Отзывы покупателей о Игровой набор с куклой "Русалочки-сестрички" L.O.L. Surprise! 515760 в ассортименте

Оценка пользователей 3.5/5
  • Елизавета С***

Гарна лялька, дочці дуже сподобалась. Прийшла швидко

Достоинства:
    Яскрава приємна іграшка
    Недостатки:
    Не бучу

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

• Юлія М***

Хвостик у лялечки не змінює колір як зазначено в інструкції до цієї іграшки

Достоинства:
    Лялечка якісна
    Недостатки:
    Маленька

• Гамзатова Ю***

Скоріше за все авторка попереднього відгуку, має на увазі що у вас на відео зображено нібито хвіст треба робити самим, а в цій серії він вже готовий і на відео лялечки ЛОЛ, а це серія Літл Сістерс. Тобто зовсім різні іграшки! Тому дійсно краще видалити відео, щоб не плутати покупців. На фото зображені "правильні" іграшки)))

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Серія Mermaids складається з Русалоньок-Сестричок, Чарівних русалоньок та ляльок Tweens. На фінальному пекшоті видно всіх лялечок серії Mermaids для того, щоб споживач розумів, які лялечки є у серії, саме тому воно є у картці товару. Нам дуже прикро, що відео ввело в оману.

• Олена М***

Товар не відповідає відеоогляду, дитина обрала ляльку через відео. Насправді товар інший. Звернувшись в підтримку, вони сказали що їм шкода…. І відео так і не змінили..

Недостатки:
    Лялька не така як на відео. Підтримка не вирішує ситуацію.

Добрий день, Олено! Ігрові набори L.O.L. Surprise! виготовлені у форматі сюрпризу, упаковання повністю закрите, тому обрати ляльку немає можливості. Нам дуже прикро, що всередині кульки була не та лялька, яку хотіла дитина.