- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Organize&Clean. Объем 1 шт: 750 мл
Це найкращий засіб зі всіх, що я коли-небудь використовувала. Однозначно вартує своїх грошей.
Є також у вигляді спрею.
Ідеально працює зі швами плитки, вичищає бруд взагалі без будь-яких зусиль. З душовою кабіною також просто творить дива. Інші засоби від інших виробників є також дієві, але з ними в основному можна працювати тільки в протигазі і хім захисті)) бо дуже термоядерні
Цей засіб взагалі не смердить. Я працювала без рукавичок, хоча руки трошки посушило, тому варто було надягнути- Достоинства:
- Дуже добре відчищає навіть складні забруднення без зусиль
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Organize&Clean
Дуже дякуємо за ваш позитивний відгук.
- Продавец Organize&Clean
Дякуємо за ваш позитивний відгук, Для нас важливий результат.
- ЛозинськА А***Отзыв от покупателя. Продавец: Your vibe. Объем 1 шт: 750 мл
По консистенції повністю відрізняється від такого самого гелю, який замовляла в березні цього року, на оригінальному сайті. І запахом, і кольлром (приїхав зелений), і дією (такого ефекту як від попередньої банки, купленої на іншому сайті не було). Так спінився, що ледве шапку з піни змила. Таке враження що або то підробка, або змінений склад. Розчарована. Ефекту 0.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: SummaUa. Объем 1 шт: 750 мл
Гарний засіб, виконав свою задачу відчистити плитку у ванній від застарілого вапняного нальоту за кілька підходів. Найкраще результат видно під ультрафіолетом :).
- Продавец SummaUa
Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені покупкою. Користуйтесь із задоволенням!
Будемо раді бачити вас знову
- Орися О***Отзыв от покупателя. Продавец: SummaUa. Объем 1 шт: 750 мл
Дуже задоволена цим гелем. Шви між плиткою були темні й у соляному нальоті — нічого раніше не допомагало. Clean Tile Power реально відмив усе з першого разу: і шви, і складні соляні плями , і скло в душовій кабіні.Гель густий, не стікає, добре працює навіть на вертикальних поверхнях. Результат видно одразу. Однозначно рекомендую
- Продавец SummaUa
Дякуємо за ваш відгук!