості друку та виходу із ладу принтера. Будь ласка, напишіть нам в дірект Інстаграм(Canon Україна) і ми надамо вам необхідну інформацію для налаштування вашої техніки.

• Костянтин Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Якісний принтер для нас підійшов ідеально!

• Василий М***

Немного запутанные настройки. Чтоб получить возможность настроить многие функции (в т.ч. сетевой интерфейс) необходимо включить вход по паролю (пин), выключить-включить принтер, зайти с пином. Потом выключить DHCP, выключить-включить устройство, опять зайти с пином, и вот только потом настроить сеть вручную. Из хорошего (даже замечательного!!!) - драйвера с прилагаемого диска становятся на Вин-7х64 без всяких плясок с бубном (на х32 просто не пробовал). Хотя в списке ОС Вин-7 отсутствует.
    Второе из замечательного - удаленный администратор через сеть видит кто, когда и сколько печатал, все ошибки и замятия, а также замены картриджа. Нерадивому юзверю теперь не скрыться )).

Достоинства:
    Хорошо и быстро печатает
    Недостатки:
    В комплекте картридж "стартер"
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Принтер просто супер!
    Підтримує віфі. Те що треба для дому.
    Посиавив де є місце, хоч і на балконі, і друкуй що треба.

• Мар'яна С***

Я отримала принтер сьогодні і відразу спробувала його. Він чудово справляється зі скануванням і друком, як кольорових, так і чорно-білих матеріалів.
    Однак мене розчарувало те, що в коробці не було шнура для з'єднання принтера з ноутбуком. Я мала щастя, що у мене був такий самий шнур від мого зовнішнього диска, але якби не це, то я б не могла користуватися принтером.
    Крім цього, все гаразд.

Достоинства:
    За таку ціну принтер дуже гарний.
    Недостатки:
    У комплекті не йде шнур для підключення до ПК/ноутбука.
    • Сергей

Вельми цікаво як принтер виконав функції сканування. Якийсь фарс

• Александр П***

Интересно, как у вас получилась цветная печать на черно-белом принтере !??

• Ярослав

Як взагалі можна продавати те до чого немає витратних матеріалів? всередині стартовий картридж і все....підходять тільки 070 та 070Н, яких немає взагалі ніде

Достоинства:
    Досить непоганий
    Недостатки:
    В Україні немає картриджів до цієї моделі