- Денис І***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Тип крепления: Молния. Размер: 90x190
Якщо вам потрібен товар швидко, сміливао НЕ замовляйте тут. 3 зірки через за затягування. Товар середньої якості.
Дякуємо за відгук.
Варто уточнити, що товар виготовлявся під індивідуальний, нестандартний розмір. Такі позиції не лежать готовими на складі — вони відшиваються окремо під замовлення, тому на це природно потрібен додатковий час.
Щодо якості — товар якраз дуже хороший у своїй категорії, і більшість покупців це підтверджують у відгуках.
Дякуємо за замовлення.
- Єлизавета А***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Тип крепления: Молния. Размер: 140x200
Якість на вищому рівні,побачимо скільки взагалі протримається,а ще на фото наче дві застібки,а по факту одна.
- Достоинства:
- Не знайдено
- Недостатки:
- Прикріпляю фото
- Продавец Benefit for you
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку якості.
Якщо на виробі помітна ниточка, що вибилась, ми без проблем можемо зробити заміну — напишіть нам у повідомлення, і ми все організуємо.
Хочемо також зазначити, що одна ниточка жодним чином не впливає на якість або термін служби виробу. Це може траплятися при транспортуванні або розпакуванні.
Головне, що чохол добре сів у розмір матраца і виконує свою функцію. Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди на зв’язку та раді допомогти.
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Тип крепления: Молния. Размер: 90x190
Дякую! Товар якісний і підійшов по розміру.
- Продавец Benefit for you
Раді, що чохол підійшов по розміру та Ви задоволені якістю. Ми приділяємо особливу увагу точності пошиву та матеріалам, щоб виріб ідеально сідав на матрац і служив довго. Бажаємо комфортного користування!
- Оксана И***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Тип крепления: Молния. Размер: 130x200
Чохол підійшов ідеально
- Продавец Benefit for you
Ідеальна посадка — це завжди приємно
Раді, що чохол підійшов точно по розміру та сів як потрібно. Значить, заміри були зроблені правильно, а ми все відшили без відхилень. Нехай служить довго та виглядає акуратно в користуванні.
- Костянтин Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Тип крепления: Молния. Размер: 90x200
Ок
Дякуємо за відгук
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Тип крепления: Молния. Размер: 150x200
Щойно отримала, дуже задоволена, розмір підійшов ідеально, якістю задоволена
- Достоинства:
- Ідеальне рішення для бюджетного оновлення матрасу
- Продавец Benefit for you
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Тип крепления: Молния. Размер: 80x190
Абсолютно незадоволена. Чохол сам по собі - хороший. Але змійка не закріплена/не вшита з обох боків. Коли я хотіла заправити матрас в чохол - змійка вилізла. І, щоб її вставити назад, треба було витратити багато часу.
Також чохол прийшов брудний.
На моі повідомлення продавець не відписав.
Загалом, не рекомендую тут замовляти- Продавец Benefit for you
Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже шкода, що у вас виникли незручності. Головне, що сам чохол вам сподобався — він дійсно якісний і міцний. Якщо користуватися блискавкою акуратно, вона залишатиметься на місці й надалі працюватиме без проблем.
Щодо забруднення — приносимо вибачення! Якщо чохол справді прийшов брудний під час доставки, ми замінимо його за власний рахунок. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення, щоб ми могли швидко вирішити це питання.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає нам ставати кращими
- Алёна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Тип крепления: Молния. Размер: 80x200
Дуже задоволена покупкою! Чохол для матраца просто чудовий — якість відмінна, тканина приємна на дотик, ціна приємна. Відправили швидко, упаковано акуратно. Продавцю — величезне дякую!
Рекомендую- Достоинства:
- Приємна на дотик тканина