Отзывы покупателей о Кресло Diego ErgoFlex сетка бело-черное
Есть в наличии
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Premium Price. Цвет: Черный
Крісло прийшло в повній комплектації, швидко. Вдома зібрала доволі швидко, збір легкий.
Крісло не для дорослих людей або для низьких людей. Воно на 155-160 максимум. На мої 165 спинка низька, тому і підлокітники не там де треба і підтримка шиї на рівні плеч і тисне, навіть на найвищому регулюванні. Висота спинки +- така ж як параметри сидіння, майте на увазі. Не знаю, як це правильно називається, але спинка крісла зовсім не гойдається, тобто стала і все, хоча начебто краще, щоб трохи можливість коливання була.
Повернення зробити не вийшло, бо після збору газліфт тільки вибивати, тобто пошкодити конструкцію і тоді його точно не приймуть. Тому при купівлі прикиньте чи підійде вам така висота. Для дітей та підлітків буде норм. Продавець вцілому нормально спрацював.- Достоинства:
- Ціна, вигляд та легкий збір
- Недостатки:
- Не для дорослої людини, не можна буде повернути
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Premium Price. Цвет: Черный
Гарна ціна та якість, купували для дитини вчити уроки.
- Достоинства:
- Виглядає надійним
- Недостатки:
- Можливо не вистачає регулювання спинки.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Premium Price. Цвет: Черный
Непогане крісло за свої гроші
- Достоинства:
- Для дитини підлітка нормальне, стильно виглядає
- Недостатки:
- Трохи жорстковата спинка, не вистачає регулювання, може перекидатися, якщо сідати неглибоко
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Premium Price. Цвет: Черный
Купували для підлітка, то йому зручно. Ще й сам зібрав. Мені подобається, що правильно підтримує спину, можна погойдатись, але не лежати.
- Достоинства:
- Ергономічне
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: TERMIT. Цвет: Черный
Гарне якісне крісло за свою ціну. Швидко збирається.
- Артур Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro-Home-Tex. Цвет: Серый
Сломалось и пол года не простояло ножки
- RageNeoОтзыв от покупателя. Продавец: TradeGal. Цвет: Серый
- Недостатки:
- слабкі деталі які не витримують 90 кг , після неділі користування скрипить
- Продавец TradeGal
Вітаємо, RageNeo!
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою, адже дана модель розрахована на стандартні навантаження і зазвичай добре себе показує в експлуатації.
Що стосується скрипу — іноді це вирішується простим регулюванням або змащуванням з'єднань під час збірки, проте слабкості деталей бути не повинно.
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TERMIT. Цвет: Черный
Отличное кресло.
Быстро собирается лёгкое и удобное.- Недостатки:
- Спинка фиксированная.
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: TERMIT. Цвет: Черный
Я 158 ростом, крісло супер, єдине що підголовник менітне дуже зручний, але це в мене майже на всіх кріслах так, тому його можна просто висунути і супер. Є стабілізація, можна трохи гойдатись. Спині зручно, прилягає до стінки.
- Катерина О***
І підголовний регулюється і вверх і вниз, тому інший відгук про те що він впирається дивний
- Арсен К***Отзыв от покупателя. Продавец: TERMIT. Цвет: Серый + Белый
Отримав крісла дуже чудові.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TERMIT. Цвет: Черный
Крісло зручне. Зібрали швидко. Для підлітків саме те, що треба
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TERMIT. Цвет: Серый + Белый
відправили максимально швидко
- Достоинства:
- зручне, гарне, дихає, легко та швидко збирається
- Недостатки:
- трішки мале для людей 180 зростом, мінімальний люфт сидіння
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TERMIT. Цвет: Серый + Белый
Стул соответствует описанию. Приехал в целости внутри всё хорошо упаковано . Продавец связался сразу после заказа. Рекомендую
- Достоинства:
- Очень удобно сидеть и подголовник кстати, когда долго сидишь за компьютером.Можно расслабиться.
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TERMIT. Цвет: Черный
Ціна=якість, непогане за свої гроші
- Достоинства:
- Зручне
- Катерина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: iShopNow. Цвет: Черно-белый
Крісло купили для підлітка, гарне, якісне. Якість відповідає ціні. Для дорослих воно трохи не зручне.
- Достоинства:
- Ціна, якість, швидка доставка.
- Недостатки:
- Для дорослих 90 кг. не зручне, таке відчуття що мале.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: TERMIT. Цвет: Черный
Крісло хороше, користуюсь вже тиждень, нарікаеь немає. Як на мене топ
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: TheTop. Цвет: Серый
Брав крісло собі, та виявилося що на зріст 1.79 воно маленьке, Але моїй дівчині 1.65 чудово підійшло, а так крісло хороше) Буду брати собі якесь інше, зате дівчина щаслива)
Поставив би 5 зірок якби вказували на який зріст крісло!- Достоинства:
- Зручний ( по словам дівчини), Легко збирається, не жарко в кріслі!
- Недостатки:
- Не вказано на який зріст крісло!!!!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: TERMIT. Цвет: Черный
Мой рост 1.6 метра и мне подголовник поддерживает плечи, а верх спинки на уровне центра лопаток что очень не удобно. Механизм качания установлен очень близко к спинке что не даёт его естественным способом использовать. Для использования механизма качания приходиться от чего-то отталкиваться ногами, хотя я полностью ослабил пружину механизма. Внешний вид кресла классный, ткидывающиеся подлокотники удобны, пластик качественный. Советую для людей ростом до 1,5 метра
- Достоинства:
- Футуристичный стиль кресла
- Недостатки:
- Низкая спинка, неудачно установлен механизм качания
- Грибак Ф***Продавец: iShopNow. Цвет: Серый + Черный
Якість на свої гроші. Трошки не підійшов по розміру, повернув. Продавець дуже швидко відреагував, та повернув кошти без проблем
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не під усі ростовки. Я 1.92м